- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
jano2101 #4159 üzenetére
Mi a fene eheti mostanában az aksit? Csak úgy magában, wifi nélkül óránként elfogy 1-2% az akuból. Régebben egy éjjel alatt a fele jött ki.
Processor usage marha magas, mintha nem menne aludni teljesen. Nem megy semmi a háttérben, amiről tudok persze...Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
jano2101 #4151 üzenetére
Szerintem a gyári Accuweather után a Meecast a legjobb időjárás progi. Vagy talán még jobb is annál, ha nem a kinézetét pontozzuk. Letölteni innen tudod. Ugyanúgy beépül az értesítési területre, sőt ki tudod tenni a készenléti és a háttérképre is akár. Nem tűnik el, ha nincs net kapcsolat, csak nem frissül (természetesen).
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
jano2101 #4148 üzenetére
Én is értem egyből is
Ezt nem próbáltam mondjuk... Nekem mindig megy valami net. De most hogy mondod, reggel mikor időre felébred a repülő módból, gyorsan töltöget mindenfélét, lehet hogy ez is benne van.
Áruházban van még néhány, próbáld ki.
Majd azért szólj mik a tapasztalatok
[ Szerkesztve ]
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
jano2101 #4144 üzenetére
Van másfajta, de adatforgalom nélkül egyik sem fog működni, pont az a lényege hogy időnként megnézi milyen idő van. A tegnapelőtti hőmérsékletekkel nem vagy előbbre
Okostelefonnak semmi értelme nincs folyamatos internetkapcsolat nélkül, ha csak telefonálni kell, arra jó a teszkós is.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
jano2101 #4140 üzenetére
Én is lassabbnak érzem a PR1.3-mal, mint 1.2-vel volt, bár nekem nem lett teljesen legyalulva, lehet ez is az oka.
Menetrend program már nagyon régen van, Fahrplan a neve. Csak angolul tud, de a magyar vasúti menetrendet is ismeri. Buszosról, BKV-ról sajnos nem tudok, hogy lenne. -
válasz
jano2101 #4140 üzenetére
Nem vettem észre se gyorsulást, se lassulást, miután frissítettem a telót PR1.3-ra, szóval nem tudom nálad mi lehet a gond.
Tömegközlekedésre van már program, egész jó lett, bár nem teljesen a megszokott: Nokia Public Transport for Nokia N9
A Slime draws near! Command?
-
Zozzy
aktív tag
válasz
jano2101 #3489 üzenetére
Vegyél bele egy Telenoros feltöltőset, havi 1000 net (túlforgalmazási díj nincs, meg lassítás sem nagyon ha jól tudom), a többit meg lebeszéled. Valami net csomag úgyis kell hozzá, anélkül egy okostelefon (nem csak ez) nem okostelefon.
Vagy kérdezősködj sufni gsm boltokban, hátha már megoldják olcsóbban is. (A garancia viszont ugrik). Esetleg add el.
Ne is haragudj, de ezeknek vásárlás előtt kellett volna utánajárni.[ Szerkesztve ]
-
Zozzy
aktív tag
válasz
jano2101 #3472 üzenetére
Házilag otthon szinte biztos, hogy nem (legalábbis nem hallottam még róla), sufni GSM boltok talán meg tudják csinálni. Amit utoljára hallottam hónapokkal ezelőtt, hogy 10k-ért függetlenítik. Kérdezz utána boltokban.
Egyébként kipróbáltad, biztos, hogy függő?
Nekem 2 is van, egyik a Telenortól, másik a T-től, de mindkettő független.[ Szerkesztve ]
-
Zozzy
aktív tag
válasz
jano2101 #2927 üzenetére
A telefon alapvetően gyors, beakadások azért előfordulnak.
Rengeteg dolgot alapból tud, a közösségi csatornák integrációja is nagyon jól megoldott, nem kell igazából külön telepíteni klienseket a használathoz. WhatsApp - egyelőre - nincs.
Alkalmazáskínálat, na az nincs. Illetve eléggé szűkös. Majdnem minden fontos dologra van azért elérhető program, de nem nagy a választék. Játékokból mégannyira sem. Az Union, a Gameloft játékai nagyjából megvannak, de azt javaslom, nézz körül, mielőtt megveszed.
Nokia Store-ban, a telefon kiválasztása után tudsz csemegézni kategóriák szerint az elérhető letöltések között.
Vannak egyéb helyek is, ahol a telefonhoz írt programokat lehet beszerezni, de játékok általában csak a Nokia Store-ban vannak.
Akksija simán elmegy egy napot, aktív használattal. Persze amíg újdonság lesz, addig annyit sem nagyon, utána esetleg kettőt is kibír.
Az LG-hez nem tudom hasonlítani a gyorsaságát, sosem volt még a kezemben. De egyáltalán nem érzem lassúnak az öregecske hardvere ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Konteó topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- AutoCAD
- További aktív témák...
Állásajánlatok