- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
A VoLTE beállításhoz kell root, mint a 3-nál? Egyszer láttam egy leírást, mintha rémlene, hogy csak logkit meg engineeringmode apk -t kell feltenni, bekapcsolni a funkciót és alapprofillal megy.
(#1097) Timer: ja, én is meglepődtem amikor reggel néztem a tracket, és már Pesten volt
Az igaz, hogy a priority szállítást kértem 9,99€-ért, de ez akkor is durva.
-
Colos1
őstag
Ez gyors volt... Tegnap 8:44--kor leadtam a rendelést, ma 12:29-kor átvettem a telót. Azt hittem, hogy a "Ships within 24 hours" csak marketing duma, hogy annyi idő alatt adják fel, aztán a futár meg ideér 3 nap alatt
-
GangBAng^
tag
Az a jo, hogy Amig nem shippingelik addig ha talal az ember jobb ajanlatot akkor le lehet mondani es visszadjak a penzt, paypallel mindig hamar visszakuldik. Remelem megmarad a szerencsem es ez a telo is rendben megerkezik, persze mindig kell a shipping garancia plusz penzerta bizti kedveert :)
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja boldog tulaja lettem egy mclaren verziónak. Csúcs szuper a telefon, de sajnos nem tudom megszokni a lekerekített kijelzőt. Ha fehér a háttér, mindig látok egy kicsi zöldes-kékes csíkot a képernyő szélén. Erre esetleg létezik valamilyen beállítás amivel minimálisra csökkenthető ez a jelenség? Ha nem tudom megszokni, attól félek vissza kell küldenem a telót, pedig tényleg nagyon szép és jó. A sima 7T-ben viszont nem tetszik a notch, szóval attól félek mindenképp valamilyen kompromisszumra leszek kényszerülve.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szeretnék érdeklődni, hogy a korábban emlegetett Dual Bluetooth Audio már megoldott lett a telcsin ?
-
slice14
veterán
Káposzták közé került a telefonom.
Viccet félretéve, már Vecsésen van az elosztóban. Szerintetek még ma kihozták Szabolcsa?
-
tomp
félisten
Azt is láttátok, hogy a Vodafone kínálatába bekerült a telefon?
[link]
Ezek után még az is lehet, hogy lesz sima 7T. -
GangBAng^
tag
Na shipped lett a gearbesten :)
-
kano
nagyúr
Láttátok, hogy van raktáron a Banggoodnál?
Igaz 510$, de elvileg van.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1072 üzenetére
Tehát szuper jó?
-
zoleeno1
veterán
válasz
Viktor0610 #1072 üzenetére
+1, pont hasonlót akartam irni
-
-
ßrainiac
addikt
Nevetseges.
-
sheppards
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #1067 üzenetére
A Nevetséges szót, mint kifejezést használják pozitívum kifejezésre is. Lásd feleslegesen jó/sok valami. Pl "nevetségesen erős" egy autó.
Csak most nem tettem mögé olyan jelzőt/határozót ami ezt megerősítette volna. Nyugodjin meg mindenki, kva jó a kijelző szerintem
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ForRedGlory #1063 üzenetére
Pedig szerintem a kolléga így értette, én egy percre sem értettem félre. De gondolom velünk van a baj.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tibcsi0407 #1059 üzenetére
A "nevetségesen jó" nem egyenlő "nevetséges". Engedd el, így a magyarban semmi értelme, mint ahogy az angolban is ha csak a ridiculously-t használják az baromira más értelmű.
-
mukisrác
aktív tag
Akik használják a gesztus vezérlést, azok a főbb Google app-okban (Gmail, Google play, fotók stb) hogy hozzák elő 1 kézzel a bal oldalról besimítható/behúzható beállítások/egyéb lapot? Nekem mindig a Back sikerül.
(A régebbi típusokon a gesztus vezérlés "Back" - je a képernyő 2 alsó sarkából felfelé simítás volt) -
sheppards
csendes tag
Ma nekem is megérkezett a stuff. Ez a 90Hz nevetséges, kipróbáltam 60 hz-en, és kb bántotta szemem... Aztán kipróbáltam a régi telefonomat, és ott is. Elég durva... Nekem ez a gesztusvezérlés is nagyon bejön, nemtom ez Oneplus saját cucc, vagy android 10, de meglepően hamar rááll a ember.
Töltési sebesség elképesztő, fényképezést még nem próbáltam, majd a napokban
Viszont ez a 128 GB memória sajnálatos módon igazából 102, mert megeszik belőle 26-ot maga az OS, mondjuk erre kb számítani lehetett
Google photos/contacts is simán felment, a phone app maradt oneplus, de sztem hagyom is, elég stock-nak tűnik.
Maximálisan elégedett vagyok eddig, az akksira leszek kíváncsi, hogy teljesít a napokban -
Szergej01
csendes tag
Ma felpattintottam a gyári 3Ds üveget a fólia helyett, tök karcos lett pár hét alatt. Viszont egy 4-5 órán keresztül nem működött az ambient display. Ha kikapcsoltam, ha bekapcsoltam, ujrainditas stb. Utána olvastam oneplus fórumban többeknél jelentkezett ez a probléma 7T sima 7pro esetében is. Pár esetben meggyógyult, van akinek nem. Arra tippeltem hogy a 3d üveg fekete széle bekavarhat az közelség érzékelőbe, de láss csodát pár órával később most működik.. Érdekes tünet, találkoztatok ilyennel?
-
noorbertt
őstag
Hivatalos oldalról rendelt telefonokhoz lehet venni olyan garit mint anno ha bármi van vele akkor javítás, csere?
-
p3rzs4
csendes tag
Gearbest-en brutál jó ára van, de ha jól értem, akkor nincs is nekik raktáron.
Honnan érdemes most beszerezni? -
Protector
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Ugyan nagyjából végig olvastam itt a hozzászólásokat de azért örülnék ha valaki aki már rendelkezik ilyen készülékkel az megosztaná velem a véleményét a telefonról, Galaxy s8-ról váltanék.
Ami főleg érdekelne:
- Méretben mennyire brutális, Galaxy s8 nekem tökéletes volt.
- Akku idő mennyire bírja, eléggé HC felhasználó vagyok, sokat nyomkodom napközben (főleg melóban), ebben videó, játék meg egyéb (internet) is szerepel.
- Hangszórók sztereó ha jól olvastam?
- EgyébSegítségeteket előre is köszönöm!
-
kano
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #1028 üzenetére
Ha "biztos helyen" akarod tudni a pénzed náluk....
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
OP3-ról váltanék. De nem tudom, mert még az is jó, csak naponta kell tölteni.
Az OP3-hoz anno rendeltem + töltőt kábellel, hogy legyen egy a munkahelyemen is. Viszont ennél már más a töltő, nem tudjátok, hogy kompatibilis-e vele?Másik. Sokat hallgatok zenét, de nem kispályás módon, ALAC, FLAC (némelyik HD), és egy jobb Audiotechnika fejhallgató. Emiatt csak akkor opció, ha az USB átalakítóval analóg jelet kapok a teló viszonylag értékelhetőbb audiochipjéből, és nem egy ultragagyi DAC -nak csúfolt izé van beépítve az átlakítóba.
-
-
kano
nagyúr
Most beszéltem a Gearbesttel. Aki nem akarja, hogy parkoljon a pénze november végéig, szerintem ne rendelje meg tőlük. Azt mondták, hogy nincs készleten, hiába írják azt az oldalon, hogy van. 7-10 munkanapot írt most és már múltkor is ennyit írtak. Gyanítható, hogy ugyan akkor kapják majd meg a készletet, mint a Banggood csak ők korrektek és kiírják a preordert.
-
rankesz
veterán
válasz
zoleeno1 #1014 üzenetére
A sima 7 teszt is augusztus 6-án került ki, régebben valamelyik tesztelő írta hogy nem annyira törik magukat a oneplus-nál hogy a mobilarena első vagy nulladik körös OP teszttel jöjjön ki.. bár az egyik korábbi modell "Mindenki nyugodjon le!" (- never settle) felütése nekem se annyira volt szimpi, nem hogy op-éknak gondolom... Meg úgy alapból érzek egy bizonyos szintű unszimpátiát a tesztekben újabban.
Tehát még lehet bármi, nem biztos h egyáltalán nem lesz teszt -
törölt tag
Nalam ket simmel, mobilnettel szokott 6 ora SOT-ot hozni a 7 Pro. Nem jatszok es nem hasznalok navit.
Egyszer volt hogy kijott 10 ora SOT, de abban sorozatozas is volt
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #1001 üzenetére
Igen, szerkesztettem, lehet előtte olvastad. Qhd, 90hz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA VI
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest