Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
Scarabeus #36054 üzenetére
Sultan-ized RR van fent nekem, van rajta audio fx. Csak csúsztatást használok a képernyő lezárásához de teszek egy próbát a mintával, hátha elő jön nekem is az általad tapasztalt bug. Párszor lezártam a képernyőt és sikeresen feloldottam bugmentesen. Hagyom még a mintát és megnézem hogy deepsleepből ébredve lesz-e bug, este megírom a tapasztalatomat. Eddig relatíve jó tapasztalataim vannak a ROM-ról, jó a testreszabhatósága (totál RR) és hozza az uoLOS üzemidejét ami nálam átlag 4 SOT.
-
balazs1022
őstag
válasz
Scarabeus #35926 üzenetére
Szia!
Az osszes audio fx-et le kell torolni tiltani es a Viper4android FX-et feltenni (youtobe video szerint). Hangszin szabalyzo alkalmazasok alatt is teszi a dolgat (pl youtube) Sokkal jobb es testre szabhatobb mint a MaxxAudio. Jah es erdemes a mixer.patch-be is feljebb venni a kimeneti hang jel szintjét.( Ami a 3.5mm jack csatin megy ki)
Kamerabol meg a BaconCamera.apk alkalmazast hasznald, amit GooglyPlay-rol ingyenesen te is letolthetsz.
A 6.0-as rom-ok eleg megbizhatoak. En azt hasznalnam.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Scarabeus #35915 üzenetére
A kernel a rendszer alapvető, alacsony hozzáférésű utasításait tárolja, összehangolja az egyes hardver elemeket. Megfelelő alkalmazással (és ha a kernel maga támogatja) nagyon sok mindent lehet benne piszkálni, meghatározva a rendszer működését. Aki erre hajlamos, úgyis elkezdi
Bele van építve a romba; az, hogy lehet-e cserélgetni, kifejezetten a romtól függ.
Ha sose használtál másik launchert, azért én kipróbálnám helyedben a nova free-t, vagy az action launchert (de inkább az előbbi, ott több az ingyenes lehetőség). Ám a premium is minden forintot külön megérdemel. Új világ nyílik. Kivéve, ha semmi hiányérzeted nincs a gyári fapadossal.ui.: gondolom csak elírás, de: twrp-ből rom.zip telepíthető. Fastbootból rom.img. Nem jó összekeverni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Scarabeus #35913 üzenetére
Nem pont Sultan, de:
Ha még COS van fent, én a belső tárhelyet is törölném, csak a miheztartás végett. Persze így több a meló, de kevesebb a maradék szemét.
Ne felejtsd el a téged érdeklő mentéseket wipe előtt átrakni PC-re
Különös tekintettel az alkalmazások mentett beálításaira!
NE Titaniummal állítsd vissza az appokat ekkora verzióváltásnál.A kérdéshez: konkrétan nem tudom, mert nem használtam
de
-feltehetőleg van benne AudioFX, vagy valamelyik barátja (mint minden LineAge és egyéb romban is)
-kamera mindig jó volt a Sultan romokban
-rom+gapps jó lesz a tároló gyökerébe (wipe után ugye)
-SuperSU/Magisk is kell, ez nem rootolt gyárilag!
A koppintásos dolgok launcher és rom függők. Felteszed a Novát, meg a kernel adiutort és oda böksz, ahová akarsz -
scope2007
addikt
válasz
Scarabeus #32270 üzenetére
van remény
az én telefonom is állt a vízben, igaz ioncserélt vízben pár percet teljesen
mikor észleltem gyorsan kikapcsoltam [power gomb sokáig nyomni]
két napig nem nyúltam hozzá, még a rizses módszert is alkalmaztam
[valaki röhög csak rajta, hogy legend.. de én azért megtettem]
eleinte a hangszórók nem szóltak.. de csak az alsók, tehát ha zenét hallgatsz stb azok
beszélni lehetett rendesen, mikrofon is jó volt
és pár hét elteltével 80%*-osan megjavult [csak mondok egy értéket kb]azóta is megy hibátlanul
-
kano
nagyúr
válasz
Nem akarlak elkeseríteni, de annak reszeltek. Lehet csodát várni mint a kollégának a Sonyja is csodás ahogy megúszta, de:
- ha fémet víz ér az korrodálódni fog előbb-utóbb.
Ha tudsz szerezni sok silica golyót és beletenni a telefont akkor az segíthet gyorsan kiszáradni neki, a rizs is ezt hivatott tenni, de nem túlzottan bizonyított, hogy a rizs megkötné a párát (mondjuk ha nincs más, tedd abba).
Keress neten valakit aki telefonok ultrahangos tisztításával foglalkozik és vidd el hozzá, az a legjobb módszer ilyenkor a nyomok kezelésére. A gari persze ugrott ilyenkor sajnos. -
válasz
Várjatok még néhány napot, simán lehet, hogy magára talál.
Hagyd lemerülni, hogy a víz ne okozzon mindenféle zárlatot, és ne nyomkodja a képernyőt.Az én Xperia Ray-em 2 hetet volt víz alatt egy vizes gumimatracban, és 29 nap alatt száradt ki ezután, de kiszáradt hibátlanra, csak egy pici sárgás folt van rajta, de alig látható. Ez 4 éve volt, ma is ezt a telót használom.
-
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Scarabeus #30365 üzenetére
Nálam is volt ilyen probléma ha a twrp által ajánlott supersu-t felraktam. Szedd le valamelyik friss béta változatot xda-ról és kézzel flasheld fel twrp-ből. Nálam utána helyre állt a rend. Ha így nem lesz jó akkor dirty flashként még mindig felrakhatod ugyan azt a romot amit most használsz. Ha van belőle újabb verzió akkor az is jó. Sultan elég sűrűn frissül. Nyomsz egy wipe cache-t és kész.
Kicsit más: T-nek van valahol egy pontos apn beállítása? Most lagfree-n vagyok de nagyon sokszor nincs mobilnetem. A telefon mutatja, hogy éppen edge vagy 3g, lte van de a net csak nem jön be. Ha van valahol egy pontos apn leírás akkor megpróbálnám saját kezűleg beállítani.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Scarabeus #28121 üzenetére
Hi-Q Mp3 Recorder egy igen jó app, bár fizetős a teljes verzió. Állítható benne az érzékenység is asszem; ez jót tesz a torzítás ellen. Azonban mintha az OPO mikrofonja lenne elég ergya alapból és azon csak foltozni lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest