- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
válasz
hallerlaller #61 üzenetére
Kicsit összetettebb a sztorim. Előtte lesett és alul lett egy kis repedés. Azt a voda bevizsgálta de semmi baj szerintük. Előtte is használtam már vízben utánna is így tettem. Aztán egyszer kikapcsolt a víz alatt. 2-3 nap szárítás után bekapcsolt és muxik de sok fura dolgot csinál. Újraindul, villognak alul a gombok, nem muxik rendesen az ujjlenyomat olvasó, parasodik a hátsó kamera, stb.
Most azon megy a cica harc hogy ki baszta el.
Samu szerint nem ázik be ha nincs a leeses. Voda szerint csak felszíni a karc. Pár napja adtam le a Telemax szervizbe hogy bevizsgálja a Samu kérésére aztán csak lesz vmi... -
HUNgabus
senior tag
válasz
hallerlaller #59 üzenetére
Igen sajna. Vodas volt és beázott. Most küzd a Voda meg Samu hogy ki cserélje ki.
-
somogyib
őstag
válasz
hallerlaller #51 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy Derrewyn ezt a perspektivikus dolgot csak viccnek szánta.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest