Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Dare2Live #75 üzenetére

AIX csak egy IBM OS, nem is a legnagyobb és nem is a legprofitibálilisabb... ráadásul míg Z/AS400 eleddig legalábbis köszöni elvan addig AIX (mint ahogy unix) összeomlóban.

Ezt azért majd mond el az IBM-nek is mert jelen pillanatban Hardver szinten a Power 7xx-be tolja a legtöbb zsetont az IBM, azon meg akkor is AIX fut, ha fejre állsz. Az AS400 :D Na az tuti jól el van, a Z meg pláne, mivel még mindig a Power a legeladhatóbb IBM termék, ezt nagyon nem látod jól, de majd egy IBM-es felhomályosít....

Uígy én nem látom ökörségnek a TSM, HMC kezelésést IPADról.

Te tudod mi az a HMC?

AIX így folytatja minek portolni, SVCt nem ismerem.

Már úgy érted jelen pillanatban az IBM legütőképesebb/népszerűbb/hatékonyabb/leagaldhatóbb termékét minek portolni bárhová? Hát nem tudom, tuti nincs értelme.... ;)

SVC: SAN Volume Controller.... Nagyon szép flashes felülete van, egy rakás szar, ami használható, az meg nem IPad-ra való.

Szeretem mikor enterspize-t hallomásból sem látott emberek osszák az észt, a budli pc, vagy az IMac mögül, olyan jó érzés, hogy még utána sem képesek nézni dolgoknak ellenben a pici 2 bites X86-os PC-jükről vonatkoztatnak egy sokkal komplexebb egyedi rendszerre.... SZVSZ.

Új hozzászólás Aktív témák