- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Állíthatod ezt akárhová. Developer settingsben átállítod, visszaállítja magát. Próbáltam mindent, 1-1 alkalommal működött, aztán kezdi előlről. Mi 11 Lite 5G ugyanezekkel a beállításokkal simán kapcsolódik. Majd csinálok arról is egy videót. Ha csak ennyi lenne, hogy van egy MEDIA ERROR üzenet, nem zavarna. De az igen, hogy nem mindegy, hogy mikor dugod rá és ha épp olyanja van, akkor pendrivenak érzi magát és utána másik telefonnal sem működik, amíg a fejegység újra nem tölti a telefonos részt.
Amikor az autót rendeltem épp 300e lett volna a gyári navi felára, TomTom térképpel. Nem kértem, mert az előző autómban is nagyon ritkán használtam a gyári navit, miután kapott AA támogatást. És sokszor van, hogy menjünk ide, oda, azt sem tudom hol van, kell a navi. Ha ismert helyre megyek, nem foglalkozok vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged