Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nekem is ma délután jött meg a 14-es verzió. Eddig nincs gondom, egy dolgot kivéve. Pár hete ajánlották itt a telefonhívások hangrögzítésére, ami egyébként egy tökéletes cucc volt eddig, a Cube ACR App Connector, és az ahhoz kapcsolódó Cube ACR Helpert.
A frissítés után, ezt az üzenetet kapom: "A Cube ACR Helper telepítve van, de a következő problémák merültek fel: A Cube ACR App Connector nincs engedélyezve".
Ha a hibajavító útmutatás szerint, elmegyek a "Letöltött alkalmazások" -hoz, ott a Cube ACR App Connectorhoz, és a "Ki" állapotból, megpróbálom bekapcsolni, a következő üzenetet kapom: " Korlátozott beállítás, Biztonsága érdekében ez a beállítás jelenleg nem használható."
Mindeközben meg ilyet is látok:
Ugye, ha megnézem a beállításoknál, a "Letiltott alkalmazások" opciót, ott se szerepel ez az app, mivel értelemszerűen, én nem is tiltottam.
Szóval, most ezen a téren nagy a káosz, és az én képességem eddig terjed, hogy újra működésre bírjam, ezért kellene valaki hozzáértő, hogy mit, merre csináljak még, amit előre is köszönök."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest