- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Netfone
- iPhone topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Hali!
Próbálnám MSM Tool-al rollback-elni a telót. Nálam még az EDL mód sem működik jól. Hangerő +/- egyszerre lenyomva -> megjelenik az eszközkezelőben a "Qualcomm HS-USB QDloader 9008", amint elengedem a gombokat bebootol a telefon. Ha tartom lenyomva, akkor 10mp-ként le-fel csatlakozik a "Qualcomm HS-USB ...." Jah és totál fekete ilyenkor a képernyő.
Én nem értem ezt a telefont. Alapból nem akartam b@sztatni. Csak, hogy menjen simán "out of the box". Erre csak a szívás van vele.
Valakinek ötlet, hogy lehet EDL-módba rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SQL kérdések
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest