- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Tiszteletben tartom a véleményed, hogy szerinted ezek szükséges újítások voltak, de szerintem ezzel együtt sem igen nevezhetőek a mai készülékek compactnak, nano SIM kártya ide, vagy szétszedhetetlen, fix akkumlátor oda. Szerintem furcsa egy 5/5,5' os készüléket compactnak nevezni. Egy Nokia 8810, vagy 8860 (ha jól emlékszem), na az tényleg az volt, mégis rendelkezett rendes SIM kártyával és szétszedhető házzal, cserélhető akksival. Vagy egy C7 es ami már simán okostelefon volt a fenti erényekkel, mégis akkora, hogy a mai telefonok között kiállítva észre sem lehetne venni egy pulton :-)
Nekem mindig is furcsa, hogy a mai péklapátokon, illetve a belsejükben állítólag nem fér el a rendes SIM, a Jack, a cserélhető akksi, de belátom erre megy a világ, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest