- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
Dare2Live #1803 üzenetére
na mondjuk nemtudni hogy milyen lett volna a maemo6(sajnos vagy szerencsére ezt mindenki eldöntheti magának)
vagyok azon a véleményen mondom hogy ha a symbiannal idén kijött cuccok közül a legjobbak maemo5-el jönnek akkor is ugyanannyi sírás lett volna csak mondjuk nem azért mint a symbiannál
az n900 fremantle kombó meg ha megnézed egy kifejezetten geek mobil, én speciel egyik családtagomnak se venném, kifejezetten azok tudják értékelni a dolgait akiket amúgy is mélyebben érdekel az informatikaés az átlagnál nagyobb ismeretanyaguk van...
mintha az open source communitynek próbálták volna telót csinálni kb -
madstunt
addikt
válasz
Dare2Live #1801 üzenetére
azért mert még év elején önmagában leállt a maemo6 fejlesztése hogy a mobilinnel összeházasítva megalkossa az intel meg a nokia a többcélú meego-t
az 5-el meg szerintem nem lehet olyan tömegtelefont csinálni mint amit az n8ból akartak
plusz nemtudni mennyire van a rendszerben támogatás pl multi touchra(de még dual touchra sem biztos hogy van) ami mint tudjuk egy olyan fícsőr ami nélkül ha bármit kiadnak csak sírás van.
Arról nem is beszélve hogy bár trükközéssel bárhol átkapcsolható portrait módba a fremantle attól még csak azok a progik használható szintűek ilyen pozícióba amit gyárilag is képessé tettek rá, a többi szétesik stb, és már ez is rendesen megszűrné a vásárlókat hisz sokan nem akarják 0-24/7ben szinte fektetve használni
és még lehetne érvelni.
az hogy majd májusban jön az E7 az még eléggé rugalmas -
Gabor113
tag
válasz
Dare2Live #1792 üzenetére
Ebben sok igazság van, de szvsz elég sok tévedés/ vagy érzelmi ill nehezen bizonyítható viszonyulás. Egy objektív cikktől igazából többet várnék, de ez csak személyes vélemény.
Ami igaz: Az Androiddal kapcsolatos általános viszonyulás és az okfejtés. (így a cikk nagy része
) úgy kb 70%-ban igaz amit leír de a maradék néhol kapitális baromság, szakmai tévedés.
Igaz, a számok alapján a Symbian még mindig vezeti a piacot, ezzel azonban csak a Nokia takarózik, a Symbian lerobbant a pálya szélén, és csak idő kérése, mikor érik utol a többiek.
Symbian meg sem közelítette az iPhone OS képességeit.
Ezt maximum egy szerzői találgatás jelenleg. 0-30-ra (csak számot mondtam) sokkal könnyebb nőni mint 30-ról 35-re. Az pedig hogy lerobbant volna a pálya szélén egy szakújságírótól megint egy orbitális baromság: A symbian funkcionalitásban fel tudja venni a versenyt bármelyik OS-el a probléma az hogy a "Symbian" egyenlő a legtöbb embernek az op rendszer által nyújtott UI-val. Csak ugye a kettő azért elég erősen különbözik egymástól. (mert az utóbbi valóban gyenge)
A symbianos telefonokat teljesen más típusú vevők és teljesen más kivitelben veszik, mint akik a modern okostelefonokat: üzletemberek, vállalatok, megszokásból - és mert olcsók, és könnyű azokat beilleszteni a céges működésbe
Ez sem igazán értelmezhető. Annyiban lehetne lefordítani hogy "nem trendy" de egy ilyen cikkben egy ilyen kijelentés nagyon gyenge....
Aztán az elsőség megmaradásáról vagy meg nem maradásáról vizionálni most még, megint csak nagyon csúnya mellényúlás. (lehet hogy meg fog történni de ezt a szerző nem tudja mert nem tudhatja garantálni)
A Windows Phone 7 közelmúltban történt rajtjáig az Android volt az egyetlen olyan operációs rendszer volt, amely eredményesen vette fel a harcot az időközben iOS-szé átnevezett iPhone OS képességeivel, és magára tudta irányítani a média, vevők és fejlesztők figyelmét is.
Ezért meg külön szégyellheti magát. A probléma nem a WP7-el van hanem azzal hogy ezt valójában minden nélkül ki meri így jelenteni. Ez egy hatalmas tévedés, semmilyen szám nem igazolja és nem is igazolhatja még. (elképzelhető hogy igaz lesz de akkor is bakker, hogy lehet ilyen leírni....)
Összességében: az Android valószínűleg tovább fog hasítani de szerintem nagyon hamarosan (nem kell neki több mint fél év) a több gyártótól is fogunk még látni ezt azt ami szerencsére mindenkinek jó lesz.
-
tariattila
veterán
válasz
Dare2Live #1578 üzenetére
nekem meg ez a második SGS-em és semmit nem kellett bezárnom és nem is akadt a lejátszó egyiken sem! ez vagy mp3 formátum és/vagy memkártya elérési sebesség esetleg hardver hiba lehet nálad ahogyan a gps-ed is a legdurvább trackeket rögzíti...
az az alapzaj minimális ahhoz képest, hogy a frekvenciaátvitele nagyságrendekkel jobb mint egy XM 5800-é
szerintem szebben is szól bármelyik XM- vagy N-nél... párat meghallgattam itthon -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Dare2Live #683 üzenetére
Ez még engem is pofánver, pedig láttunk mi már ilyen-olyan kiállításokon elég sok kezelőfelületet (ELSE, mondjuk), de ez az SPB szerintem a videó alapján mellényúlás. Túl láványos akar lenni, de a fószer sem bírja kezelni, pedig ott lóg a nyakában az SPB biléta, szóval tutira nem először látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest