Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz slice14 #1638 üzenetére
Most jött a decemberi play system update, ezzel a két havonta felváltva frissülő dolog már nem állja meg a helyét. Bár ez lehet csak ivételes alkalom is, de a google féle security update még mostanáig sem frissült. Kép
Más: A navbár jó pár appnál világosan jelenik meg, pedig az adott alkalmazás sötét módot használja. Lásd: Instagram, de több Google-ös alkalmazás is ilyen. Ezzel lehet valamit csinálni root nélkül? A gesztus vezérlés nem játszik.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
cultfeca
tag
Kézhez vettem a telefont.Most lakom be.Eddig tetszetős a dolog.Az ujjlenyomat olvasó az hibátlan,ezt mindenkinek át kellene venni a Oneplus-tól.Holnap jön a mélyvíz neki.Bár az appot amivel dolgozok azt csak holnap telepítik.
Van olyan beállítás mint a Samsungokba,hogy jelszó helyett ujjlenyomatot kér(Samsung Pass)? -
mukisrác
aktív tag
Egyelőre még nincs sehol sem kiallitott darab,tudtommal. (FB csoportban is volt erről szó, többször) talán januárban.
Hamarabb találsz lelkes fórumtagot aki megmutatná a telot.
Én fel tudom ajánlani, ha esetleg az Allee-nál jársz napközben[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
tibcsi0407
félisten
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok,
Én is gondolkozom a rooton, de a netflix szintén visszatart. Akinek rootolva van magisk által próbálta már elrejteni a rootot pl a netflix alkalmazás elől?
[link] Elvileg ezzel a modullal lehetseges -
cultfeca
tag
válasz rankesz #1690 üzenetére
Köszönöm.Mentettem a linket.Ha szükség lesz rá akkor használatba veszem.Igazából remélem nem lesz rá szükség.A régi céges telefon egy A5 2017 volt,szóval attól biztos jobb képeket fogok tudni csinálni.Ott a fókuszálással komoly gondok voltak.De mondjuk nem is egy ligában játszanak.
Muszály volt kiharcolnom a felső kategóriás telefont,mert mindig kaptam a kritikát a rossz életlen fotók miatt.[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz cultfeca #1689 üzenetére
[GUIDE] How to Root OnePlus 7T without TWRP
Sajnos jól működő TWRP még nincs a készülékhez, azzal taln kicsit egyszerűbb lenne, de ha megérted a fenti leíás logikáját akkor e zsem nehéz
-
rankesz
veterán
válasz cultfeca #1683 üzenetére
A 7T kapott egy super macro módot ami elég jól működik, ha nagyon közelit kell csinálni akkor az jó szolgálatot fog tenni
Egyébként a telefon gyári szoftvere sajnos elég hosszú záridővel dolgozik, így sajnos a téma sokszor bemozdul , viszont pro módban jól be lehet állítgatni, ha egy kicsit tudsz vele foglalkozni. Pl. tegnap este koripályán voltunk, auto módban sokszor homályos, bemozdult lett a végeredmény, míg záridőt és iso-t állítva tök jó kis képek születtek.
Másik alternatíva még, ha a gyári nem lenne elég a gCam, ebből elég sok féle fajta van, de ha megtalálod a megfelelőt, akkor azzal el vag végleg
-
-
cultfeca
tag
Sziasztok.Holnap kapom kézhez a 7t-met.Céges telefon lesz.Sokat kell majd navigálnom(waze),telefonálnom,adatokat feltölteni szerverre...Egy külön telepíthető alkalmazással dolgozok ami kárfelvétellel kapcsolatos.Emiatt rengeteg fotót kell csinálnom,és ezen belül camscanner appal dokumentumokat csatolni a káraktákhoz.Mobil szervizeléssel foglalkozom szóval minden nap mozgásban vagyok.
Kérdésem milyen fotókra számítsak?Nem mindig jók a fényviszonyok és sok képet kell csinálnom közelről(szinte macro fotókat),szükséges a jó zoom.Azért kérem a tapasztalataitokat,mert a kíváncsiságom győzött és a 7t-t válaszottam az S10 helyett.Van saját S10+-om és gondoltam kipróbálnám a Oneplus-t. -
ghiottone
nagyúr
Érkezőben az OxygenOS 10.0.7 frissítés.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
JNSK
aktív tag
válasz gabikiraly2 #1676 üzenetére
Vodafonnal volt keszleten 1 db kb 2 het a polusban. Kirakva nem.
-
Narancs22
újonc
Sziasztok.
Android 10-en (7T nem rootolt) meg lehet oldani, hogy a youtube linkeket ne a gyári YT alkalmazással nyissa meg a teló hanem a youtube vanced appal?
Amit próbáltam eddig: beállítások ->alkalmazások és értesítések -> alapértelmezett alkalmazások -> linkek megnyitásánál
- gyári YT: támogatott linkek megnyitása -> nem nyitja meg ebben az alkalmazásban
- YT vanced: támogatott linkek megnyitása -> megnyitás ebben az alkalmazásban.
Sajnos ez nálam nem működik (restart után sem), továbbra is a gyári YT appot nyitja meg. Olvastam, hogy Open Link With appal elvileg megldható, de ha plusz progi nélkül megoldható lenne annak jobban örülnék. -
rankesz
veterán
válasz gabikiraly2 #1674 üzenetére
Telenor és a Telekom is már árulja, ott elvileg van rá sansz hogy megnézze
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Kollégám szeretne egy ilyen telóra benevezni, de vidéki lévén sehol nem tudja élőben megnézni. Nincs valaki köztetek, aki Szombathelyen, vagy környékén lakik és szívesen szanna rá tíz percet, hogy megmutassa élőben a telót?
Előre is köszönöm.
Üdv GáborCsend a lelke mindennek!
-
rodman73
aktív tag
Boldog tulaja lettem egy kék 7T-nek pár napja, nagyon szuper kis telefon. Egy furcsasággal találkoztam egyelőre, a fényerő ha automatikusan van néha nagyon leveszi a fényerőt. Mintha olvastam volna itt régebben hogy ez lehet a gyári fólia miatt is, erre lett valami megoldás azóta?
-
slice14
veterán
Tudnátok ajánlani minőségibb fekete szilikon tokot, aminek az alja és a teteje is véd?
Előre is köszönöm.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
szkorhetz
őstag
válasz Tailorzsolt #1665 üzenetére
Jól elbeszélgetsz itt magaddal.
Én biztosan a Oneplusoldaláról tölteném le és helyi frissítéssel tolnám fel a sima rendszerfrissítések-ből.
Ha ez nem működik, akkor nyúlnék csak külső segítséghez, de közel kizártnak tartom, hogy a régiós különbségek miatt merül a telefonod. -
Tailorzsolt
tag
Korábban írtam, hogy túl gyorsan merül a telefon és valami pörgeti folyamatosan. Aztán egy gyári visszaállítás után rendben működött két napig. Aztán azóta megint vacakol.
Pl. egy éjszaka alatt akár 30-40% merülés úgy, hogy nincs fogyasztó, de a Google Play szolgáltatások folyamatosan pörög egy ciklus végére 15% körül alakul és az Android OS is 10% körül mozog. Ezek a többszörösei a normál fogyasztásnak.
Ezt követően vettük észre, hogy AA ROM van rajta az EU-s BA helyett. Talán ez okozhatja a problémát.
Korábban sok mindent javasoltatok, eddig semmi nem oldotta meg, pedig végül még a céges flottás kártyát is sikerült kicserélni egy újra.
Lehet az AA globál ROM lecserélése megoldja problémát, legalábbis bízunk benne.
Így merült fel a fenti hozzászólásokban (#1664, #1665) a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Tailorzsolt
tag
válasz Tailorzsolt #1664 üzenetére
Vagy akár a Oxygen updateren keresztül is meg lehet oldani, csak azt nem tudom, hogy okoz e valami problémát a 10.0.6 AA verzióról 10.0.6 BA frissités?
-
Tailorzsolt
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy AA ROM-ról hogy tudok átállni BA-ra, hogy letöltöm a Oneplus oldalról és simán a kézi frissítéssel lefuttatom?
Vagy igényel valami extra dolgot? Valamire kell figyelni? Mindkettő amúgy ugyanaz a verzió, 10.0.6
-
törölt tag
En a gyari utan tettem ra egy noname foliat, elsore sikerult pedig meg sosem tettem fel csak uveget. Utana azt leszedtem mert 2 het utan homalyosodott, azota egy ClearPlex van rajta ami tokeletes. Harom evre vettem a telefont, 2-3 ev mulva lenne remalom nezegetnem a notchot
-
-FreaK-
veterán
válasz #78791680 #1655 üzenetére
Nálam meg pont fordítva van, a notch nem zavar semennyire, a tükröződés meg nagyon.. szóval ezt így nem lehet kijelenteni hogy nincs benne kompromisszum, továbbra is szubjektív, továbbra sem lehet általánosítani a saját véleményed alapján.
Kollégának lesz hamarosan egy 7T Pro-ja, őt a notch zavarja és azért azt vesz, engem meg a lekerekített sarok és én ezért sima 7T-t. Majd megnézem, hogy élőben mennyire is zavar valójában ezen a konkrét telefonon.
Ezt leszámítva számomra is inkább csak hátránya van, mint előnye.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A harom kep kozul a kozepso adja vissza jol a gyakorlati helyzetet. Az elso es harmadik kepen lathato helyzettel meg sosem talalkoztam, hozzateszem ha pont szemben tartod magaddal a telefont akkor az a csik kint van a szelen, azon belul pedig csak sima tukrozodes van.
De elhiszem hogy van akit zavar. -
Mauzes
addikt
válasz #78791680 #1653 üzenetére
Ez elég szubjektív, én pl. nem bírom elviselni a tükröződést. A 7 Pro-tól sokkal kisebb hajlítású telefonokat is sokat nyomkodtam a boltokban (Note 10, P30 Pro, stb.), de szinte lehetetlen volt úgy tartani, hogy ne tükröződjön. Pl. lent a második kép az egy teljesen általgos helyzet beltéri fénynél. De az tök jó, ha téged nem zavar, bárcsak engem sem zavarna.
https://forums-images.oneplus.net/attachments/1016/1016970-3d6e8d4e165450d725ad4955d0faee9d.png
https://forums-images.oneplus.net/attachments/1024/1024790-9c60d6ed359f39af149edd28328e8c7f.jpg
https://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2019/05/OnePlus-7-Pro_fonearena-06-1024x690.jpg
-
törölt tag
válasz szabakaa #1651 üzenetére
Szerintem nincs benne semmi kompromisszum. En a notch-al nem tudtam semmilyen modon megbaratkozni, szerintem ez a hajlitas mar elvbol is el van itelve, pedig annak ellenere hogy durva a hajlitas kozel sem olyan a fenytorese mint regen a galaxy edgen. Annal amikor megtorte a fenyt nem latszott alatta semmi, ennel pedig latszik alatta minden. Altalanos hasznalat soran meg a tuzo napon is minden siman lathato, talan filmnezesnel lehet kicsit zavaro, de azt amugy sem az utcan nez az ember. Es ez meg mindig olyan hogy eltunik, a notch nem fog
-
juuzer
addikt
válasz ßrainiac #1645 üzenetére
Megmarad a Note is, csak na, kell valami új is
Meg mennie kell szervizbe és gondoltam akkor miért ne legyen egy új a céges kártyának.Nagyon tetszenek a Huaweiek is, meg a 7T Pro is, csak utóbbi még a Note-omnál is nagyobb már... meg az az idétlen lekerekitett kijelző is kiéget. (Szerencsére az S6 Edge után a Samsung feladta ezt a szintű hajlitást.)
Vamos a la playa.
-
-FreaK-
veterán
Előbb jött email, hogy feladták a Limited edition 7T "átlátszó" Dbrand fóliát, kíváncsi leszek milyen, ha megjött rakok fel képet.
-
juuzer
addikt
válasz #78791680 #1643 üzenetére
Hát a 90Hz és a 3800 mAh miatt rosszabbnak saccolom
Mondjuk a Note-ot napi kétszer töltöm, szóval elég heavy user vagyokCsak vacillálok a 7T/Pro/P30/Pro között és gondoltam rákérdezek azért itt az akkura
Meg azt nem tudom, hogy a kamera mennyit fejlődött? A teszt alapján elég gyatra, de pl láttam videóban, hogy a sima 7 Pronak a kameráját x darab update-tel nagyon felhozták.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e itt esetleg olyasvalaki, aki váltott 7T-re Samsung Galaxy Note 9-ről?
Az üzemidő menmyivel rosszabb?
Előre is köszi a helpet!
Vamos a la playa.
-
ghiottone
nagyúr
Nem tudom, hogy nem-e ahhoz van köze, hogy átfedésbe vannak a frissítések. OP biztonsági frissítés októberi volt, most jött a Google Play novemberi security és szerintem nemsokára kapjuk az OP biztonsági frissítését decemberi patch-csel.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
slice14
veterán
Ma jött a novemberi play rendszer frissítés. Ezicsit elkésett. Amúgy ez két havonta jön? Mert a szeptemberi volt előtte.
-
Mauzes
addikt
Tényleg nincs 16:9 a gyári kamera app-ban? Ez egy elég hihetetlen korlátozás. Persze van helyette nagyon fasza 20:9... A GCam tudja a 16:9-et?
-
ßrainiac
addikt
válasz szabakaa #1634 üzenetére
Ez a kiraly: Polycon icon pack
-
GangBAng^
tag
Mclaren ikon csomag ;) [link]
GangBAng^
-
őstag
sziasztok, a switch az app datat és az accountokat is visszateszi, vagy csak az app telepítést úszom meg vele?
it never gets easier, you just go faster
-
APippo
tag
Srácok, most hogy megjelent szolgáltatói kínálatban is van esély arra, hogy vásárlás előtt meg lehessen tapizni a készüléket fizikai valójában? Vagy tudok ilyen helyet ahol rá lehetne pillantani, kézbevenni?
-
rodman73
aktív tag
Ma jött meg a telefonom, utólag tudok rá biztosítást kötni? Elfelejtettem amikor vettem, bár ahogy nézem nem annyira vészesek a szervíz díjak szerencsére.
-
scream
veterán
válasz -FreaK- #1624 üzenetére
Nálam olyan jelenség van - megérkezése óta csinálja -, hogy először a 2.4GHz-es WiFi-ket látja csak, és kb 10-15 sec míg az 5GHz-eseket is scanneli és csak azután csatlakozik fel a megjegyzettre. És mindez csak akkor, ha a WiFi előtte ki volt kapcsolva. Ha munkából jövök és a WiFi be van nyomva, akkor egyből felmegy rá.
-
mukisrác
aktív tag
válasz -FreaK- #1624 üzenetére
Ez a felkiálltó jeles WiFi kapcsolat nekem is előjött jópárszor, de csak az 5ghz-es kapcsolatnál, ha átváltok 2,4ghz-re ott remekül kapcsolódik.
Én eddig a router-nél gondoltam a gondot keresni.#Mauzes
A smart lock nálam is frankón működik, mind hely és eszköz esetén is, ami az előző 5T telómon viszont akadozott[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
Mauzes
addikt
válasz #78791680 #1622 üzenetére
Jó nektek. Nekem 1 hete van meg a telefonom, de rossz az Android Auto, a BT kapcsolat az autómmal, és a Smart Lock (amiket eddig észrevettem), és az auto fényerő állítás is kicsit esetlegesen működik random időközönként. És ez mind olyan, ami a korábbi HTC U11-emmel jól működött. Mondjuk annak meg más bug-jai voltak.
Szóval alapvetően nagyon jó a telefon, de bug-okkal azért nem leszek 100% boldog. Lehet ezért vesznek az emberek iPhone-t? Sajnos én azt nem csípem.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Nekem a Wifi egy kicsit problémás mostanában, de még nem tudtam egyértelműen leszűkíteni a telefonra. Sokszor felkiáltójeles a wifi kapcsolat, valamint tegnap este otthon wifin nem akart menni a net, miközben kábelen igen, egy pár percig. De mondom, ez nem feltétlen teló probléma, lehet router is, vagy akármi.
-
Mauzes
addikt
Up.
Illetve nálam a Smart Lock sem működik, se hely alapján, se eszköz alapján.
Annyira örülök, hogy naponta veszek észre valamilyen hibát. És akkor hogy ezek most az OP hibája vagy az egész Android hibája, ki tudja. De egy 200 rugós telefonnál ez nagy öröm, hogy nem minden működik úgy, ahogy kellene.
-
rankesz
veterán
FYI alzán most 193 ezer a telefon, annak a garija elég korrekt és áfás számlát ad
-
Mauzes
addikt
Sziasztok. Találkozott már valaki azzal, hogy autóra kapcsolódva a hívás és értesítés hangja továbbra is a telón jön meg? Akár simán BT a kapcsolat, akár Android Auto, ha telefonon hívnak, akkor nem az autó adja a csengést, hanem a telefonom csengőhangja szól. Viszont látom az autón kersztül, hogy hívnak, fel is tudom venni az autó gombjaival, és miután felveszem, már rendesen az autó hangszórója és mikrofonja működik. De előtte a telefon.
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok. Tapasztalta mar valaki kozuletek hogy a gyari kamera alkalmazassal nem igazan sikerul eltalalni a fokuszt?
-
Tailorzsolt
tag
válasz szabakaa #1613 üzenetére
Valószínűleg valami szoftveres beakadás lehetett, a tegnapi ciklus jól alakult és a mai is. Szóval még megy a tesztidőszak, de úgy néz ki rendben lesz... :) Bár furcsa, hogy az első 5 nap gáz volt, aztán volt egy gyári visszaállítás és az sem oldotta meg, aztán a gyári visszaállítás másnapján minden beállt és úgy néz már normálisan működik minden.
-
szabakaa
aktív tag
válasz Tailorzsolt #1612 üzenetére
Miért nem külditek vissza a OnePlusnak cserére?
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
JNSK
aktív tag
válasz Tailorzsolt #1610 üzenetére
Melyik szolgaltatotol van az uj?
-
Tailorzsolt
tag
válasz rankesz #1609 üzenetére
SIM csere nem volt, de más készülékben nem produkálta ezt. Előtte 4-5 hónap alatt 3 telefonnal (OP6, Samu Note 9 és Mate 20 Pro) is használva volt a céges sim, mindkét SIM pedig a Mate 20 Pro-val, de tökéletesen működött.
Az egyik SIM új, kb 2 hónapos, a másikat meg nem tudjuk cserélni, mert céges és nem cserélik, mondván nincs baja.
-
rankesz
veterán
válasz Tailorzsolt #1608 üzenetére
Sim kártya csere is volt?
-
Tailorzsolt
tag
Sziasztok!
Kipróbáltunk mindent amit javasoltatok. Gyári visszaállítás volt, manuálisan telepítettünk mindent újra. Wifi beállításoknál a fürkészés kikapcsolva, tartózkodási helynél a Wi-Fi és Bt alapú keresés kikapcsolva. Otthon, azaz este és éjjel csak wifi, reggel 6-tól este 18-igy mobilnet.Éjszaka max térerő mellett két kártyával 7 óra tétlenül, 3 perc SOT-tal 12% merülés újra. Napközben 8 óra alatt 1 óra 20 perc SOT-tal 50% merülés. Igy tehát kb 2 óra, max 2,5 óra képernyőidő és 20 óra használat lesz a vége, mire lemerül. Ez édeskevés újra.
Az én 7 Pro-mhoz hasonlítva egyedül az Android OS újfent a nagy fogyasztó, 10% feletti, nálam, mármint a 7 Pro-m általában 3% körül szokott lenni.
Mi a fene lehet a probléma?
-
Albi001
tag
Erre valakinek tipje?
https://mobilarena.hu/tema/re_oneplus_7t_tavolrol_sem_tokeletes/hsz_1577-1577.html
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
-
GangBAng^
tag
nagyon szepen koszonom segitseget!
GangBAng^
-
rankesz
veterán
válasz ZeroX92P #1591 üzenetére
Másfél hete van revolutom, még javában úton volt a fizikai kártya amikor az eddig olvasottak alapján igényeltem egy virtuális kártyát direkt úgy, hogy a gpay elfogadja érintéses fizeteshez. Működik, azóta azt se tudom melyik nadrágzsebben lehet a tárcám, mert mindenhol mobillal fizetek.
Van revolut topik, olvass bele és rájössz a megoldásra (hint : lakcím)
Na látom közben írták a megoldást, ez van ha melóban 2 óra alatt van időd megírni egy hsz-t[ Szerkesztve ]
-
beeep146
tag
válasz GangBAng^ #1590 üzenetére
Üdv!
Revoluttal is megy. Az a trükk, hogy a Revolutban állítsd át a címedet egy olyan országban levőre, ahol hivatalosan van Google Pay (én Angliában böktem rá a Google Maps-re.. )
Ezután ha csinálsz egy új virtuális kártyát akkor be fogja tudni húzni a Google Pay. Ha megvan visszaírhatod a jó címet. -
slice14
veterán
válasz GangBAng^ #1590 üzenetére
Mint írtam, Curve kártya hozzáadásával működik. Tudtommal ez az egyetlen működő megoldás egyenlőre. A Curve alá betudod rakni az OTP-s kártyád, így ha az van a Curve-ben kiválasztva, akkor arról fogja vonni a pénzt mikor a kaszánál fizetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest