- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarított Android alkalmazások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Állíthatod ezt akárhová. Developer settingsben átállítod, visszaállítja magát. Próbáltam mindent, 1-1 alkalommal működött, aztán kezdi előlről. Mi 11 Lite 5G ugyanezekkel a beállításokkal simán kapcsolódik. Majd csinálok arról is egy videót. Ha csak ennyi lenne, hogy van egy MEDIA ERROR üzenet, nem zavarna. De az igen, hogy nem mindegy, hogy mikor dugod rá és ha épp olyanja van, akkor pendrivenak érzi magát és utána másik telefonnal sem működik, amíg a fejegység újra nem tölti a telefonos részt.
Amikor az autót rendeltem épp 300e lett volna a gyári navi felára, TomTom térképpel. Nem kértem, mert az előző autómban is nagyon ritkán használtam a gyári navit, miután kapott AA támogatást. És sokszor van, hogy menjünk ide, oda, azt sem tudom hol van, kell a navi. Ha ismert helyre megyek, nem foglalkozok vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged