Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
longshadow
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
@Criton: 64GB, OnePlus Store-ból. Minden más pöpec rajta csak a fránya lag zavaró.
Feltettem egy másik 3D játékot is, Beach Buggy Blitz, de itt is érezhetőek ezek a "mikrolagok", bár nem annyira mint a Temple Run esetében, ott néha konkértan megáll egy tizedmásodpercre. Általánosságban tényleg olyan mint amikor PC-n 25fps-el fut a játék maximum felbontáson. Egyszerűen nem "smooth" és rögtön jön a PC-s reflex hogy na akkor most inkább visszább veszek a grafikán, de ugye ennek itt nincs értelme...
@Danika256: Én is reménykedem benne hogy szoftveresen van gond. Bánom kicsit hogy mindjárt ráfrissítettem a 05Q-re és nem próbáltam ki a korábbival. Egyelőre én is azon az állásponton vagyok hogy megvárom az L-t, addig nem piszkálom, maximum megpróbálok kicsit nyomozgatni hogy más oka lehet-e esetleg.
Majd tolok fel egyébként egy másik telóval felvett képernyővideót amin látható hogy mi a probléma, csak kissé lassú a YT feltöltés
A görgetési laghoz még plusz egyéként, hogy weboldalon nincs, de Facebook, Twitter, Insta appban elég erősen jelen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- PlayStation 1 / 2
- Tőzsde és gazdaság
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Ukrajnai háború
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest