Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
A VoLTE beállításhoz kell root, mint a 3-nál? Egyszer láttam egy leírást, mintha rémlene, hogy csak logkit meg engineeringmode apk -t kell feltenni, bekapcsolni a funkciót és alapprofillal megy.
(#1097) Timer: ja, én is meglepődtem amikor reggel néztem a tracket, és már Pesten volt Az igaz, hogy a priority szállítást kértem 9,99€-ért, de ez akkor is durva.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
Ez gyors volt... Tegnap 8:44--kor leadtam a rendelést, ma 12:29-kor átvettem a telót. Azt hittem, hogy a "Ships within 24 hours" csak marketing duma, hogy annyi idő alatt adják fel, aztán a futár meg ideér 3 nap alatt
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
GangBAng^
tag
Az a jo, hogy Amig nem shippingelik addig ha talal az ember jobb ajanlatot akkor le lehet mondani es visszadjak a penzt, paypallel mindig hamar visszakuldik. Remelem megmarad a szerencsem es ez a telo is rendben megerkezik, persze mindig kell a shipping garancia plusz penzerta bizti kedveert :)
GangBAng^
-
kano
nagyúr
válasz GangBAng^ #1089 üzenetére
Reméljük a legjobbakat. 480 körül sikerült?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja boldog tulaja lettem egy mclaren verziónak. Csúcs szuper a telefon, de sajnos nem tudom megszokni a lekerekített kijelzőt. Ha fehér a háttér, mindig látok egy kicsi zöldes-kékes csíkot a képernyő szélén. Erre esetleg létezik valamilyen beállítás amivel minimálisra csökkenthető ez a jelenség? Ha nem tudom megszokni, attól félek vissza kell küldenem a telót, pedig tényleg nagyon szép és jó. A sima 7T-ben viszont nem tetszik a notch, szóval attól félek mindenképp valamilyen kompromisszumra leszek kényszerülve.
-
slice14
veterán
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szeretnék érdeklődni, hogy a korábban emlegetett Dual Bluetooth Audio már megoldott lett a telcsin ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
slice14
veterán
Káposzták közé került a telefonom.
Viccet félretéve, már Vecsésen van az elosztóban. Szerintetek még ma kihozták Szabolcsa?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
tomp
félisten
Azt is láttátok, hogy a Vodafone kínálatába bekerült a telefon?
[link]
Ezek után még az is lehet, hogy lesz sima 7T.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz GangBAng^ #1076 üzenetére
Az jó, ha tényleg feladták és ide is ér. 8/256-os jön?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
GangBAng^
tag
Na shipped lett a gearbesten :)
GangBAng^
-
kano
nagyúr
Láttátok, hogy van raktáron a Banggoodnál? Igaz 510$, de elvileg van.
-
szabakaa
aktív tag
válasz Viktor0610 #1072 üzenetére
Tehát szuper jó?
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
zoleeno1
veterán
-
MODERÁTOR
-
ßrainiac
addikt
Nevetseges.
-
sheppards
csendes tag
válasz tibcsi0407 #1067 üzenetére
A Nevetséges szót, mint kifejezést használják pozitívum kifejezésre is. Lásd feleslegesen jó/sok valami. Pl "nevetségesen erős" egy autó.
Csak most nem tettem mögé olyan jelzőt/határozót ami ezt megerősítette volna. Nyugodjin meg mindenki, kva jó a kijelző szerintem
-
tibcsi0407
félisten
válasz ForRedGlory #1063 üzenetére
Pedig szerintem a kolléga így értette, én egy percre sem értettem félre. De gondolom velünk van a baj.
utdetailing.hu
-
veterán
válasz mukisrác #1064 üzenetére
Akkor próbáld egy kicsit beljebb, hátha van egy pont, amit meg tudsz szokni és működik.
Nekem 7 Pro van, az ívelés miatt nem nehéz, azon túl, hogy ezen elérhető maradt frissítés után a OnePlus féle lenti maszatolás, csak tok csere után jobb lett nekem oldalt.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz tibcsi0407 #1059 üzenetére
A "nevetségesen jó" nem egyenlő "nevetséges". Engedd el, így a magyarban semmi értelme, mint ahogy az angolban is ha csak a ridiculously-t használják az baromira más értelmű.
[ Szerkesztve ]
-
mukisrác
aktív tag
Akik használják a gesztus vezérlést, azok a főbb Google app-okban (Gmail, Google play, fotók stb) hogy hozzák elő 1 kézzel a bal oldalról besimítható/behúzható beállítások/egyéb lapot? Nekem mindig a Back sikerül.
(A régebbi típusokon a gesztus vezérlés "Back" - je a képernyő 2 alsó sarkából felfelé simítás volt)[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
kano
nagyúr
válasz szkorhetz #1056 üzenetére
Honnan tudod, hogy mit akart írni? Nem lehet, hogy a T9 elírta véletlenül?
-
PeteePeti
őstag
válasz szkorhetz #1056 üzenetére
Én sem értettem elsőre, hogy ez most szarkazmus, vagy tényleg dicséret akart-e lenni
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Colos1
őstag
válasz sheppards #1053 üzenetére
Pont az volna a lényeg, ha analóg, akkor annyira nem számít az átalakító.
Közben megrendeltem. Biztosítást nem lehet rá kötni, mint anno a 3-ra? Átirányít az oldalra, de telefonszámot kér és magyart nem lehet kiválasztani.
-
sheppards
csendes tag
Ma nekem is megérkezett a stuff. Ez a 90Hz nevetséges, kipróbáltam 60 hz-en, és kb bántotta szemem... Aztán kipróbáltam a régi telefonomat, és ott is. Elég durva... Nekem ez a gesztusvezérlés is nagyon bejön, nemtom ez Oneplus saját cucc, vagy android 10, de meglepően hamar rááll a ember.
Töltési sebesség elképesztő, fényképezést még nem próbáltam, majd a napokban
Viszont ez a 128 GB memória sajnálatos módon igazából 102, mert megeszik belőle 26-ot maga az OS, mondjuk erre kb számítani lehetett
Google photos/contacts is simán felment, a phone app maradt oneplus, de sztem hagyom is, elég stock-nak tűnik.
Maximálisan elégedett vagyok eddig, az akksira leszek kíváncsi, hogy teljesít a napokban -
Szergej01
csendes tag
Ma felpattintottam a gyári 3Ds üveget a fólia helyett, tök karcos lett pár hét alatt. Viszont egy 4-5 órán keresztül nem működött az ambient display. Ha kikapcsoltam, ha bekapcsoltam, ujrainditas stb. Utána olvastam oneplus fórumban többeknél jelentkezett ez a probléma 7T sima 7pro esetében is. Pár esetben meggyógyult, van akinek nem. Arra tippeltem hogy a 3d üveg fekete széle bekavarhat az közelség érzékelőbe, de láss csodát pár órával később most működik.. Érdekes tünet, találkoztatok ilyennel?
Oneplus 7T
-
kano
nagyúr
A JoyBuynál még jobb az ára, de sajnos nem szállítanak ide.
-
noorbertt
őstag
Hivatalos oldalról rendelt telefonokhoz lehet venni olyan garit mint anno ha bármi van vele akkor javítás, csere?
-
p3rzs4
csendes tag
Gearbest-en brutál jó ára van, de ha jól értem, akkor nincs is nekik raktáron.
Honnan érdemes most beszerezni? -
-
Protector
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Ugyan nagyjából végig olvastam itt a hozzászólásokat de azért örülnék ha valaki aki már rendelkezik ilyen készülékkel az megosztaná velem a véleményét a telefonról, Galaxy s8-ról váltanék.
Ami főleg érdekelne:
- Méretben mennyire brutális, Galaxy s8 nekem tökéletes volt.
- Akku idő mennyire bírja, eléggé HC felhasználó vagyok, sokat nyomkodom napközben (főleg melóban ), ebben videó, játék meg egyéb (internet) is szerepel.
- Hangszórók sztereó ha jól olvastam?
- EgyébSegítségeteket előre is köszönöm!
iPhone 11 Pro
-
kano
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #1028 üzenetére
Ha "biztos helyen" akarod tudni a pénzed náluk....
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
OP3-ról váltanék. De nem tudom, mert még az is jó, csak naponta kell tölteni.
Az OP3-hoz anno rendeltem + töltőt kábellel, hogy legyen egy a munkahelyemen is. Viszont ennél már más a töltő, nem tudjátok, hogy kompatibilis-e vele?Másik. Sokat hallgatok zenét, de nem kispályás módon, ALAC, FLAC (némelyik HD), és egy jobb Audiotechnika fejhallgató. Emiatt csak akkor opció, ha az USB átalakítóval analóg jelet kapok a teló viszonylag értékelhetőbb audiochipjéből, és nem egy ultragagyi DAC -nak csúfolt izé van beépítve az átlakítóba.
-
addikt
-
kano
nagyúr
válasz zoleeno1 #1025 üzenetére
Én meg szerintem halasztom egy kicsit.
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
És ráadásul JoyBuynál már 469$-nál járnak. :) Már, hogy ők nem szállítanak ide.
-
kano
nagyúr
Most beszéltem a Gearbesttel. Aki nem akarja, hogy parkoljon a pénze november végéig, szerintem ne rendelje meg tőlük. Azt mondták, hogy nincs készleten, hiába írják azt az oldalon, hogy van. 7-10 munkanapot írt most és már múltkor is ennyit írtak. Gyanítható, hogy ugyan akkor kapják majd meg a készletet, mint a Banggood csak ők korrektek és kiírják a preordert.
-
rankesz
veterán
válasz zoleeno1 #1014 üzenetére
A sima 7 teszt is augusztus 6-án került ki, régebben valamelyik tesztelő írta hogy nem annyira törik magukat a oneplus-nál hogy a mobilarena első vagy nulladik körös OP teszttel jöjjön ki.. bár az egyik korábbi modell "Mindenki nyugodjon le!" (- never settle) felütése nekem se annyira volt szimpi, nem hogy op-éknak gondolom... Meg úgy alapból érzek egy bizonyos szintű unszimpátiát a tesztekben újabban.
Tehát még lehet bármi, nem biztos h egyáltalán nem lesz teszt -
PeteePeti
őstag
válasz rankesz #1011 üzenetére
Ez pontosan így van! Vagánykodunk amíg be nem fut az első McLaren 7T Pro, aztán onnantól kezdve vége ennek! De, ha jól láttam, már jelentkezett valaki olyannal is!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz gattolino #1004 üzenetére
Én nekem is 6, 6 és fél óra a SOT kb (QHD, 90 Hz)! Két Telekomos simmel! Pedig vidék! Kőszegen lakom, Szombathelyen dolgozom! Mondjuk a 4g lefedettség nagyon jó erre felé!
-
kano
nagyúr
válasz zoleeno1 #1007 üzenetére
Nem valószínű.
-
törölt tag
Nalam ket simmel, mobilnettel szokott 6 ora SOT-ot hozni a 7 Pro. Nem jatszok es nem hasznalok navit.
Egyszer volt hogy kijott 10 ora SOT, de abban sorozatozas is volt
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz tibcsi0407 #1001 üzenetére
Igen, szerkesztettem, lehet előtte olvastad. Qhd, 90hz.
Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest