- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A google store - on nézted?
( én szerintem ennyit nem ér,én elég finnyás vagyok iphone 7 plus 4 után eladtam,motorola z vel elégedett vagyok.Előtte motorola x play volt az sokkal olcsóbb 3630 mha aksi ,az is jó,vagy motorola g4 plus, motorola z play,csak azér jövök a motorolával ,mert stock android (one plus 3 nál szebb kép,komolyabb név jobb aksi ,micro sd ...) annyi módosítással,hogy telo forgatás és egyből bejőn a kamera ,fel le rázás lámpa ami nagyon hasznos,micro sd,2 sim változat is van,és jobb aksi,olcsóbb
Lg g5 pl ugyanez a felhasználói élmény mint a pixel gyengébb kép,de 2,5 db kijőn belőle
Egy iPhone 7 plus 128gb ért gondolkodás nélkül kiadtam
819 fontot tehát nem vagyok zsugori,de mit kaptam? 3000 mha aksi,nagy méret nagy káva ,gyenge hang,128 gb tárhely ami nem sok 4k videóra,a legstabilabb os de buta és unalmas.Pl kijőn belőle egy ipad meg egy moto z vagy pl egy moto z play meg egy ipad pro!.
Bocs ha fárasztalak,nagyon jó mobil (szerintem moto z jobb,világ legvékonyabbja,bumper,hátlap +battery pack mod a dobozban de csak a jhon lewis-be-amúgy 60 font) Szuper a pixel de túlárazott egyenlőre.
Mikor leveszem az + aksit csak néznek,hogy működik a teló nem értik....és még vehetek + aksit akár 2 is és tőbb nap útazás töltő nélkűl és még mindig olcsóbb és 200gb micro sim...és mindég mindig kijőn egy hasselbend mód!!!
és akkor már alázza a pixel kameráját rendesen
Moto x + battery 500 font
Hasselbend kamera mod 200
Még egy aksi + 60 font (vagy 70 font wireless töltős)
760 font + 200gb micro sim szerintem ütős kombináció
Pixel 5,5 128 gb 819 font.https://youtu.be/M8pAOtTmwLA
-
hallerlaller
addikt
uh, jól megjártad akkor. Az viszont dicséretes, hogy leejtés előtt bírta a sós vizet is.
Egyszerűen nem tudok elmenni a pixel külseje mellett, oké képek stb, de pont ezért nézek youtube videókat. Mennyire kecses mellette a oneplus pedig az sem egy formaterv bravúr, sima átlag fémház, mégis mellette egy igazi furkósbot kinézet. Új értelmet nyert a bunkófon kifejezés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Medence topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest