Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
válasz
Luksee35 #833 üzenetére
A Gmail probléma az úgy szeptember környékén volt, mindenki másnak itt működött. Én bekapcsoltam a szinkront, ez meg kikapcsolta.
Arra meg hogy miért nyígok a vowifi stabilitása miatt talán ez a kép választ ad:Ez az emeleten, ablak mellett készült. A lakás többi részében még rosszabb a helyzet, van, ahol 0. És ez az összes szolgáltatóra igaz.
Én a OnePlustól vettem, elvileg el lehetne állnom a vásárlástól, ha egy hibát, ami akadályozza a rendeltetésszerű használatot, nem javítanak ki. El is kezdtem a folyamatot, küldjek megint logot, arra amire már többször is megtettem. Meg az anyátokat.5G-vel soha nem volt gond, Telekom, Telenor és Vodafone is működött vele. Sem magával a rendszerrel nincs bajom, előtte amíg lehetett Nexusokat használtam. Nem vágyom a csicsára, nem vágyom a csúcskategóriára. Egyszerűen csak működjön.
Ez a jelenség Android Autoval:
https://youtu.be/leQE9RqWYO8
Ez a finomabb verzió, a másik az, hogy pendrivenak érzékeli a telefont és onnantól kezdve egy iPhone is iPodként mutatja magát, CarPlay nem indul. Ez után pár óra pihi vagy force reboot kell. Egy Lenovo M10 Plus FHD tabletre (szintén MTK chipsetes) felraktam az AA-t, hiba nélkül csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest