Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz #40047616 #449 üzenetére
A szenzor ugyanaz mint a 7T-ben, Ott bő 1 év alatt nem javult sokat szoftveresen, így nem hinném, hogy ebből kiindulva itt lesz előrelépés. Videóban jó, de szükség van egy jó gcam portra és még ott is trükkös, hogy eltalálja-e a megfelelő fehéregyensúlyt. Én is az OP 9-est várom vagy nézelődök majd más márka irányába.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #446 üzenetére
Azért ezt nem tudhatod. Úgy a pontos hogy szerinted nem.
-
Linkin1994
senior tag
válasz SamiCsillag #447 üzenetére
Március elvileg
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
SamiCsillag
senior tag
válasz Linkin1994 #446 üzenetére
Hát ez így elég konkrét válasz volt. Köszi!
A 9-es bemutatója mikorra várható kb? Ha nagyon sok idő, akkor van még két esélyes. -
Linkin1994
senior tag
válasz SamiCsillag #445 üzenetére
Őszintén? Nem. a 9-es széria már rendben lesz kamera de a 8t esetében nagy előre lépést nem kell várni max a gcam segíthet
-
SamiCsillag
senior tag
Szerintetek van rá esély, hogy a kamera szoftveresen javítva lesz? Én is szemezgetek a telóval, de elbizonytalanodtam.
-
mukisrác
aktív tag
11.0.6.7 már tölthető
[kép]
Közel 500mb-os csomag, volt mit javítani ahogy látom[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
zizidor
őstag
válasz magicbox #436 üzenetére
1-1 esetből még nem lehet általánosítani. Nálam a Gmail működik jó és az Outlook hajlamos a lustaságra, nem mindig jelzi ha üzenet jön. Hozzáteszem, nem ugyanazt a fiókot kezelik.
@Szoknyácska: A fiók szinkronizálást is be kell kapcsolni, az appban is be kell állítani hogy miket jelezzen, és az értesítéseknél is testreszabható hogyan jelenjenek meg (fontos, egyéb, tiltott). Ezen kívül az appok maguk döntik el, hogy milyen gyakran szinkronizálnak, fogadnak-e push üzeneteket, de beleszól az akku optimalizálás is, meg a hálózati kapcsolat is.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
magicbox
senior tag
válasz #40047616 #435 üzenetére
Próbáld ki az Outlook-ot. 3 fiókot szinkronizál hibátlanul, és minden értesítés megjön. Szerintem a Gmail legalább akkora büntetés mint a Chrome Böngészőből újabban az Edge-t használom. Az normálisan kezeli a 120Hz-et.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
törölt tag
Nálatok jelzi a gmail az új emaileket? Be van állítva minden értesítés de csak akkor látom hogy új email jött ha belépek az app-ba.
-
zizidor
őstag
Köszönöm!
Van még mit gyakorolni a fordítóknak...„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
zizidor
őstag
Nem kimondottan 8T-hez kapcsolódó kérdés, de tudja valaki hogy ez mi akar lenni? Mert épp csak a kérdés lényege nem látszik, akkor sem ha vízszintesen van. Google Fotókban kép törlésekor jelenik meg, de minden alkalommal. A tárhely hozzáférés engedélyezve van, SD kártya ugye nincs, de akkor meg mihez kér engedélyt?
-
Tomtotom
senior tag
válasz #40047616 #426 üzenetére
Holnap megpróbálom fotózni valamelyik fiam telójával. Abszolút nem bumszli, oldala gumis, hátulja kemény műanyag. Pont védi a kamera lencsét. Nagyon tetszik ez az érdes szemcsés hátlap. Kicsit olyan Spigen szerű, de ez még azt is felülmúlja
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Tomtotom
senior tag
válasz zoli8814 #421 üzenetére
Szia! Én Mate 20 pro-t váltottam le. Az üzemidő 3 töltés után beállt, és már nem rosszabb, mint a Huawei volt . Nekem a kamera minősége is tökéletes, bár annyira nem is foglalkoztatott soha . A bluetooth kapcsolat az eszközök között sokkal jobb és nagyobb hatótávú, mint a Huawei-el volt. A telefon hangja pedig ég és föld a OnePlus javára. Nekem zöld van, ami annyira nem jön be, de a Sandstone tok (ami piszok jó) amúgy is takarja
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok, kamerában sosem volt jó a oneplus sajnos, ez már a 3. nekem 3t, 5t, 7t. Most nagyon várom a 9 est hogy mit tudnak vele alkotni mert a Samsung S20Fe re váltottam pár napra de a kijelzője nem adta be meg a szoftvere. Alacsony fényerőnél elég gáz zöldes szürke árnyalatú volt. Ellenben fényképezésben és hangrendszerben veri a oneplust legalábbis a 7t-t. Ajánlani nem merem azért. Inkább várjátok meg a Oneplus 9-et LEICA Summilux kamerával, aki ráérez az ízére a Oneplus feelingre az nehezen áll át más márkára sztem.
-
zoli8814
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten érkezik hozzám a telefon ezüst színben.
Valaki aki szintén p30 pro-rol váltott tud véleményt mondani?
Uzemido érdekelne leginkább.Xiaomi 14 Ultra
-
magicbox
senior tag
Tegnap elvitték. Karácsonyi ajándék lett. Én se teszteltem, eszembe se jutott, pedig jó lett volna.
Más... Nyúzom a telefont 23.-a óta, de eddig semmi probléma. Egy dolog hiányzik, a hívásrögzítés, azt a 7T-n simán lehetett aktiválni és gyönyörűen működött a tárcsázóval. Most ugye már Google tárcsázó van, ami mindenben jobb mint a régi, csak ez a lehetőség bukta. Tud vki értelmesen működő root nélküli megoldást? Nem gond, ha fizetős.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
HarryDEC
tag
válasz alexander12 #418 üzenetére
Nem az. Az az óra mellett jelenik meg, és nem teljesen ez az ikon.
Kis utánaolvasás után meglett a megoldás is: Oneplus 7 pro fórum (reddit)
"Az emlékeztető / feladatalkalmazások, mint például a TickTick, riasztási ikont jelenítenek meg az állapotsorban, ha be vannak állítva, így az Android nem kényszerítheti őket leállásra".Mivel most lakom be a telefont kismillio cuccot feltettem. To -do letöröl --> ikon eltűnik.
Érdekes..[ Szerkesztve ]
Korán keltem, hol az arany?
-
-
Fail3D!
addikt
válasz Linkin1994 #410 üzenetére
Köszi! Megtaláltam már ezt csak leírtam, hogy ha nem olvasok erről itt utána, az életben nem találom meg.
#414 : köszi, ezt akkor még lehet kipróbálom, bár lelki erőt kell merítsek hogy újra letölsek és beállításak mindent..
-
zachary
tag
Akinek nem működik az ujjlenyomat olvasó az véletlen nem korábbi mentést húzott át az előző telefonjáról? Nekem is ez volt a bajom az elején, viszont egy full reset megoldotta az összes bajom, beleértve azt is hogy nem tudtam bekapcsolni az 5G-t.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az ujjlenyomatolvasó nálam is megbolondul néha. Nem jelenik meg az ikonja és nem is érzékel ott semmit. Ilyenkor a bekapcsoló gombbal felébresztem a kijelzőt utánna jó megint. A chrome hibáinak pedig semmi köze a telefonhoz. Más márkákon is ugyanolyan sz*r már régóta. Nem is értem miért szenvedtek vele. Én kapásból tiltom.
[ Szerkesztve ]
-
HarryDEC
tag
Sziasztok!
Tegnap én is csatlakoztam a klubhoz.
Egy kis segítésget kérek: a fényképen mi az az ikon (olyan, mint az ébretőóra)!
[link][ Szerkesztve ]
Korán keltem, hol az arany?
-
petike2014
aktív tag
válasz magicbox #406 üzenetére
Néha megvolt a fókusz és pont ez okozza gondot,hogy kiszámíthatatlan a kamera/sw, amikor meg ha pont kellene és nem jó a fókusz lehet újra kezdeni mindent... Amúgy többször az is előfordult,hogy a lencseszerkezet és a magasabb pixelszám miatt elég elmosódott éleket fotózott nappal is. A lényeg, van egy pár gyengesége a telefonnak és a legnagyobb a kamera. Más telefonnál nincs ilyen, egyszer sem, azóta sem.
-
Fail3D!
addikt
Másik érdekesség: mirro link tv vel alig működött.. kikapcsoltam kb az alkalmazások 70% át a dinamikus kezelésben végre nem 40 perc kapcsolgatás hanem csak 5 perc próbálkozás kell hogy összejöjjön. Ugyan ez a messenger buborék.. kikelett azt is lőni hogy több buborékot megtudják nézni. Van esetleg valami gyűjtemény miket kell átállítani a beállítások van hogy normálisan működjenek a dolgok?
-
Fail3D!
addikt
A kamera problémákon túl ami engem kevésbé izgat van más bajom. Időnként megbolondul az ujlenyomatolvasónál és akkor azon a területen nem érzékel.. a pin kódot se tudom beütni mert az a szám is ott van.. csak az újraindítás segít.. illetve a messenger és a chrom használatot is random fagyással jutalmazza napi többször. Ilyen fordult már elő mással? Ezek elég bosszantó dolgok:( Volt a Chrome van itt 1 jó tipp mivel lehet a szinvaltoztatást megoldani.. de ez is meredek, mert ilyen szintű beállítást átlag user sosem fog megtalálni.. ennyire bele kell nyúlni a telóba hogy jól működjön?
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Megjött a 8T... Eddig nagyon tetszik, igaz szokni kell a 7T után. A fókusz dolgot el is engedtem... Ilyen képet a 7T nem tudott. Lásd fentebb... Gyakorlatilag ugyanaz a fény mint a fenti képen. Semmi fókusz vesztés. A második képen meg csak a tv világított a teljesen sötét szobában.
-
zizidor
őstag
Pár napja váltottam 5T-ről 8T-re. Egyből meg is szívatott az éjszakai mód. A feldíszített karácsonyfát próbáltam lefotózni, de ritka ocsmány lett a kép. Nem a fókuszálás a probléma, hanem az egész átment lilába, mintha ráhúztam volna valami filtert. Közelebbről fotózva meg teljesen jó. (A családi fotókat takartam le az elsőn).
-
Fercsáj
csendes tag
Külföldi fórumon szétnézett valaki a fókusz probléma miatt? Én nem találtam erről, de lehet nem elég ügyesen kerestem.
"Fiam, mindegy mennyire értesz valamihez, legalább egymillióan sokkal jobban értenek hozzá"~Homer Simpson
-
Linkin1994
senior tag
válasz petike2014 #401 üzenetére
Op érezte a kamera problémát ezért lesz a 9-es széria leica szenzorokkal felszerelve illetve Google szoftver is mondtak de e még kérdéses
-
petike2014
aktív tag
válasz rigoberto #399 üzenetére
Személyes tapasztalat, bár nem ismerjük egymást, és sokaknak ez kevés, én ugyan azt tapasztaltam mint a GSM arena, a 10T PRO fő (108mp) kamerája (még 25mp módban is) súrolja a használhatatlan kategóriát (nálam). Kicsit nagyíts rá [link] Szóval kitartok a véleményem mellett a 8T kamerája nagyon jó, de nem kimagasló, de mindenképp jobb mint egy 10T Pro
@400 Egyetértek, itt sok dolognak jónak kell lennie, a Mi Note 10 pl a 108mp kamerával sokkal jobb képeket lő mint a 10T Pro csak ott a SOC nem egy erőgé, de hétkönap tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest