- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Nagyon patent, ezt is vártam.
Amúgy pár hónap csúszásban vannak egymáshoz képest, idei mindkettő ez igaz, de ennek majd az új Samsung és Qualcomm SoC meg a többi lesz a vetélytársa. Ahogy nézegettem a 8890-en becézett is hasonló lesz egyszálas teljesítményben. jó év lesz az biztos.
-
rodrigez
senior tag
A képlet messze nem ennyire egyszerű. Az AX SoC-ok főleg a brutális egyszálas teljesítménnyel tűntek ki. Nem is csoda, saját fejlesztésű magok, ráadásul egy operációs rendszerhez kell igazodniuk, nincs multiplatform móka, hülyére lehet optimalizálni. Viszont az előzetes benchmarkok alapján, több chipset is lesz hasonló egyszálas teljesítménnyel, a többszálas tesztek alatt meg eddig sem az Apple SoC volt a favorit.
Az Apple előnye a zárt rendszer és az ebből fakadó kőkemény optimalizálás arra az 2-3 SoC-ra ami egy iOS verzió alatt előfordulhat egy időben. A mostani 9-es pl. mely AX rendszerchip-eken futhat? Gondolom, iPhone 5 vagy 5S-től fölfelé.
-
rodrigez
senior tag
Én egyáltalán nem tartom lehetetlennek. Gondolom A72-es vagy saját fejlesztésű magok csücsülnek benne és a 7420-as ~5500-as multicore eredménye után a +45-50% nem annyira durva. Ha jól emlékszem clock to clock feladattól függően akár 50%-al gyorsabb is lehet mint az A57-es és kevesebbet is fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest