- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak akkor van Dash charge, ha kéken világít a led, ahhoz meg a gyári töltőfejet és a gyári kábelt kell egyszerre használni a töltéshez. Amúgy ez nem károsabb, mint a normál töltés, mert párhuzamosan tölti a cellákat, egyenként kis áramerősséggel. A qualcomm féle quickcharge viszont káros, mert sorosan küldd az akkura magas áramerősséget.
A töltés led színét hiába állítod át, az mindig kék lesz Dash charge esetén.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SonyNex7
senior tag
Vagy olyan mint én.. alapvetően nem lenne baja mindig vigyázok a dolgaimra ...olyan a munka körülmény, konditerem, horgászat,stb
..az egy éves szerintem simán megéri...kb 1200Ft havonta és nem kell aggódni egy kijelző csere miatt..persze ettől függetlenül megkapja az üveget még egy tokot[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Li ion akksi, nem kell bejáratni, egy feladat van, használd. Azzal persze jót teszel, ha nem részletekben töltöd, de valójában mindegy, amikor lemerül, tedd töltőre, mikor feltöltött, vedd le. Ennyi.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
petipetya
nagyúr
Fel sem merült bennem a bankkártya hiánya. Feltételezem, hogy sima bankszámlád sincs. Mert azt is hozzá lehet rendelni a PayPal fiókhoz.
Valahol mintha láttam volna olyan topicot, ahol direkt az ilyen vásárlásban segítenek azoknak, akik csak készpénzzel tudnának fizetni. Csak nem tudom, hol.
"nincs rá lezsóidő"
-
kovadika
őstag
Szerintem nem sok esely van ra. Kb. 1-2 honappal a kovetkezo modell elott fog esni csak az ara. Az elozo keszulekekkel is igy volt. Nekem mar tobb, mint egy hete megvan es nagyon tettszik semmi komolyabb bugba nem botlottam bele. Egyszer sem fagyott le, nem docogott az akkumlator igazi feludules S6 utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest