Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmeister
tag
Kis segitseget kernek. A telo wipeolas utan nem bootol be. Twrp fent. Hogy tudok ilyenkor romot masolni ra, mert sajna a wipe az internal storaget is torolte.? SOS.
-
greenmeister
tag
Sziasztok. Oppomartról szeretnék még egy ilyen telót rendelni. Valakinek esetleg tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
-
greenmeister
tag
Sziasztok. Segítség kellene, hggy van-e olyan rom amiben a kamera tud rawban rögzíteni + 1080p video felvetelnel van 120fps + van 4K video felveteli lehetoseg 30 fps-el? És ha van ilyen ROM akkor lehet-e alá rakni egy AK kernelt? Aki tud ilyet az egy linket dobjon mar. Koszi.
-
greenmeister
tag
Abban tud valaki segiteni, hogy gyari flip tokot honnan erdemes rendelni? Citromsarga erdekelne.
-
greenmeister
tag
Sziasztok. Hirtelen megszaporodtak a szervizbe vitt OPO-k szama. Mi tortent a keszulekekkel ha meg szabad kerdeznem?
-
greenmeister
tag
Sziasztok. Egy olyan kis gondom lenne, hogy a MIUI-t nem tudom feltelepiteni sehogy sem. TWRP-ben probalom es azt irja hogy ervenytelen a fajl es nem telepitheto. Amugy erdemes probalkoznom vele vagy felesleges, mert bugos energiazabalo? Szoval ha valaki hasznalt mar MIUIt a O+O-on az tud ezekrol nekem infot adni?
-
greenmeister
tag
Kérésednek eleget teszek.
Íme:
Ez a ROM van jelenleg fent.
És ez a kernel.
A kernel telepítését követően ezt is fel kell tenni recoveryben.
Majd Play-ből egy Synapse-ot.
Az én Synapse beállításaim:
CPU: 268-2880MHz, Slim
HOTPLUG: Intelliplug, Balanced, HV:16, CPU MAX: 652MHz
CPU VOLT:268-645, 300-650, 422-655, 652-665, 729-700, 883-710, 960-720, 1036-745, 1190-765, 1267-775, 1497-785, 1574-815, 1728-845, 1958-890, 2265-950, 2342-965, 2419-980, 2457-985, 2572-1040, 2726-1080, 2880-1100.
I/O: Add Random
GAMMA: CABC Control
ADV: Arch PowerNálam eddig ez vált be legjobban.
-
greenmeister
tag
Ja és ha valaki keresi a megfelelő rom-kernel párost annak ajánlom a 1008-as snapshot + ak kernel 0.63 + ukm 3.3.4.4 +synapse. Ha synapse konf érdekel akkor privátba megírom.
-
greenmeister
tag
-
greenmeister
tag
Ma felraktam a Heisenberg romot AK kérnek 0.65-el. Eddig nagyon bejön. Viszont fő képernyőről a keresosavot nem tudom eltüntetni sehogyan sem.
-
greenmeister
tag
Ma este elkészülök egy cikkel a telefonról. Remélem sok embernek hasznos tud majd lenni eme kis olvasmány.
-
greenmeister
tag
Aktív flip tokról van esetleg tapasztalata? Milyet ajánlotok? OPO oldalán 15$-ért van ha jól emlékszem. Esetleg erről tapasztalata valakinek?
-
greenmeister
tag
válasz
Just_Reboot #7190 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor nyitod a telót majd és kezded rootolni.
-
greenmeister
tag
Nálam eddig tökéletesen megy a CM11 0929 Nightly + AK 50 Gold. Eddig tetszik.
-
greenmeister
tag
Franco R21-ről tapasztalatok, illetve a benne lévő ULPS-ről érdekelne több info. Este ha lesz időm rakom is fel.
-
greenmeister
tag
válasz
torrente777_ #6533 üzenetére
Szia. Nyitott bl-lel es root-al OTA-n felrakhato a 38?
-
greenmeister
tag
válasz
micafighter #6497 üzenetére
Roviden: csak rootolt teloval megy!!!
Xplosed Installer: flat style module + network speed.
Font installer: Robot light betutipus.
Textdroider-dpi: 480 --> 380 dpi
Xwidget: cross widget.(A rendszer gyari 25r nyitott bl-lel es rootal, battery leak 3c-vel megoldva rajta.)
-
greenmeister
tag
-
greenmeister
tag
Franco r20at valaki próbalta mar? Kivancsi lennek ra. Mert epp most keszulok 33r + franco-t rakni. De ha mar itt az uj akkor nem a 19et raknam. Valakinek vmi tapasztalata?
-
greenmeister
tag
Ez igen. Egyre távolabbinak érzem a frissítést.
-
greenmeister
tag
-
greenmeister
tag
30O-val van valakinek problemaja? Mert a 33R-et nem szivesen raknam fel a ghostolas miatt. Viszont ugy olvastam hogy csak 4.4.4 alatt megcsinalni hogy alul 5 ikon legyen az inditoban illetve a menuben.
-
greenmeister
tag
Eloszor erzem egy telon hogy nem akarom romolni.
Tegnap 76%ra toltve a telefon a jelenlegi 15%ig merult 4:19 kijelzoidovel es 1 nap 3 4 ora mukodes utan. 22R van fent. Este vegig be volt kapcsolva a BT, 3g, wifi. Most profilozom be a llama-t. Szoval ez csak javulni fog. Egy alom a K900hoz kepest. Lassan elhiszem a 12 oras kijelzoidot.
-
greenmeister
tag
Hulye kerdes. De valahol olvastam hogy van infraport a a telefonban. Hogy tudom aktivalni?
-
greenmeister
tag
Már Bratislava-ban van a telóm. (Ma reggel ért oda.) Szerintetek ma kézbevehetem?
-
greenmeister
tag
válasz
micafighter #3838 üzenetére
color os-sel pl rendesen működik? Vagy van olyan akinek igy is ghost-ol?
-
greenmeister
tag
válasz
micafighter #3828 üzenetére
És erre valami megoldás van már?
-
greenmeister
tag
válasz
AKU_HUN #3820 üzenetére
Ez a szellem érintéses dolog nekem is ismerős One X-es korszakomból. 4x volt akkor szervizben a telefon mire aztán eladtam.
Kiábrándító tud lenni.
Ez amúgy valami statikai dolog miatt lehet, mert fórumon mintha azt olvasnám. Akinek van itt ilyen hibája, az fólia nélkül használja a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest