-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Az A2DP szaggatását én akkor szoktam tapasztalni, ha a forrás eszköz BT kapcsolatát más is használja (pl. más eszközzel is párosítva van). Mondjuk, ez egy 8 éves laptop, de ezen vettem észre, hogy ha zenét hallgatok róla A2DP-n keresztül, és még ráakasztok egy Bluetooth-os egeret is, akkor a zene elkezd eszelősen szaggatni.
-
-
ToniSoprano
addikt
1. nincs
2. jó a wifi jelerősség, ezért van hátlapján az egyik oldalán kici fehér műanyag
3. Én körbenéztem több tabletet előtt, szerint ár-értékben nagyon jó és jól használható tablet.
20 körül is megéri, de most csütörtöktől-szombatig megint lesz 1000 Ft-os Tescos kupon az újságban, így 14 rugóért meg tudod venni.
Szerk: Én is a harmadik tabletet veszem családon belülre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged