- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
Új hozzászólás Aktív témák
-
amespd
csendes újonc
válasz
bollokcs80 #4931 üzenetére
Nem a proci a buktató, hanem legfőképpen az optimalizálás. Az a baj, hogy valóban igazad van részben, nem átemelni kéne, hanem pici energiát belevinni és nulláról megcsinálni. Nem hiszem hogy másfél óránál többet venne igénybe, de hát ezt ők tudják
-
amespd
csendes újonc
válasz
#32839680 #4927 üzenetére
Meg lehet oldani, csak nem találkozik a cég által felállított stable verzió sztenderdjeivel. Megbízhatatlan, teljesen kiszámíthatatlan, hogy épp működik-e egy felhasználónál, vagy teljesen használhatatlan egy másiknál. Alapvetően a 8T-ből akarták átemelni, de a hardveres eltérés miatt - legalábbis erre hivatkoznak - nem megoldható, hogy egységesen stabil legyen mindenkinél.
-
amespd
csendes újonc
válasz
thompherkins #4801 üzenetére
Én végigmentem a bétákon, kipróbáltam a "stabil" 11-et, de a legutóbbi 10-es stabilitásától még messze áll sajnos. Az akksit leszámítva (ami ezek szerint nem kifejezetten a 11 problémája) igazából csak az apróbb bugok zavartak, de azok pont eléggé zavartak ahhoz, hogy várjak még további javítócsomagokra és addig a 10-et nyúzzam.
Vannak olyan funkciók amik tök jók, de akármennyire is élveztem őket, a 10 stabilitása még mindig vonzóbb.
-
amespd
csendes újonc
Köszi a válaszokat, kipróbálok akkor ezt-azt, aztán maximum megbarátkozom vele
-
amespd
csendes újonc
Sziasztok,
Akksiidő kapcsán lenne kérdésem hozzátok, hátha belefutott valaki. 11-re frissítés után 1-2 minimális - nem nagyon zavaró - bug mellett, mondhatni drasztikusan csökkent az akksiidő 7-8 óráról 5 körülre. Visszadobtam a legutóbbi 10-es stabilt, nyilván a bugok eltűntek, minden pöpec, de maradt a 11-en megismert csökkent akksiidő. Általánosságban elmondható, hogy 2-2.5 óra kijelzőidő mellett 13-14 órával teljes feltöltést követően 50% körül zárom a napjaim. Szerencsére ez nem probléma, melóban is van lehetőségem tölteni, illetve simán kibírom így, csak valahol mégis zavar, hogy 11-re frissítés előtt megvolt a 7-8 óra kijelzőidő még egy teljes nap után is, most pedig ha nyúznám is kb 5-5.5 órára jönne ki.
Ami változás történt gyakorlatilag a 11-re frissítés óta az az, hogy két SIM-mel használom már a telefont, lecseréltem az okosórám Samsungról egy Huawei Watch GT 2-re, folyamatos 4G és WIFI bekapcsolva.
A készülék egyébként novemberi.
Mit tudtok mondani ezzel kapcsolatban mint vélemény, vagy javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gran Turismo
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Drón topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok