Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Adamyno

tag

LOGOUT blog

válasz retesz147 #8947 üzenetére

Tokok és egyéb extrák, amiket rendeltem vagy már megjöttek vagy még rendelés előtt áll:

Tok:

Ami van, annak nem találom a linkjét de majd lefotózom. Az egyik érdekesebb csak szerintem. Fényes fekete az egész hátlap, szerintem egész jól néz ki és tölti vezeték nélkül is csak csúszós.

Ami még postán van:
    1. Ez hasonló ahhoz ami már van, viszont az alsó része gumis, hogy ne csússzon.

2. Ezt azért rendeltem, hogy látszódjon azért a színe a tokban is.

3. Ez és ez csak úgy, mert tetszik és puhábbnak tűnnek

4. Idő közben találtam egy ilyet is, aminek nincs akkora "ablaka" a kameránál és a kerete is talán kissé vékonyabb. Megrendelem.

5. Van egy hasonló az előzőhöz, viszont ennek színezett üveg a hátulja, van 4 féle szín. Nekem nem tetszik, nem rendeltem de valakinek hátha.

6. Ez még tetszik, ebből még egy kéket és egy arany színűt.rendelek

Egyéb dolgok:

Játékvezérlő alias game controller.
    Azért ezt választottam, mert elég átgondolt a készülék. Egyrészt elvileg belefér a teló, de szellőzik is hátul, másrészt oldalt van lyuk a hangszórónak is és a töltőnek is. Bal kézzel irányítom a "botkormánnyal" amit kell, a jobb kezem viszont még szabad és közel van a kijelzőhöz, tudom tapogatni. Vannak alkalmazások amik out of box támogatják, vannak amikhez kell segéd szoftver de pont ami a képen van játék az elvileg nem támogatja de majd később biztosan lesz megoldás rá. Annyira nem fontos csak ha néha elkap a játszhatnék akkor legyen kényelmesebb.

Hátlapra szivárványos fólia. Átlátszó, de szépen tükröződik. Védi a karcoktól.

Szintén fólia hátra csak karbon mintázatú.

Ha már van vezeték nélküli töltőm, akkor "felokosítom" a meglévő telefonokat és táblagépeket is, hogy lehessen tölteni vezeték nélkül. Vettem ilyen cuccokat különböző gyártóktól, különböző kialakításban. Lesz iPhone 5s-hez, redmi 3s-hez, redmi4x-hez, redmi 6a-hoz + 2 táblagép.

Vettem vezeték nélküli töltőket még, hogy legyen a cégnél is és otthon is. Faternak ezt, mert világít a széle, talán jobban megtalálja :D Céghez és otthonra ebből kettőt.

Új akku. Elvileg nagyobb a kapacitása és elvileg belefér. Ha belemegy, csinálok tesztet a régivel és az újjal.

Bluetooth billentyűzet 1.
    Bluetooth billentyűzet 2. (ezen van touchpad is és talán háttérfény is)

Powerbank. Képes vezeték nélküli töltésre is, így nincs gond ha nincs meg a kábel és nem használódik el a portja. Van sokféle, nekem ez tetszett kinézetre és méretre, kapacitásra. Ez állítólag Hollandiából jön, de elég sokáig tart :)

Üveg a kijelzőre. Ilyet találtam, majd meglátjuk mennyire válik be.

Bluetooth füles. Nagyon jól szól, nekem kényelmes, erős a mágnese így nehezebb elhagyni és brutális az üzemideje. 2-3 napot simán elmegy egy töltéssel, de ha valaki csak pár órát hallgat zenét egy nap, akkor egy hetet is kibír simán.

Néhány USB kábel és átalakító. Majd meglátjuk melyik mennyire válik be.
    1. 2. 3. 4. 5. 6.

- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...

Új hozzászólás Aktív témák