- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ez a 2 sim miatt van - az már alapból pozicionálja a kevesebb időt és a folyamatos wifi és bt is segít ebben. Én első perctől így használom 2019 november óta, de igazság szerint az aksiidő az stabil 1,5 nap max 4 óra kijelzőidővel és 1-1,5 óra telefonálással folyamatos 4g és bt napközben. Most pár napig teszteltem egy Poco X3 NFC-t a nagyobb aksi miatt, de igazából ott se tudtam csak max. 1,5 óra kijelző idő pluszt nyerni a 7T-hez képest.
-
"Ami változás történt gyakorlatilag a 11-re frissítés óta az az"
"Visszadobtam a legutóbbi 10-es stabilt, nyilván a bugok eltűntek, minden pöpec, de maradt a 11-en megismert csökkent akksiidő."
Ebből szerinted az jön le, hogy a probléma okozója a 11? Komolyan érdekel. A javaslatom, hogy használd úgy, mint előtte, és nem lesz különbség.
Az említett akku százalék egyébiránt bőven megfelelő egy egész napos használat után. 4G + 2 SIM kártya önmagában indokolja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest