- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Állíthatod ezt akárhová. Developer settingsben átállítod, visszaállítja magát. Próbáltam mindent, 1-1 alkalommal működött, aztán kezdi előlről. Mi 11 Lite 5G ugyanezekkel a beállításokkal simán kapcsolódik. Majd csinálok arról is egy videót. Ha csak ennyi lenne, hogy van egy MEDIA ERROR üzenet, nem zavarna. De az igen, hogy nem mindegy, hogy mikor dugod rá és ha épp olyanja van, akkor pendrivenak érzi magát és utána másik telefonnal sem működik, amíg a fejegység újra nem tölti a telefonos részt.
Amikor az autót rendeltem épp 300e lett volna a gyári navi felára, TomTom térképpel. Nem kértem, mert az előző autómban is nagyon ritkán használtam a gyári navit, miután kapott AA támogatást. És sokszor van, hogy menjünk ide, oda, azt sem tudom hol van, kell a navi. Ha ismert helyre megyek, nem foglalkozok vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest