- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
https://www.dropbox.com/sh/nr37jz2y40iiyam/AAA944nGkPhbuqqjpsk8gsaba?dl=0
-
törölt tag
Vastagodik a teteje fele.A nagyobbnàl jobban észrevehető.Ronda.A képe gyengébb mint a motoroláé.
-
Haugland
aktív tag
válasz
#11083776 #90 üzenetére
Ha megkerlek tudnal esetleg dobni ide egy linket errol a moto Z force-rol, hogy mennyiert es hol lehet hozzajutni?
Regen nagyon szerettem a motorola termekeket annak ellenere, hogy nem volt hazai tamogatasuk (defy, defy plus, photon 4g, razr, razr maxx) aztan valtottam LG -re (G4).
Kicsit feltem, hogy a moto marka a szemetre kerul (legalabbis a minosege) de orommel hallom, ha nem igy van! -
törölt tag
A google store - on nézted?
( én szerintem ennyit nem ér,én elég finnyás vagyok iphone 7 plus 4 után eladtam,motorola z vel elégedett vagyok.Előtte motorola x play volt az sokkal olcsóbb 3630 mha aksi ,az is jó,vagy motorola g4 plus, motorola z play,csak azér jövök a motorolával ,mert stock android (one plus 3 nál szebb kép,komolyabb név jobb aksi ,micro sd ...) annyi módosítással,hogy telo forgatás és egyből bejőn a kamera ,fel le rázás lámpa ami nagyon hasznos,micro sd,2 sim változat is van,és jobb aksi,olcsóbb
Lg g5 pl ugyanez a felhasználói élmény mint a pixel gyengébb kép,de 2,5 db kijőn belőle
Egy iPhone 7 plus 128gb ért gondolkodás nélkül kiadtam
819 fontot tehát nem vagyok zsugori,de mit kaptam? 3000 mha aksi,nagy méret nagy káva ,gyenge hang,128 gb tárhely ami nem sok 4k videóra,a legstabilabb os de buta és unalmas.Pl kijőn belőle egy ipad meg egy moto z vagy pl egy moto z play meg egy ipad pro!.
Bocs ha fárasztalak,nagyon jó mobil (szerintem moto z jobb,világ legvékonyabbja,bumper,hátlap +battery pack mod a dobozban de csak a jhon lewis-be-amúgy 60 font) Szuper a pixel de túlárazott egyenlőre.
Mikor leveszem az + aksit csak néznek,hogy működik a teló nem értik....és még vehetek + aksit akár 2 is és tőbb nap útazás töltő nélkűl és még mindig olcsóbb és 200gb micro sim...és mindég mindig kijőn egy hasselbend mód!!!
és akkor már alázza a pixel kameráját rendesen
Moto x + battery 500 font
Hasselbend kamera mod 200
Még egy aksi + 60 font (vagy 70 font wireless töltős)
760 font + 200gb micro sim szerintem ütős kombináció
Pixel 5,5 128 gb 819 font.https://youtu.be/M8pAOtTmwLA
-
Dare2Live
félisten
válasz
Inkvizitor1 #84 üzenetére
Nem a lényege csak az egyik nagyon erős selling pointja, ami ha tényleg hozza amit a videokban a fene akar androidot nélküle.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Inkvizitor1 #84 üzenetére
"Nem látják a fától az erdőt."
A hírek/tesztetek 99%-nál csak a hardver/kinézet/kamera/ár négyest nézik.
Nem igazán foglalkozok a semmilyen szinten ezekkel a telefonokkal, (bő 6 év után cseréltem le kényszerből a BB9000-át, de úgy, hogy "csak" kölcsönbe kaptam egy LG L40-et) droid/ios bánat tudja milyen OS verziókkal, de még nekem is leesett, hogy itt első sorban a jelenlegi "MI"-t használó a későbbiekben frissített/bővített Google Assistant kell megfizetni és az egész supportot.
Főleg úgy, hogy valamelyik Pixel-es hírben még ki is emelték, hogy nem magát fejlesztette ki a telefonra érkező droid/google-ös app-ok. Gondolom ezzel is utalni akartak a számunkra magas kezdőárra.
-
Inkvizitor1
tag
Amúgy akik ide irogatnak azoknak nincs fogalma arról, hogy az egész Pixel XL-nek a tovább fejlesztett Google Asszisztens, vagyis az isten tudja milyen hiper-szuper mesterséges intelligencia lesz a lényege, ami csak ebben a telefonban elérhető? Állítólag messze a Siri előtt van és szinte minden kérdést megért.
Ezt a telefont kizárólag ezért érdemes megvenni, kíváncsi leszek majd persze a tesztre. -
törölt tag
válasz
#11083776 #82 üzenetére
Nekem nem tűnt fel,hogy vastagodna igaz a kisebb méret volt a kezemben.Oldalát is néztem,h a vastagodik nagyon minimàlis lehet.És a képe is szép ami miatt soha nem volt nexusom.Az a pocsék színhőmérséklet ronda kép.Simán veszek fél év 1 év múlva ,mert most már fillérekért megy akár a nexus 6 p is nagyot zúhant.Addig is elvagyok a moto z-vel ami elvileg jobb,okosabb,olcsóbb csak kicsit nehéz incipó battery mod-al anélkűl meg hiába a legvékonyabb telefon jelenleg, a 2600mah használhatatlanná teszi.
-
törölt tag
Ma megcsodálhattam élőben.A legjobb mobil jelenleg szerintem.Kamera szó szerint a legjobb.Mondjuk én pár napja motorola z vettem battery moddal így simán megvan a 2 napos üzemidő.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
enginev3.0 #78 üzenetére
Van port is a 7-esbol, az se mukodik rosszul, de en a 8-ast hasznalom a tobbi HTC-s appal (mail, calendar, kamera, miegymas).
-
tDr1v3r
veterán
válasz
enginev3.0 #74 üzenetére
Van closed beta, ami felmegy barmelyik telefonra. Hivatalos, csak meg nem jelent meg Play-en...
-
Šolaire
veterán
Eddig pozitív a pixel telók fogadtatása. Alig várom a hazai teszteket.
[link] -
hallerlaller
addikt
uh, jól megjártad akkor. Az viszont dicséretes, hogy leejtés előtt bírta a sós vizet is.
Egyszerűen nem tudok elmenni a pixel külseje mellett, oké képek stb, de pont ezért nézek youtube videókat. Mennyire kecses mellette a oneplus pedig az sem egy formaterv bravúr, sima átlag fémház, mégis mellette egy igazi furkósbot kinézet. Új értelmet nyert a bunkófon kifejezés..
-
Dare2Live
félisten
linux (és "aosp") az alap, ez van. de kérdem én új készülékre ráhúzni az ost az nem nyűg? Jah az nem mert az kell, hogy kész legyen a termék ami hozza a profitot. De ha kész van onnan frissíteni? Abból nincs pénz azaz vagy ne is foglalkozzunk vele, vagy a lehető legkevesebb pénz/ember befektetéssel aminek meg az a következménye, hogy az új vezióval lagol, fagy... (pl S4en a legjobb, legstabilabb a 4.3volt, 4.4/5.0val kb csak a baj volt, de rohadjon meg samsung knox miatt nem lehetett gari vesztés nélkül visszaállni.)
Ha S7em tönkremegy/megkapja feleségem.... ~100%, hogy vmi akkori pixelre cserélem, pont a fentiek miatt.
hungabus: nem teljesítményre/antutu/3d pontszámra, hanem általános használat alatt és itt bezony 5X elveri S7et. Ahova persze kell a teljesítmény pl játék ott a jóval erősebb hws S7 alatt lesz magasabb az fps kevesebb a szaggatás.
-
tDr1v3r
veterán
Jo is, nagyon kenyelmesnek tunik az 5"-os, vennem ha kicsit jobb aron menne.
Mondjuk a launcher eleg gaz szvsz, de ott a Sense Home erre...
-
balgab84
aktív tag
Itt nem sokan tudnák használni a google asszisztenst:-) ezėrt, csak ezėrt biztos nem fogják megvenni,legfeljebb ha majd tud magyarul is, akkor lesz ėrtelme talán itt is bevezetni a kėszülėket. Kėrdės, nálunk hivatalosan fogják forgalmazni? Mit lehet erről hallani?
-
Akula
őstag
igen, ez iPhone kihívó, kétség nem fér hozzá.
Én azonban remélem, hogy a Samu feláll a padlóról és letesznek valamit az asztalra ami nagyot szól. Az ár meg nekünk lesz jó, mert az ő helyzetükben most nem lehet hőbörögni. -
m_makai
tag
A Nexus sorozatnak vége, felesleges is összehasonlítani. Teljesen más célja van/volt a két projektnek.
Nekem szimpi a Pixel, ha kapok egy csúcs hardware-t amire rendesen optimalizált Android jön, és megígérik hogy ezt frissíteni is fogják akkor hajlandó vagyok több pénz kiadni érte. Tesztek alapján, az iOS erőssége a kevés készüléktípusból adódó jobb optimalizáció. Ha ezt a most Google megcsinálja Pixel néven, és elkér érte annyi pénzt amennyit az apple akkor hol a probléma. Az S7 nyitó ára 239 K HUF volt, ami egy korábbi andoid generáció.
Majd kijönnek a tesztek és kiderül mit tud. Akinek szüksége van a tudására megveszi, még akkor is ha nagy a káva -
macskea
őstag
válasz
Dare2Live #57 üzenetére
A google magának is köszönheti, hogy akkora nyűg a frissítés a gyártóknak, amekkora. Sajnos az Android úgy van megírva ahogy, nincs rá mód, hogy valami központi helyen a google által közzétett frissítéscsomagot érhessen el minden telefon. És sajnos az is igaz, hogy a gyártóknak nem érdeke a frissítés, mert csak viszi a pénzt és tolja kifelé a termék élettartamát.
-
HUNgabus
senior tag
válasz
hallerlaller #61 üzenetére
Kicsit összetettebb a sztorim. Előtte lesett és alul lett egy kis repedés. Azt a voda bevizsgálta de semmi baj szerintük. Előtte is használtam már vízben utánna is így tettem. Aztán egyszer kikapcsolt a víz alatt. 2-3 nap szárítás után bekapcsolt és muxik de sok fura dolgot csinál. Újraindul, villognak alul a gombok, nem muxik rendesen az ujjlenyomat olvasó, parasodik a hátsó kamera, stb.
Most azon megy a cica harc hogy ki baszta el.
Samu szerint nem ázik be ha nincs a leeses. Voda szerint csak felszíni a karc. Pár napja adtam le a Telemax szervizbe hogy bevizsgálja a Samu kérésére aztán csak lesz vmi... -
HUNgabus
senior tag
válasz
hallerlaller #59 üzenetére
Igen sajna. Vodas volt és beázott. Most küzd a Voda meg Samu hogy ki cserélje ki.
-
HUNgabus
senior tag
válasz
Dare2Live #57 üzenetére
Nekem most halt be az s7em és vettem helyette egy 5xt. Nem fogadnék nagy tétben arra amit mondasz. Ebben is lagol a play áruház ami egy vicc. Jó pár game ami meg se reccent s7en itt bizony fagyogat szépen. Kamerát már írtam lejjeb hogy jóval lassabb. Akksi se bírja tovább. Kijelző is rosszabb. Oké ennyi pénzért szuper ajánlat ezért is vettem meg én is, de nem kene ez a folyamatos hype csak mert vkinek ez a nonplus ultra vagy csak erre van pénze. Egy mai csúcs telo kenterbe veri sok fronton bár igaz hogy 2-3x ennyiért.
-
Dare2Live
félisten
google? android/google egyik legnagyobb baja, hogy gyártóknak csak nyűg a frissítés. Abból nincs pénzt, csak viszi a pénzt. Ne adj isten még a termék életciklusát is kitolja.
és akkor eddig mi volt? Mert kint van a 7 miközben 6 eltejedtsége egy év elteltével tán 10%. Top készülékeket esetleg vmennyire frissítik, de azt is sokszor inkább ne tennék.
Az össze vissza forkolt androidokról meg annyit, hogy egy google által supportált 5X messze gyorsabb, lagmentesebb mint a jelenelgi csúcs samsung (S7). Az android egyik legnagyobb baja, hogy ahány gyártó annyian hegesztik, developerek meg szopnak, még egy legleg supercellnek is gond, hogy 60-70 készülékre kell tesztelni.
-
Potrien
senior tag
Ez valami kezdete,de hogy jó vagy rosszé az a jövő kérdése.
-
somogyib
őstag
válasz
hallerlaller #51 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy Derrewyn ezt a perspektivikus dolgot csak viccnek szánta.
-
macskea
őstag
Én attól félek, hogy a Google vissza fogja tartani az aktuális főverziókat az eddigi partnereitől. Az még a jobbik eset lenne, ha csak bizonyos funkciókat tartana vissza, mert azt a gyártók maguk pótolnák. Eddig konkrétan a gyártók által módosított androidok adtak funkcionalitásban többet, jártak a stock droid előtt, most ez biztos területeken fordulhat.
Ami viszont ebben rövid távon is a vásárlók kárára válhat az az, hogy az eddig is botrányos frissítési hajlandóság és sebesség tovább zuhan majd. Már ha még van hová...
-
-
hallerlaller
addikt
Látom vannak még rafinált emberek, akiket nem lehet becsapni. Be van linkelve két kép meg egy cikk ahol le is írják 'alulról felfelé vastagodik'
Perspektivikus ábrázolás, rofl, ott van mellette egy másik telefon közvetlenül, viszonyítási alapnak
-
Derrewyn
senior tag
Nem vastagodik az semerre, csak a kamera torzít. Forumtars meg kihagyta a rajzorakat, amikor a perspektivikus ábrázolás volt a téma.
Sony és Htc pont a marketing miatt bukik el. Gyakorlatilag nem költenek rá semmit a "nagyokhoz" képest, Google ellenben tolja rendesen, szerintem fog fogyni a Pixel, még ha nem is iPhone mennyiségben. -
törölt tag
"Az árakat nem értem miért kell mindig felhozni. A célországokban (USA, UK, Németek) ez nem pénz"
Ezt minden topicban elsüti valaki, aztán közben meg sorra húzzák le a rolót a gigacégek is
(MS mobil, Nokia, Sony szenved, HTC-t a google tartja életben, a PC eladások állítólag a mélyben stb).Attól hogy nyugaton több pénz van még az emberek nem hülyék. Vagy nagyon jót kell letenni az asztalra, vagy nagyon erős hype(marketing) kell mögé. Csak azért mert megtehetnék még nem vesznek 1000 eurós telefonokat csak úgy (lásd sony vagy htc esete hiába próbálkoznak az ugyanannyira túlárazott termékeikkel mint az apple, nem jön be nekik).
Ezt most pixeltől függetlenül mondom, mert arról még nem igazán lehet tudni hogy mennyire jó vagy nem és az is lehet hogy viszik majd mint a cukrot mert annyira jó vagy annyira megmarketingeli a google.
Csak unalmas már azt hallani mintha nyugaton kolbászból lenne a kerítés és minden sz@rt el lehetne adni csillagászati áron mert ugymond "ez nem pénz". Ez nagyon nincs igy.
-
Chrys_
addikt
Nem olyan rossz ez, a súlypont eltolódás mondjuk ronthat a helyzeten. De így legalább nem billeg sík felületen a készülék.
-
Solten
őstag
Nocsak, a Google total letamadast inditott az Apple ellen.
-
GeoJoe
senior tag
Persze hogy örülni kell, minél több teló közül tudunk válogatni annál jobb
Az árakat nem értem miért kell mindig felhozni. A célországokban (USA, UK, Németek) ez nem pénz. Az, hogy máshol ez rengeteg pénz az nem fogja érdekelni egyik gyártót sem
Másrészt biztosan nem fog versenyezni a Note szériával, erre még az Apple sem képes. Nem egy kategóriáról beszélünk (ha valaki csak a nagy kijelzőt látja a Note szériában inkább felejtse is el). A Pixelek az iPhone-ok és a Galaxy (S7) konkurenciája szeretne lenni.
Inkább megvárom, még kijön belőle pár széria és kiforrja magát. Egy remekül működő Google Assistant remek dolog lenne egy hatalmas edge kijelzővel és egy S pennel
-
somogyib
őstag
(#14) macskea: "...mit hoz hosszú távon a Google belépése a hardveres piacra..."
Reméljük nem annyit mint amennyit az MS-nek hozott a Surface, de nekem most még úgy tűnik, hogy ez is ott fogja végezni.
Ellenben egy új eszköznél/rendszernél sohasem lehet tudni, hogy hova fejlődik. Lásd, az iPhone megjelenésekor is ment a para, hogy az Apple nem tud telefont csinálni (nincs mms, nincs csoportos sms, stb). És mi lett a vége...
Majd a reklám, a marketing és - az általában ezekhez igazodó - piaci igények majd eldöntik.
(#24) hallerlaller: én nem látok semmi "felfelé vastagodást", itt sem.
-
Ricardo
titán
válasz
Matada2.3 #37 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy hosszabb távon milyen hatással lesz ez a többi gyártóra.
Eddig jött az alap rendszer, amit megkaptak a nexus készülékek. Ezt a többi gyártó átformálta a saját elgondolása alapján. Arra leszek kíváncsi, hogy ez mennyiben fog változni? Ha lesznek dolgok/funkciók amiket csak a pixelek kapnak meg, akkor a többiek nem ugyanazt fogják kapni, hanem egy fapadosabb rendszert? Mit fognak erre lépni? -
Matada2.3
veterán
Meglepett komolyan, hogy ennyire pozitívan fogadaták a Pixelt, nagyobbnak gondoltam a Nexus bázisát. Ám ha ez kell a népnek és a G ilyen irányba megy, hát legyen, itt az idő, hogy más gyártó felismerje a lehetőséget és elkezdjen ilyen Nexus like telefont csinálni!
-
Ricardo
titán
Nem értem hogy jön ez most ide? Nem ez a lényege a hozzászólásomnak. Arról volt szó, hogy a pixel mobilok mennyire lesznek sikeresek, én meg arra próbáltam rámutatni, hogy itt nem konkrétan a készülékekről van szó, hanem egy új irányról, egy komplett rendszerről, aminek egy része a mobil.
-
A guru
addikt
Nekem először nagyon nem jöttek be az új telefonok de mostmár egyenesen must have érzésem van bármelyiket is nézem. Baromi jó a kamera, a szoftver, design is (szerintem). Meglátom mennyi lesz GSM-ben, de valószínű hogy a következő telefonom egy Pixel lesz
-
DMG
senior tag
Én azért szerettem a Nexust, mert mivel eleve rájuk írták a Stock androidot stabil volt, jól optimalizált, és a frissítések is gyorsan jöttek, és nem kellett android főverziónként telefont cserélni, aztán (a jól emlékszem a verzióra) jött az 5.0 és más gyártók telefonjai hamarabb kaptak frissítést, hamarabb jöttek ki friss telefonokkal mint hogy a Nexus megkapta volna, ott azért nálam eltört valami, vagy mikor a Nexus 4 OS-ét úgy el rontották, hogy mindenki menekült vissza az előzőre, vagy próbálkozott a foltozott főzött romokkal, amik a rossz alap miatt szintén nem voltak tökéletesek. A Nexus 5 óta még az árak is elszálltak. Ez az új pixel meg úgy nézem már alapból luxus cikk lesz.
-
törölt tag
A viszonylag erős(?) kezdés után mégerősebb visszaesést prognosztizálok.
-
Shyciii
veterán
Csak addig fognak örülni, míg a gyenge eladások adatai be nem futnak majd fél év múlva
-
batai15
félisten
Én vagyok az egyetlen akinek tetszenek a pixel mobilok?
Egyedül afelől vannak aggályaim hogy custom romokkal mi lesz ? -
hallerlaller
addikt
válasz
Lacee1986 #25 üzenetére
Szvsz úgy működhet ez, mint annál a magyar-kínai myaudio márkánál. Kínaiak eléjük raknak egy katalógust (jelen esetben htc) és a megrendelő választ a kész formatervek közül.
Ezért volt jellegzetes mindegyik samsung nexus, leginkább a nexus 6-nál látszik, kiköpött moto x 2014, erről is ordít hogy htc, ki a jó isten tervezne ekkora keretet - na jó, meg a sonyn kívül.
-
Nocsak rajott a google hogy a legjobb dolgok akkor szuletnek ha a sw es a hw is kontroll alatt van es egymas ala dolgoznak. Erdekes harc lesz itt. Egyertelmuen az iPhone a kiszemelt aldozat.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
bakosszabolc #17 üzenetére
Inkább a Googlenek semmi köze a dizájnhoz. Biztos sok maradt meg az A9ből.
-
hallerlaller
addikt
Minél többet látok ebből a telefonról annál jobban taszít. Itt egy videó: [link] oldalról látszik igazán, hogy felfelé vastagodik, ritka gusztustalan megoldás szvsz.
-
kengyel
nagyúr
Lesz itt még buli, nem is kicsi.
Engem ez is megfogott, és érdemes elgondolkodni rajta." Hogy az életünket minden eddiginél fojtogatóbban behálózó Google-birodalom mit jelent, és mit fog jelenteni a személyes adataink, meg úgy általában a magánéletünk létezése szempontjából, hát, jobb ha ezen is elkezdünk jó előre aggódni, mielőtt jön a nagy MI-forradalom. "
-
Ricardo
titán
Érdekes cím, de a lényeg a cikkben van.
" Hogy mi lesz a következő korszakváltó trend, az persze jó kérdés - nagyon sok milliárd dolláros jó kérdés -, jelenleg a mesterséges intelligencia, a virtuális valóság, és az okoskütyük mindenhová elérő hálózata, a dolgok internete valamiféle keveréke látszik a befutónak. Nem véletlen, hogy ebbe az irányba mutat a nagy techcégek szinte minden újdonsága és befektetése, és ha jobban belegondolunk, pontosan ezeket a területeket fedte most le a Google is a Pixelen túli bemutatóival. A cégvezér Sundar Pichai szavaiból egyértelmű, hogy a Google ezek közül is az MI-re fogad:
A mobilos világból most lépünk át a mesterséges intelligencia világába.
És ezzel kanyarodunk vissza az egy kézbe kerülő szoftver és hardver témájához: ez biztosít tökéletes környezetet a Google MI-jének, amit eredetileg az Apple-féle Siri konkurenciájának szántak, de a mostani, Google Assistant nevű inkarnációjával azon eléggé túlnőtt. A személyre szabott mesterséges intelligenciában találkozik minden, amit a Google tud rólunk a kereséseink, a Gmail-, Android-, és YouTube-használatunk alapján; a cég felhő-infrastruktúrája, az évek óta körénk épülő Google-ökoszisztéma. Majd hülyék lennének az erre a tudásra épülő rendszert az Androidhoz hasonlóan csak úgy odaadni másnak, csak a piacszerzés miatt, hogy az jól belepiszkáljon, és ő vegye ki a pénzt belőle. Nem, a Google MI-forradalmához saját fizikai test, saját hardver kell, és ennek láttuk a Pixel-bemutatón az első lépéseit." -
Mr.Silkó
veterán
Vinceeent? Örülünk? 😀 Ez ötletes cím volt! 😊
-
Ricardo
titán
Itt ne csak a mobilokat nézzük. Ez a cikk egész jól leírja.
-
macskea
őstag
Tényleg nem tudok én sem másra gondolni, minthogy a várható nagyobb bevétel miatt emelkedett a tőzsdei árfolyam. Ugyanis mint amerikai cég, elsődleges a rövidtávú profit felmutatása.
Az, hogy mit hoz hosszú távon a Google belépése a hardveres piacra, számomra már sokkal összetettebb kérdés, és lényegesen kevésbé pozitív a hosszú következményeit tekintve. Majd kiderül, minden esetre lassan a testtel.
-
válasz
mjani1172 #12 üzenetére
"Nekem a google egyre ellenszenvesebb"
Nem vagy vele egyedül. Most feltettem az uBlock Origin-t végre a barátnőm gépére is, hátha legalább az a "mondja el, miért zárta be..." nem jön többet elő.
Szerintem nekem a következő telóm egy iPhone lesz, csak sajnos ehhez szegény vagyok, szóval ki kell várnom a váltással.
-
mjani1172
addikt
Mivel öregebb vagyok mint az itt lévők mindig valami csavart keresek a dologban.
"a tesztelői visszajelzések" tehát nem a tulajok szerint,vagy nem adtak el annyira sokat, csak egyszerűen a tesztelők azt mondták rá, hogy jó.
Ez lehet is,őket nem érdekli hogy nem szép, hogy drága, hogy nincs benne egy sor hasznos dolog.
Viszont gyors és jól fotóz,meg gyűjti az adatot mindenről.Nekem a google egyre ellenszenvesebb,sokszor elgondolkodom hogy váltanék valami másra,de sajnos a többi még gyengébb.A win sokáig tetszett,de amit művelnek a w10 óta,inkább még kivárok,és ha így folytatódik, akkor valami csúcs chinafon.Közben látom fornettisuti megelőzött.
-
-
Ádám16
addikt
Jól tálalták, és nyomják a marketingot izomból nem úgy, mint a Nexusok esetén. Mást én nem látok. Sőt, a dizájn egy rohadt vagy visszalépés szerintem.
-
-
Nálam a stock droid a fő szempont, ami miatt annak idején a nexus vonalat választottam. Viszont ez a Pixel széria már teljesen más kategória. Árban Apple szintre emelkedett, és mivel a dizájnért a HTC felelős, így még kinézetre is erősen iPhone ctrl+c ctrl+v. Mindez két nyomós érv arra, hogy miért nem vennék Pixel-t. Így én sem értem, hogy "miért ennyire népszerűek ezek a telefonok".
-
Quqesz
nagyúr
Sztem meg a magas ár miatt várható magasabb profit miatt pörögtek fel a részvények.
-
Šolaire
veterán
Várom már a mobilarénás pixel teszteket.
-
CB
senior tag
Ezt én sem értem. Azon kívül, hogy a google gyártja, vagy gyártatja, semmi újat nem hozott, csak azt a szintet, amit a többi gyártó. A korábbi telefonját új tokba rakta, és némileg javított rajta. Innováció egy szál se. Talán ha elhagyta volna a jack aljzatot, akkor lenne innováció.😁
De így minek ez a felhajtás, ráadásul drágán is adják. -
Nekem mostanában ez jut csak az eszembe, ha meghallom, hogy Google:
-
jacis
nagyúr
Nem értem miért ennyire népszerűek ezek a telefonok. Mit hoztak ami annyira nagyon bejön az embereknek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged