Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
longshadow
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
@Criton: 64GB, OnePlus Store-ból. Minden más pöpec rajta csak a fránya lag zavaró.
Feltettem egy másik 3D játékot is, Beach Buggy Blitz, de itt is érezhetőek ezek a "mikrolagok", bár nem annyira mint a Temple Run esetében, ott néha konkértan megáll egy tizedmásodpercre. Általánosságban tényleg olyan mint amikor PC-n 25fps-el fut a játék maximum felbontáson. Egyszerűen nem "smooth" és rögtön jön a PC-s reflex hogy na akkor most inkább visszább veszek a grafikán, de ugye ennek itt nincs értelme...
@Danika256: Én is reménykedem benne hogy szoftveresen van gond. Bánom kicsit hogy mindjárt ráfrissítettem a 05Q-re és nem próbáltam ki a korábbival. Egyelőre én is azon az állásponton vagyok hogy megvárom az L-t, addig nem piszkálom, maximum megpróbálok kicsit nyomozgatni hogy más oka lehet-e esetleg.
Majd tolok fel egyébként egy másik telóval felvett képernyővideót amin látható hogy mi a probléma, csak kissé lassú a YT feltöltés
A görgetési laghoz még plusz egyéként, hogy weboldalon nincs, de Facebook, Twitter, Insta appban elég erősen jelen van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ASUS routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest