Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Míg mindig ingyen vihető, de emeltem a téten:
(Nagykőrös)[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Nekem is Cr van. Teljesen jó. Nekem gyári OS-el nem erkeztek meg egyes értesítsek.
Homescreen:
Kezdőoldalra hosszan ranyomsz. -> Kezdőoldal- beállítások -> kezdokepernyo -> bepillantást. Ezt kapcsold kiNekem az ujjlenyomattal semmi bajom. Teljesen jól működik. 7T is meg 7T Pro-n is.
A csoportos ikonokra nincs ötletem. Nekem az fehér.[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Nekem az a6300 vagy filmesnek a Zenit (még 1 kép van hátra az előhíváshoz).
Én már rég nem a gyári OS-t használom. anno a 7T-n Derpfest volt, most a 7T Pro-n meg CrDriod. Már utóbbi is Android 15-nél tart. Jó volt amúgy a 7T csak nekem túl keskeny volt. Ez a 20:9 képarány nekem nem jött be.
-
balazs1022
őstag
Én megszerettem. Nem is nagyon használom már a gyárit. Itt van még 1 zoom lencsés: De ezt csak úgy csináltam, semmi extra: LINK
Nah majd a kövi kiránduláson beveted!
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #6288 üzenetére
Ha élesíteni szeretnél, akkor itt tudod megtenni:
Ha a 0.9375-öt 1.000 fölé állítod akkor élesebb lesz. A JPG tömörítes jelenleg 96%-ra van allitva. Ez kb 6-7MB-os (nappal) kepeket jelent. 100%-on olyan 9MB koruli a kép mérete.
Mondjuk én direkt allitottam puhábbra. Próbáltam fényképezőgép szerűvé belőni.[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #6281 üzenetére
Csináltam én is órás képet. Betettem a Drive-ba. Az egyik a gyári kamerával, a masik gcammal.
-
balazs1022
őstag
Ha valakinek kell javítóüveg, ingyen odaadom:
-
balazs1022
őstag
Ha még valaki használ OP 7T-t, akkor itt egy általam készített config AGC gcam-hoz.
Pro-hoz készült, de szerintem 7T-n is működni kellene.Kicsit puhítottam a főkamera lencserajzolatán, illetve most már működik az összes kamera éjszakai módban is.
-
balazs1022
őstag
Azert a tavaly év végi build nem olyan régi. De még mindig ott van a LineageOS. Az tenyleg naprakész.
Igazan nekem 7t Pro van CrDroiddal, nekem 2024 januari build van. Az android verzio: 13. De van mar rá 14 is, februari frissítésel.
A banki appok is működnek. (Otp, Simple, Revolut). Anno 7T-n én Derpfest rom-ot használtam.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz rankesz #6232 üzenetére
Pedig egy 7T Pro lett helyette. Erre vágytam korábban is, most végre volt lehetőségem szerezni egyet. 2 évig agyaltam rajta, de végre boldogság van
Attól, hogy a gyártó lekakkantja, attól még van mögötte közösség. Van élet stock OS-en kívül is. Pl pont tegnap jött egy frissítés az A13-ra. De már van A14 is.#6233ghiottone: Én is örülök a teljes kijelzőnek. Engem ellégé zavart a kamerasziget. Illetve a 20:9-es képarány is. A 7T Pro 19.5:9 (sokkal szélesebb). A zoom kamera ugyanúgy 12mp-es + van hozzá OIS.
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Úgy néz befejeztem ezzel a telefonnal a kalandot. Hosszú távra terveztem de ez nem jött össze. Még egy eredeti Mitsubishi Touch üveget is vettem, vész esetére. Ha vkinek kell, dobjon egy üzit.
Pacsi nektek! Köszönöm a sok segítséget
-
balazs1022
őstag
válasz milkabrams #6221 üzenetére
-
balazs1022
őstag
válasz milkabrams #6219 üzenetére
Nem rossz szerintem. Még az "anti flicker" (DC dimming) is benne van, amit az újabb gyári romból kivettek.
-
balazs1022
őstag
válasz milkabrams #6215 üzenetére
Szerintem csak custom rom-ban lehetséges. Nekem tud ilyet:
-
balazs1022
őstag
Hát sztem az a ClearPlex nagyon vacak. Feleségemnek olyan van, de a kijelző szélénél többször felvált, ráadásul nem jó rajta húzni az ujjat. Olyan ragadós érzés. Meg jó drága is.
Én a 8T-re való pár száz forintos üveget használok a 7T-n. Nincs fekete keret, meg belógó notch. Csak egy sima üveg.
-
balazs1022
őstag
-
balazs1022
őstag
Köszi srácok a válaszokat!
-
balazs1022
őstag
Valakinek van fekete Spigen tokja eladó?
-
balazs1022
őstag
válasz szabi__memo #6151 üzenetére
Nálam gyorsan tölt, ha ki van kapcsolva a számítógép. Olyankor 2A-al tölt. Ha be van kapcsolva a sz.gép, akkor csak 500mAh-val.
(Nálunk 2 gép van az irodában, abból az egyik nem sokat megy, azon szoktam tölteni - Derpfest Rom 12-es oprendszerrel)
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Az előbbi valóban jó ötlet: Talán a leges legelső firmware-rel kellett volna próbálkoznom. Azóta írt a Oneplus is, hogy USB-n keresztül megcsinálja. Csak közben teljesen belaktam a telefont Custom OS alatt. (Kb 7GB szabad helyem maradt.) Így nem hiszem, hogy mostanában sor kerül a javításra.
Azért köszönöm a link-et!
-
balazs1022
őstag
válasz milkabrams #5999 üzenetére
Én tuti magamnak cserélném. Nem drága bele ugy usb:
Egyébként próbáltad kitakarítani? 90%-ban csak a kosz miatt nem szoktad működni a usb portok. Fogpiszkalo + fogkefe + izopropil alkohol kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz giroud199 #5996 üzenetére
Ez alapján meg tudod csinálni.
-
balazs1022
őstag
válasz giroud199 #5996 üzenetére
Szerintem ez az üzenet csak annyit takar, hogy nyitva van bootloader. MSMTool-al állíts vissza a telefont. Ezen a linkel megtalálod miket kell letölteni: [GUIDE] Mega Unbrick Guide for A Hard Bricked OneP (oneplus.com)
Az MSMTool kb gyárira visszaállít mindent. Elvileg zárja a bootloader nyitást is.[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Update:
Feltettem a Legújabb DerpFest Romot (Ronam ajánlásával). Tényleg szuper lett végre a telefon. Whatsapp is működik. Megy mind a 3 kamera RAW-ban. A kijelző is szebb mint valaha (végre nem zöldes).Csak a Widevine nem oldódott meg.
-
balazs1022
őstag
Nem hiszem. Volt Oppo Find7-em is az csinált ilyet. Valamiért menetrendszerűen 500-600 üzemóra elteltével. Ott elég volt csak 4G -> 2G ->4G váltást csinálni.
Ha lesz időm még egy Custom OS-sel megpróbálkozom..
Egyébként a kamera miatt váltottam, erre a készülékre. Szerencsére annak a minősége kárpótol a fájdalmakért. Csak kár, hogy OOS 11-en nem működik a kamera (fekete kép, majd kidob).
Az első képem ezzel a telefonnal: (zoom lencse + raw)
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!Újabb probléma jelentkezett: Nem működik a mobilnet. A 4G ikon mellett egy felkiáltójel van. Próbáltam úgy, hogy csak 2G-re állítottam majd vissza 3/4G-re. Volt újraindítás is és kikapcsolás is. De semmi. Ilyen fos telefonom még nem volt volt... Előtte egy olcsó xiaomi-m volt, azzal nem volt ennyi nyűg. December óta van meg ez a telefon de még nem tudtam normálisan használni. Minden héten szívat valamivel..Sim-et egyelőre nem tudok cserélni, mert nincs nálam tű vagy drót.Valakinek valami ötlet, amit még el tudok követni?
2 óra elteltével valahogy magától rendbe jött. Fene se érti...[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Még egy olyan észrevételem lenne, hogy a Whatsapp értesítések nem jelennek meg a zarokeperenyon, csak ha feloldom a telefont. A tobbi alkalmazás ertesitesiteseit rendben kijelzi, csak az említett csevegőprogramét nem. Erre van valami gyógyír?
-
balazs1022
őstag
Hmm eddig ezt a A/B Slot-ot nem értettem. De így akkor világos, hogy amíg OTA-n frissül, akk addig egy másik particíóra települ.
De nem értem miért nem áll minden vissza az eredeti állapotúra.
Ha mégsem lesz jó, akkor Te megtudnád csinálni nekem? Én már belefáradtam.[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #5927 üzenetére
Megcsináltam. Most fekete képernyő helyett azt írja: "Lehet, hogy a kamera megsérült. Kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal!"
Widevine továbbra is L3[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #5924 üzenetére
Itt is volnék... Sajnos nem sikerült. Tehát MSM-el visszaraktam 10.0.4-es rendszert. Kamerához továbbra sem tudok kapcsolódni. Csak fekete a képernyő. És Widevine is maradt L3. És még egy csomó időm is elment vele...
(A telefon sosem volt nyitva és root-olva sem.)
Mióta a 12.1-et feltettem azóta van ez az egész. Azt hittem MSM-el nullázom a telefont. De nem...
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #5921 üzenetére
A kábel új, csak nem eredeti. Lehet ez a baj...
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #5916 üzenetére
Sikerült. Ez volt a megoldás: Driver nélkül dugtam rá, a hangerő +/- gombot egyszerre nyomva. Ekkor még csak egyéb eszközként kezelte, viszont nem indult újra. Lehúztam a telefont, ekkor még mindig EDL módban maradt. Ezután telepítettem QUSB drivert, majd PC újraindítás. Ekkor rádugva (csak simán, hangerő gombnyomás nélkül) már COM portban jelent meg.
És most már tégla lett a telefon:
Mit csináljak? Ismeretlen eszköznek ismeri fel a gép?
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Nem jó akkor sem valami. Most egy másik gépen próbálom. Ezen Win10 van. A hiba nagyjából ugyanaz. Csak akkor nem indul újra a telefon ha letörlöm a Qualcom driver-t. Ekkor látja az eszközkezelő folyamatosan:
De hiába frissítettem a driver-rt nem került át a COM porthoz. Viszont ha felrakom ezt a drivert: Qualcomm HS-USB QDloader 9008, akkor Már COM portban látom a telcsit egy pillanatra, de rögtön leválasztódik és betölti az Oxygen OS rendszert.Egyénként a driver tuti jó volt előtte, mert egy téglásított Xiaomit állítottam korábban vissza. Ott szét is kellett szedni a telefont és rövidrezárni az alaplapot, hogy EDL módba kapcsoljam.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Hali!
Próbálnám MSM Tool-al rollback-elni a telót. Nálam még az EDL mód sem működik jól. Hangerő +/- egyszerre lenyomva -> megjelenik az eszközkezelőben a "Qualcomm HS-USB QDloader 9008", amint elengedem a gombokat bebootol a telefon. Ha tartom lenyomva, akkor 10mp-ként le-fel csatlakozik a "Qualcomm HS-USB ...." Jah és totál fekete ilyenkor a képernyő.
Én nem értem ezt a telefont. Alapból nem akartam b@sztatni. Csak, hogy menjen simán "out of the box". Erre csak a szívás van vele.
Valakinek ötlet, hogy lehet EDL-módba rakni?
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
OOS 12.1-nél a Netflix csak SD-ben megy. Másnál működik rendesen?
-
balazs1022
őstag
Én Oxygen OS 12.1-ről írtam. Ezen vagyok. Mondjuk akkor jó tudni, hogy ezek nem bugok. Csak nekem egyértelműnek tűnt, hogy ezeket tudja.
Pl az értesítés is. Oppo find7-en is pulzalt, meg mint irtam Xiaomi-n is. Azt hittem ennél is így kell.A képernyő furcsa számomra.m Mert ott van a képernyő beállításai között. Csak bármit allitok nem allitodik semmi.
A home gombos parancs az tuti működött 11 alatt.
A leírásod alapján akkor Te Color OS-t használsz, ha jól értem. Tudnál valami véleményt írni róla. Biztos mas is szivesen olvasná. En nagyon kíváncsi vagyok.
-
balazs1022
őstag
AOD: A feleségem Xiaomi-án többször pulzál a telefon széle. Ennél csak egy 1x mikor megjön az értesítés.
T.Képernyő: Akkor nem lehet úgy beallitani alkalmazásként, a képet h csak a Notch-ig nagyitson?
Bill. Igazabol jo nekem a navigációs gomb. Mar megszoktam. Csak ebbol meg az hiányzik, h nem lehet szemelyra szabni a gombokat. Pl nekem a képernyőzár a home gomb hosszú lenyomasara volt allitva. Most Állandóan a Google segéd jön elő. Ez nekem vagy 9-10 éves beidegzodes. Szoval eleg nehéz megvalni tőle.
-
balazs1022
őstag
AOD: Csak 1x értesít.
Teljes képernyő: A notch elrejtése nem működik. Igy az sem működik, hogy egyes alkalmazásoknál, hogy rejtodjon vagy latszodjon a kamera lyuk.
+1: Most így 400 óra elteltével volt egy hálózat eldobás is.
+2: Ha a gesztusvezerles be van kapcsolva és megjelenik a qwerty billentyűzet akkor allul marad egy atlatszo resz, ahol latszik a hatterkep. Navigációs gombnál okés. -
balazs1022
őstag
válasz z0d1@Ku$ #5854 üzenetére
Itt teljesen más a gond. Alapból nem fér hozzá egy alkalmazás sem a kamerákhoz (a fő kamerához sem). Reddit-en láttam néhány panaszt, ami a 6T-t és a 7 Pro érintette. Ők egészen OOS 9-ig visszamentek, amire megint működött kamera, ja és MSM Tool-al csinálták (EDL módból). Aztán ha megint visszatértek OOS 11-re akkor megint nem volt jó.
7T-nél nem olvastam ilyet. Nekem is tökéletes volt minden előtte, aztán kipróbáltam a OOS 12.1-et, de mivel nem tetszett ezért Rollback-eltem a 11-re. Azóta sz@pok vele. (Nagyon megbántam, hogy rákattintottam)A 12-őn persze működik a kamera, csak sok minden más béta benne (pl az AOD, vagy a teljesképernyős mód, vagy automata fényerőállítás).
Szóval úgy tűnik muszáj maradnom ezen és reménykedem, hogy lesz még rá frissítés, amivel lesz olyan jó mint a korábbi 11.
Volt egy kérdésem a kamerák RAW mentésével kapcsolatban is: Mindegyik kamerával lehet RAW-ban fotózni. A Moment alkalmazással, akár kézi mód mellett is. ISO szabadon variálható, ahogy a záridő is. Utóbbi esetében 1/4s, a leghosszabb expo (mindegyik lencse esetében).
Illetve a Gcam-mal is lehet. Igaz itt minden automata, de a több elemes RAW feldolgozásnak köszönhetően szebbek a nyersképek.(HD1903)
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Kiprobaltam a 12.1-et, de nem tetszett ezert rollback-eltem a 11-re. Azóta nem megy a kamera. Frissitettem 11-et azzal amit talalt hozzá magától frissítést, de semmi. Aztan azzal próbálkoztam amit en töltöttem le. Probaltam a torolni s cache-ket is. Többször nyomtan factory resetet is Azt irja h nem tud csatlkoazni a kamerahoz es keressem fel a legközelebbi szervizt. Utana visszatettem a 12.1-et. Igy most működik a kamera. Minden frissítést telefonról csinaltam. Mit ronthattam el?
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy jelenleg van-e már opció mind a 3 kamerával RAW-ban fotózni? (Esetleg manual beállítások mellett?)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest