- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKoppány
csendes tag
Ezt már itt írtam, nem a tesztben. A tesztben ezt írtam: "Az üzenetekben én is megtaláltam az SMS-visszajelzést, viszont nem kaptam soha egyet sem� Az SGS2-ben bezzeg be lehetett állítani, hogy még rendes hangjelzést is kaptam, amikor a kedves címzett telefonjára megérkezett az SMS-em."
A RunKeeper azért jobb a Sports Trackernél - ezt az előbb elfelejtettem -, mert a trackelt útvonalat előbbiben lehet, utóbbiban nem lehet utólagosan, a webes felületen módosítani.
A GPS ugyanis egy pontatlan rendszer. Felhős időben van, hogy 15 kilométert mutat a 10 kilométeres távra. Ennek megfelelően a valóságosnál jobb az átlagsebességem, az elégetett kalória, stb., egy csomó adat nem megfelelő.
A RunKeeperben a webes felületen a GPS "ugrálásait" tudom módosítani, a trackelt út vonalát "rá tudom simítani" a térképen jelzett útra. Persze így megvan annak is a lehetősége, hogy csaljak, és 200 kilométeres utat jelöljek be magamnak, de ilyet csak az csinál, aki nem normális...
A RunKeeperhez ezért ragaszkodom. A Sports Tracker fórumában külön topic van, és már igen sokan kérjük szépen a kedves fejlesztőket, hogy - fentiekre tekintettel - tegyék lehetővé a módosítást... Sajnos a fejlesztők részéről még nem szólt hozzá az elmúlt három évben senki...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Sorozatok
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Gitáros topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok