- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
zazenke #5012 üzenetére
Ha butapesti vagy, akkor valamelyik délután összefuthatunk, hogy kipróbáld, ha máshol nincsen lehetőséged. Bár ha jól informálódtam akkor valószínűbb, hogy tószegi vagy. Na mindegy ha jársz erre, akkor kipróbálhatod
Szerk.:
Ja, olvasom a HSZ -ed, hát igen. Az már a nehezített pálya
Nem ígérem, de megpróbálok majd a héten egy saját stress-test videót összedobni.
Amúgy boltostól is el lehet kérni. Én még tavaly amikor a satiót vettem, akkor asszem 3 órát álltam a boltban, és próbálgattam. Utána mondjuk "meg lett mondva" (magyarul leb/szott), hogy nem szokás órákat álldogálni egy "bemutatótelefonnal" de én meg megmondtam neki, hogy mielőtt elköltök 160 ezret a hülye telefonjukra, annyit próbálgatom amennyit jólesik. -
Just486
senior tag
válasz
zazenke #5008 üzenetére
Az van, hogy azt sosem tudhatod hogy másnak milyen körülmények között fagyott le. Lehet, hogy az adott hozzászólónál a kilépés egy programból egyenlő a home gomb megnyomásával. Én is csak azt írtam, le, ami nálam gyakran előfordul. Mindettől függetlenül "veszélyes" dolog mások véleményére hagyatkozni, mert sosem tudhatod, hogy aki a kábel - vagy az antenna - másik végén ül az mennyire ért a dolgokhoz, amikor hirtelen felindulásból beírja (újabban gyakran inkább befossa) az ócsároló véleményét egy fórumba. Nálam például szakmai szemmel nézve "Ufff"nevű fórumtársunk vágta el magát ma, amikor is olyasmi következtetésre jutott, hogy az üveg vezető anyag. Ez nem azt jelenti, hogy őt most nem kedvelem vagy ilyesmi. Csak ha ír valami "szakmait", annak még 2x utána is járok, mielőtt elhiszem. Ellentétben mondjuk Karmával, aki ha megszólal egy témában, annak szerintem van alapja is. Velem pedig így van Misály, mivel korábban azzal jöttem elő, hogy az n8 lencséje nem karcálló (ez amúgy igaz), mert kipróbáltam egy csavarhúzóval és az belehúzott. Ezzel nála elég rendesen kiütöttem a biztosítékot, (és amúgy még sokaknál másoknál is) mivel szerinte ez a kis "teszt" egyenlő volt a vandalizmussal. Dehát ez van, én sem azért regisztráltam ide, hogy mindenki díjazza amit néha csinálok
Lényeg a lényeg, igyekezz minél több személyes tapasztalatot gyűjteni, abból baj nem lehet. -
tomi564
csendes tag
válasz
zazenke #5008 üzenetére
Egy frissen megjelent telefonnál, és jelen esetben frissen kiadott rendszernél ez benne van. Aki megveszi tisztában van vele,hogy mint mindennek, ami új vannak gyerekbetegségei, és kevés a tapasztalat. Ezeket általában később orvosolni szokták, de a kezdet minden esetben ilyen. Nem lehet a gyárban előre gondolkodni a több millió ember különböző felhasználási módjaira.
Am. nekem is volt 1-2 megfagyás, újra kellett indítani, csinál érdekes dolgokat, de nem zavaró, és tudom, hogy a frissítések orvosolni fogják.
-
Just486
senior tag
válasz
zazenke #4994 üzenetére
Minden telefon - legfőképp az okos - fagy. Ez nem a rendszertől, hanem a használattól függ leginkább. Minél többminden fut a háttérben, és minél jobban szét van mókolva a rendszer, annál jobban. Az én telefonom ha kell, hetekig elfut akár kikapcsolás nélkül is, fagyásmentesen. Ilyenkor rendszerint csak telefonálok meg sms -ezek vele. De ha nekiesek komolyabban a témának, például én szórok wifit az egész osztálynak, miközben magam is netezek, meg közben torrentezek, skypeolok, fotózok bla bla bla, akkor az egy dolog, hogy 5 óra múlva nullán van az akksi, de hogy 1 óra után a telefon megunja a dolgot és újraindul, az is biztos. Hangsúlyoznám, hogy ez minden rendszernél így van, ami képes párhuzamos futtatásra. Ez is egy olyan funkció, amit ésszel kell használni, mert a telefon nem mindig tud magától helyesen dönteni. tudnod kell, hogy van 256mega ramod, abból 110 jó ha szabadon van bekapcsolás után. Azon elfér mondjuk egy skype meg egy böngésző, és akkor stabil lesz. De ha beraksz mellé még valami jó kis játékot is, akkor vagy elfogy a memória és bezárul a többi dolog, vagy jön az, hogy alkalmazásváltás közben gondol egyet a telefon, és újraindul. Ezen lehet javítani szoftveresen memóriakezeléssel, de az eszetlen használat a jól megírt szoftvert is megbolondítja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest