Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Nem kéne most már valami frissítésnek jönnie?
-
gilfoyle
őstag
Én is most rendeltem egy 8 Pro-t, 600EUR... A hülyének is megéri, nemhogy nekem...
-
gilfoyle
őstag
válasz
gasszisztens #1751 üzenetére
Nem. Ez magyar specialitás.
-
gilfoyle
őstag
Azoktól kérdezném, akik mostanában szerezték be a telefont, a kijelző lilulás mennyire van jelen? Tavaly aug elején írtam itt róla, vissza is küldtem a telót...
Illetve a frissítések még rendesen jönnek a 9 kiadása után? -
gilfoyle
őstag
Ez nem tántorítson el... Nagyon egyénfüggő, van akit nem érdekel vagy nem is veszi észre.
Csak bizonyos feltételek mellett volt feltűnő, mondjuk engem onnantól, h észrevettem kifejezetten zavart, addig nem
Sokat használom este a telefont (olvasok elalvás előtt) és sötétben alacsony fényerőn azért jól látható volt a folt.
Napközben ha kifejezetten erre figyeltem, akkor látható volt, de bevallom, ha nem erre koncentráltam, fel se tűnt...
Még ma is vacilláltam, h lemondjam-e a visszküldést, mert tényleg bitang jó telefon. Ezen a kissé általam is túltolt foltosodáson kívül nem tudok belekötni.
A 120Hz pedig csúcs. A Note-om egy laggoló, akadozó bughalmaz a OP után
De azért jó lesz -
gilfoyle
őstag
Én is visszaküldöm, pénztvissza konstrukcióban. Elvileg ma viszi a futár.
A kijelzőn nekem is vannak lila foltok, 30%-os fényerő alatt a kijelző alsó harmada belilul, ezt szürkén, de akár fehér háttéren is jól látni. Ha az éjjeli mód be van kapcsolva, akkor még rosszabb.
Normál használat közben pedig a felső fele a kijelzőnek foltos - ez bármilyen homogén háttéren előjön, még akkor is jól látható, ha szöveg van az oldalon, pl. olvasom a ph fórumot.
Hát ennyi. -
gilfoyle
őstag
Nálam ez gyorsabban, biztosabban működik.
Én is gondolkodom a visszaváltáson... -
gilfoyle
őstag
Az updater nekem is hozta. Köszi!
-
gilfoyle
őstag
Megjött a teló!
Az létezik, h a biztonsági javítás áprilisi? Nem talál újabb frissítést. -
gilfoyle
őstag
Mi a baj a csomagban lévő gyári tokkal?
Az igaz, h a kisebbik Pro-n nincs kijelzővédő fólia? Nekem ez kissé hihetetlen... -
gilfoyle
őstag
Csatlakozom én is, megrendeltem, pénteken vagy hétfőn meg is fogom kapni priorityvel.
-
gilfoyle
őstag
A Oneplusnál most milyen gyakorisággal vannak a frissítések? Havonta, kéthavonta, vagy ahogy eszükbe jut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest