Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzs91
csendes újonc
IPS-nél max átmeneti beégés fordulhat elő (ezt Image Retention-nek nevezik), a végleges beégés, ami az OLED-nél van sokkal gázabb. Én is sokkal jobban szeretem az OLED képét, de sokkal jobban is kell vigyázni rá. IPS-nél nem is fordul olyan gyakran elő pixelhiba, mert kiforrottabb. Régebbi Samsung telefonjaimban 3-4x kellett kijelzőt cserélni, mert mindig beleégett a Status Bar, volt amelyikbe már 1 hét után, pedig alacsony
fényerőn használtam. Most kb nincs is a piacon alternatíva számomra, amit IPS-el szerelnek.
Még 1 esélyt adok ennek, aztán ha a következő is pixelhibás lesz, akkor ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő