Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUNgabus
senior tag
válasz
hallerlaller #61 üzenetére
Kicsit összetettebb a sztorim. Előtte lesett és alul lett egy kis repedés. Azt a voda bevizsgálta de semmi baj szerintük. Előtte is használtam már vízben utánna is így tettem. Aztán egyszer kikapcsolt a víz alatt. 2-3 nap szárítás után bekapcsolt és muxik de sok fura dolgot csinál. Újraindul, villognak alul a gombok, nem muxik rendesen az ujjlenyomat olvasó, parasodik a hátsó kamera, stb.
Most azon megy a cica harc hogy ki baszta el.
Samu szerint nem ázik be ha nincs a leeses. Voda szerint csak felszíni a karc. Pár napja adtam le a Telemax szervizbe hogy bevizsgálja a Samu kérésére aztán csak lesz vmi... -
HUNgabus
senior tag
válasz
hallerlaller #59 üzenetére
Igen sajna. Vodas volt és beázott. Most küzd a Voda meg Samu hogy ki cserélje ki.
-
HUNgabus
senior tag
válasz
Dare2Live #57 üzenetére
Nekem most halt be az s7em és vettem helyette egy 5xt. Nem fogadnék nagy tétben arra amit mondasz. Ebben is lagol a play áruház ami egy vicc. Jó pár game ami meg se reccent s7en itt bizony fagyogat szépen. Kamerát már írtam lejjeb hogy jóval lassabb. Akksi se bírja tovább. Kijelző is rosszabb. Oké ennyi pénzért szuper ajánlat ezért is vettem meg én is, de nem kene ez a folyamatos hype csak mert vkinek ez a nonplus ultra vagy csak erre van pénze. Egy mai csúcs telo kenterbe veri sok fronton bár igaz hogy 2-3x ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest