- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
stewe780 #20575 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van,hogy leírtad az észrevételeid. Ja a szilikon tok. Nekem is az van és van ennek egy praktikus oka,ami miatt nekem is van annak ellenére,hogy csúnya. Az N8 egyik nagy előnye,hogy gyönyörű alumínium burkolata van,de ennek van egy nagyon nagy hátránya a műanyaggal szemben. Ez bizony kicsi nyomásra ütésre behorpad,mert nem rugalmas. Használt telót akartam venni én is először és 50e ft-ért szinte mind be volt horpadva. Viszont ha itt tartunk,akkor valaki feltett egy képet egy nagyon igényes és egyben drága tokról,köszönet neki.Ezen a tokon láttam meg,hogy a kamerás kiugró rész bal alján van egy kis járat kiképezve.Utána megnéztem és ott a telefonon van egy kis lyuk,de az olcsóbb szilikon tokokon ezt a lyukat nem csinálják meg.Arra gyanítok,hogy video felvételhez ott lehet az egyik mikrofon,így most ki is vágtam az enyémen szikével. Eddig volt olyan gondom,hogy a felvételeken nem nagyon hallatszott,hogy stereo. Majd veszek fel és ha így jobb a térhatás,akkor teszek fel képet,hogy hogy érdemes kivágni.
-
Lirion
addikt
válasz
stewe780 #20570 üzenetére
1. Lenyomoda fizikai gombot addig, hogy fokuszáljon.
2. Beállítod a képet.
3. Felengeded a gombot.
4. "Megnyomod" az érintős gombot és voilá, meg van oldva a probléma...Illetve alternatív lehetőség, beállítod végtelen fokuszra és fotózhatod a gyerekeket simán gombnyomásra. Nem fogsz jelentős minőségbeli romlást észlelni 1m távolságból, próbáltam már.
Arra kíváncsi lennék, hogy az az alsó vékony csík miben rontja el annyira a leendő képet, mikor úgyis a kép közepén van a lényeg, nem az alján... Ezért így kibukni, szerintem egy csöppet felfújod ezt a dolgot.
-
Misály
addikt
válasz
stewe780 #20570 üzenetére
"másrészt az a fizikai gomb annyira hülyén van megoldva, hogy ha teljesen benyomom, akkor tök mind1 neki, hogy hol tart a fókuszálásba, ott ahol épp van, elkattintja a képet."
A fenykepezok nagytobbsege igy mukodik
A szilikontokot meg megerdemled, szvsz az egyik legigenytelenebb dolog a vilagon 100k+ keszulekre szilikontokot venni.
"de sajnos most pont a számomra legfontossabb funkciója kezd használhatatlanná válni, és ez nagyon aggaszt" - ha ettol neked hasznalhatatlanna valik akkor elobb tanuld meg hasznalni, nagyon faszan lehet exponalogombbal bemozdulas nelkul fotozni.
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #20338 üzenetére
Egy kis kiegészítés:
A CallSafe megvásárolt változatával az automatikus indulásának a problémája megoldódott. Viszont egy alapvető bug miatt használhatatlan, csak ez eddig számomra nem derült ki. Amennyiben utoljára fektetett módban zártam le a képernyőt, és ez után bejövő hívást kaptam, akkor a callsafe a virtuális lapot, ami megakadályozná a hívás bontást rossz pozicióba húzza be. Kb középen jobbról balra fél centit lóg a képernyőre, és simán le lehet a hívásbontást nyomni anélkül, hogy elhúznám a védelmet. Valószínű, hogy a poziciót még az utolsó fekvő állapotból számolja, viszont a bejövő hívás képernyője meg mindig álló, és ez okozza a hibás megjelenését.Na mind1 visszatértem a call lock-ra, le tudtam tölteni a store-ból, pedig azt már elég rég vásároltam meg. Egyébként ez a call safe ígéretesebb, remélem majd frissítik, és akkor újra kipróbálom. De addig is, más ne kerüljön hasonló hibába, pénzt ne adjatok érte!
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #20258 üzenetére
Egy kis infó, hogy mennyivel 1szerűbb az élet némi aprópénz felmutatásával.
A fentebb általam reklámozott CallSafe az interneten fellelhető összes forrás után úgy települt a telefonra, hogy ha beállítottam neki az automatikus indulást, akkor sem volt hajlandó a telefon újraindulása után automatikusan betöltődni. Nem nagy gond, rányomtam az ikonra, és onnantól tökéletesen funkcionált.
Gondoltam tartok egy 7végi nagybevásárlást, ez is 205HUF, ennyim bánja, de kíváncsi voltam, hogy a hivatalos is hibásan működik-e. És nem! A megvásárolt automatikusan elindul a teló reboot után, ha be van állítva neki.
Kicsit jobb a helyzet, mint amit a PC-s játékoknál tapasztaltam. Ott több esetben a kiadó hivatalos fórumában olvastam, hogy a legális vásárlók ugyanolyan problémákkal küzdöttek, mint akik nem éppen fizettek a termékért.
-
semetka
őstag
válasz
stewe780 #20215 üzenetére
Hidd el nekem is nagyon hosszú út volt, tele bosszankodással, idegeskedéssel. De most nagyon örülök hogy jó. Egyből rányomtam a tesztképet....
(tudod megszokás)
Semmi nyoma lilának ,minden szép szürke.Amúgy érintőpanelt és kijelzőt cseréltek és jó lett. Megjegyzem egyszer bepróbálták ugyanezt és nem lett jó. Ez az érdekes és bosszantó. Legjobb a 0 kilóméteres fólia, mintha most vettem volna ki a dobozból.
-
imi290
aktív tag
válasz
stewe780 #20195 üzenetére
"Mert én a menüben rányomtam az alkalmazás ikonra, és kértem egy törlést, de a felsoroltak, a telepített alkalmazások lista alapján fent maradtak."
ez így jó lesz,én is ugyan így csináltam,de ami azt illeti nekem még mindig benne van a listán mind a 3 ahogy neked,azokat nem töröltem. -
donceleger8
őstag
válasz
stewe780 #20192 üzenetére
A Rompatcher plusban engedélyezni kell az Open4All patchet. Gondolom hackelted. Sanos újraindítás után megint engedélyezni kell. Ebbe először én is belefutottam, mert nem volt leírva, hogy auto indításra kell rakni. Tedd autora és akkor újraindítás után nem kell mindig aktiválnod.
A Cleaner nekem se talál mindig szemetet. Mondjuk nálam rejtélyes módon bizonyos időközönként bekerül a temp mappába 20 mega szemét. Nem értem mikor és hogyan. Ez egyik percről a másikra szokott megtörténni. Észrevennem könnyű, mert ugye 20 mega eltűnik a C-ről. Na ekkor futtatom a Cleanert és máris visszajön a 20 mega hely.
Nem tudom mik vannak fent nálad, lehet hogy csak az újratelepítés, vagy egy HR segít. Erre már nem tudom a választ! -
imi290
aktív tag
válasz
stewe780 #20127 üzenetére
én is csináltam hr-t egymás után kétszer mikor belle volt,mert elrontottam egy hack-et és muszáj volt... én ezek közül mondjuk egyiket sem,amit belinkeltél,bár ez is nagyon hasonló az első módszerhez képest,ott van valami jpg fájl amit át kell nevezni exe-re ha jól emlékszem. továbbá nem kell phoenix elég ha csak hr-t csinálsz akkor az eltünteti a hack nyomait.
-
donceleger8
őstag
válasz
stewe780 #20127 üzenetére
Mobile Cleaner pontosan a neve, a legújabb verziót megtalálod a telefonodmárkája.hu oldalon. szignózni kell, vagyis hackelt telót igényel.
Szerintem HR után eltűnik minden, úgyhogy a hack is.
A 808-al kapcsolatban egyetértek. Korábban azt mondtam semmire sem cserélném le az N8-am. Aztán jött a hír, hogy hamarosan itt az utód. Némiképp elbizonytalanodtam, de mára már megnyugodtam. Nem kell csere.
Nálam a képek most is 10-11 mega, tömörítetlenül. 41 mpx mellett mekkora méret lenne tömörítetlenül? Egy kép kb 50 mega?Hack! Nekem a Norton Hack jött be, de nem az a verzió, amelyiket az utolsó hsz-ben linkeltél. Az nem működött. Valaki küldött nekem egy Hack csomagot, az is Nortonos, nálam azzal műxik. Adj egy email címet és este elküldöm. Van hozzá leírás is.
-
donceleger8
őstag
válasz
stewe780 #20090 üzenetére
Nálam is 60-70 mega volt, de most van 112.
Egy cleaner progit raktam fel, ami törölt kb 20-25 megát. Illetve csináltam Suiton keresztül egy újratelepítést, ezt követően engedte letörölni a gyári progikat, mint pl ozone, mtv stb...
Így további 20 mega szabadult fel.
Őszintén szólva nem tudom, hogy ez miatt vagy sem, de ezen kívül mást nem csináltam, és egyszer csak ennyi szabad helyem lett. Azóta is megvan, és kb 3 naponta lefuttatom a cleaner progit. -
válasz
stewe780 #19779 üzenetére
A lila párom telója. Hallottál már az N8 fehér-szürke átmenetes lilulásáról? A jobb telón a belle gyári témája úgy lila, hogy bárhol észrevehető. Egészen addig nem nagyon látszik még egy jó N8-at nem teszel mellé, ez esetben az enyémet. Te baszogatsz engem úgy érzem. Lehet egy pontig, sajnos az álarcot meg kell tartani mert figyel a rendszer.
-
-
ak76
senior tag
válasz
stewe780 #19536 üzenetére
Nem tudom őket sajnálni.
Évek óta tart ez a lefelé ívelő tendencia,lehet hogy az eladásokban/profitban még csak most jön a nagy leszakadás,de a fejlesztések,az innovációk nem ma,nem tegnap kezdtek el lanyhulni,hanem évekkel ezelőtt,"még a trójai előtt"
Annak idején a Nokia volt "A" telefon,egy 6310i volt az üzleti csúcsmobil,egy 8-as széria volt a luxusmobil,aztán jöttek az N szériák,egész faszán ment a szekér egészen az N96-ig,már ott kikönyökölt az ötlettelenség,a förtelmes bug tenger,a fagyások,a javító fw-k,mindenki a frissítésekre várt,ILYEN AZELŐTT NEM VOLT,a Nokia megbízható,funkcionális cuccokat gyártott,ÉVEKEN ÁT.
Aztán leálltak a sikeres projectek is,a hatos széria(miért nem lett méltó utóda a 6700c-nak?),a nyolcas is befejeződött,stb...
Most meg itt van ez a félkész valami,ami trendi,liquid,smooth,eye candy,meg az összes szar bullshit egyszerre,de két nap alatt megunod a hülye csempéket,az ostoba nevetséges hiányosságokat,a full zárt rendszert,a mókolhatatlanságot,azt hogy MINDEN be van szabályozva.
A Symbiant kicsinálják persze,nincs is különösebben létjogosultsága a Droid,az iOs,vagy akár a Bada mellett,de hogy a Meegot is veszni hagyják?!...
Na erre mondom azt hogy megérdemlik a vesztüket. -
ZooLee
senior tag
válasz
stewe780 #19430 üzenetére
Azért egy A-GPS-nyi adatmennyiségtől nem kellene túlzottan tartani, az teljesen marginális. Nekem egy mindössze 100MB-os mobilnetem van jelenleg, de tökéletesen elég némi levelezéssel, boltolással, netezéssel együtt. Nyugodtan bekapcsolva lehet hagyni, nem fog folyamatosan az alapján navigálni
Z.
-
gyurmau
tag
válasz
stewe780 #19400 üzenetére
De ennyi idő alatt a célponttól még messze vagy, és azt azért nagyjából tudod, hogy melyik égtáj felé kell indulni, míg felveszi a jelet. Azonban ennél is fontosabb, hogy ha megvan a jel, ki lehet kapcsolni azt a netet, és akkor a 10sec is jól lakik, meg az adatforgalmad is megmarad.
-
ZooLee
senior tag
válasz
stewe780 #19386 üzenetére
Belle-el én is nagyon elégedett vagyok eddig, csak a jókat tapasztaltam belőle. Az analóg óra+profil widgetek jók, de engem zavar, hogy a profil widget alja nincs egy vonalban az órával, kicsit összevisszának tűnik. Meg jó lenne még egy profil-widget méreű dátum widget is. (tudom, telhetetlen vagyok... )
Én csináltam több mappát, (Iroda, Navi, Multimedia, Szemét) ezekbe pakoltam szét az ikonok nagy részét, ami fontos, az úgyis kint van a főképernyők egyikén.
A kapcsolatokkal nekem nincsen gondom, folyamatosan be van kapcsolva mind a Wifi, mind a Mobilnet (mind a BT, mind a GPS), csak akkor mászik fel a hálózatra, ha szükséges (Kivéve az említett időjárás widgetet) Nem szoktam, kapcsolgatni, de azért kint van a Data Counter Widget, arra rá-ránézek, de nem volt semmi extra felhasználás.
Egy extra van, a Battery Info widget este 8-kor bekapcsolja az energiatakarékos módot, reggel 6-kor pedig ki. Ez nagy okosság szerintem, éjszakára minek BT meg 3G, meg egyebek.)
Z.
-
kp78
addikt
válasz
stewe780 #19386 üzenetére
Nekem is a kapcsolatkezelésével van a legnagyobb bajom.
Ti engedélyezitek neki az adatkapcsolatot állandóan, vagy csak ha használni akarjátok a mobilnetet?
Mai napon bekapcsolva hagytam, mert korábban többször felugrott a bal sarokból, hogy nem tud csatlakozni.
Olyan program, widget nincs, aminek fel kellene másznia, mégis ránézek a telefonra, és ott virít az E betű (EDGE), lehúzom a rolót, rábökök, hogy mi is használja jelenleg a hálózatot. Üzenetek. De nem küldtem, és nem is fogadtam. -
imi290
aktív tag
válasz
stewe780 #19356 üzenetére
mindegy melyikre állítod én pl szlovákra tettem,de szerintem az lényegtelen.kipróbáltam működik igaz a widget lehetne átlátszó,mert nem nagyon illik bele a képbe
másHa pl van battery monitorod akkor abban is be tudod kapcsolni az energiatakarékos módot nem kell hozzá megnyomni a kikapcs gombot
-
válasz
stewe780 #19351 üzenetére
Hat akkor megse megy igazan
Tegnap akasztott ki a telefon azzal, hogy elinditotta a zenelejatszot az arcom hatasara (a hirtelen megindulo drum and bass jol megremitette a beszelgetopartnerem), aztan onnantol mar egyaltalan nem mukodott a szenzor
A lockra nem gondoltam, reg kellett mar az N8-cal telefonalnom (hal´ istennek). Lehet felrakom az appot arra az egy napra, koszi
-
Regirck
senior tag
válasz
stewe780 #19317 üzenetére
Battery monitor 2, Ovi-ról ingyen letölthető van widget és megtudja saccolni, hogy még meddig megy a telefon (különböző alkalmazások futattása mellet is)
Ha kirakod widgetnek fontos, hogy ne úgy zárd le, hogy elől van mert nagyon meríti az aksit Viszont ha nincs "kéznél" akkor nem megy. Ha meg akarod tudni mi a helyzet oda mész 1mp alatt észhez tér és utána lapozol tovább.
-
gretzky77
veterán
válasz
stewe780 #19189 üzenetére
Szia ki szoktad néha kapcsolni a telefont? Nem àrt neki ha néha kap egy kis pihenöt illetve újból fel tud àllni a rendszer ez nem nokia vagy okosteló függö,az ismerösöm mùltkor panaszkodott hogy többen jelezték,hogy nem reagàl az sms-ekre amikröl ö nem is tud mert nem kapta meg öket! akkor kb 2 v 3 hónapos volt a teló,kérdeztem ki szokta e kapcsolni? mire a vàlasz nem sose,mondom akkor tedd meg! Kikapcsolta bekapcsolta és döltek az sms-ek,hozzàteszem egy tök egyszerü érintös nem okostelefon volt! a telefonnak is kell néha kis frissesség!
-
válasz
stewe780 #19189 üzenetére
Nekem több féle telefonnal (symbian, android, win) is előjött már ilyen, igaz nagyon ritkán. Azt vettem észre, hogy ha ilyenkor én telefonálok egyet, akkor észhez tér. Szokták ilyenkor javasolni, hogy ha régi a SIM kártyád, akkor cseréltesd ki. Egy próbát megér. Telenoros vagy egyébként?
-
Kobak77
aktív tag
válasz
stewe780 #18043 üzenetére
Megy a maps.nokia.com mobilböngészővel is. Ott kéne tudni tervezni, mert az útvonal összeállítás is azon keresztül lehetséges jelenleg csak. Az más kérdés, hogy nem tudom mennyit fog leszívni az 50 MB-os netből
.
Szerk.: nem próbáltam, csak tipp!
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #18001 üzenetére
Letöltöttem az oviról a GPSInfoQt-t, de valami nem 100-as ezzel. Legtöbbszor el sem indul, megjelenik egy fehér képernyő a program nevével, verziószámával és egyből kilép. Aztán van, hogy elindul, frissíti is az adatokat, de max 1 perc és mindenféle üzenet nélkül kilép.
A másik amivel próbálkoztam a GeoPlacer. Ez elindul, frissíti is a koordinátákat, de ha kb 5-10 percig megy akkor nyom egy olyan rebootot, hogy már csak a nagy NOKIA feliratra leszek figyelmes...Kérem ajánljatok valami használható progit a koordináták kijelzésére. Esetleg ezek a fentiek másnál jól működnek?
-
CS_D
senior tag
-
CS_D
senior tag
válasz
stewe780 #17832 üzenetére
Ha saját magadnak kódolod, azért, hogy a telefonon megnézd, akkor h264+aac lényegesen jobb minőséget eredményez. Hátránya, hogy jobb kódolót illetve dekódolót igényel.
Mivel komolyabb dekódoló kell hozzá, ezért nem mindenhol támogatott, például asztali dvd lejátszók ezt nem ismerik szemben a divx/xvid+mp3-mal.
-
Just486
senior tag
válasz
stewe780 #17787 üzenetére
De basszus. Ne felejtsél már ki az elemzésedből olyan dolgokat, hogy a processzor illetve a rendszer milyen utasításkészlettel dolgozik. Az N8 igenis gyengébb a többi telefonnál (maiakkal kár is összehasonlítani, mert jóval régebbi is), és ez az állítás már a megjelenésekor is igaz volt, csak nem ilyen mértékben. Össze kéne hasonlítanod pár komoly 3D játék töltési idejét és általános sebességét néhány telefonon. - Én tudom miről beszélek, nagyon sok készülék fordul meg a kezem alatt. Ha kell tudok konkrét példát felhozni, és ha nagyon muszáj videót is csinálok bármilyen telefon vs bármilyen telefonról, de nem igazán szeretnék.
Nem azt mondom, hogy az N8 hardvere használhatatlan, sokmindenhez elég lenne - mintahogy elég is -, de a konkrét kérdés a GTA3 volt, amihez viszont kevés.
Ha másért nem, hát a multitouch teljes hiánya miatt is lehetetlenség lenne a játékot használhatóra megcsinálni. -
válasz
stewe780 #17787 üzenetére
Erről az Assassin's Creedről lenne szó? Mert ez azért még nem éri el más platformok játékait se az egyszerre látható különálló objektumok, se a poligonok száma szempontjából, meg a textúrákat se túlozták el
Olyan átlagközeli.
Abban teljesen igazad van, hogy a Nokia nem költ már pénzt a kiadók felé hogy portoljanak játékokat, de ettől függetlenül lehetnének önálló fejlesztések - amik szintén nincsenek számottevően jelen már évek óta.
Apropó szem, ha nem érzékelsz különbséget az nHD és a WVGA között, akkor ott vannak gondok
-
Regirck
senior tag
válasz
stewe780 #17784 üzenetére
Érdekes, hogy a szIphone 4-t még a szIphone 3GS is megverte. Így ahogy Karma is utalt rá nem mindegy a felbontás és én véleményem szerint ez a teszt "hiteltelen" más felől meg valós mert mindegyik teszt gondolom a telefon kijelzőjének a méretét használta így igen valós is egyben.
Száz szó mint egy örülnék neki, ha lenne GTA vagy néhány komolyabb játék is N8-ra és nem ítélnék halálra a Symbian Annát vagy Nokia Bellét.
-
válasz
stewe780 #17784 üzenetére
Ez az állítás csak abban az esetben áll meg, ha óvatosan kihagyjuk azt az apró tényt, hogy a GPU teljesítménye csak egy tényező, bármi benchmarknál komolyabb játéknak kell a CPU felől is a szufla, nem beszélve bármi fizikai alapú cuccnál a lebegőpontos és vektorműveletekről.
(Érdekességnek ajánlom a mérges madarak WP7-es változatát, ahol darabosan repülnek a madarak és melegszik is a telefon rendesen. A framework ugyanis nem tudja használni az ARMv7 plusz utasításait, így a fejlesztőknek vért pisálva kellett addig faragni a motort, míg úgy ahogy vállalható sebességet produkált. Ezt egyébként a Nokia WP7 fejlesztői tréningjén mondta az előadó, jó eséllyel nem alaptalanul, hiszen a madarak tényleg szaggatnak.)
A másik apróság meg a natív felbontás - kevés pixelt még egy szamárral is gyorsan lehet mozgatni :-P
-
SpongyaBob
veterán
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
stewe780 #17536 üzenetére
Megint csinálta. Úgy néz ki, hogy tényleg akkor bolondul meg ha indulás után túl sok programot/widget-et kell elindítania, mert mondjuk a főképernyőről rögtön átmegyek másikra. 2x is csinálta egymás után. Töröltem 1 email-t, battery-t és időjárást majd utána megjavult.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
stewe780 #17532 üzenetére
Utánaolvastam és mint kiderült ezt egy hibás program telepítése okozza. Minden a belső memóriába volt telepítve, tehát egy picit nehéz volt letörölni. A 3. bekapcsolás után mass storage-ként csatlakozott a géphez és leformáztam a belső memóriát. Utána már nem írta ezt a hibát, viszont mindent lehet újratelepíteni. Legalább a flash-t megúsztam.
-
TommyX_
őstag
válasz
stewe780 #17315 üzenetére
Amúgy pl ezt a videót néztem rajta.
Lehet másnak nem tűnik fel, vagy esetleg nem zavarja ez, max az N8 tulajok kis részét "irritálja" ez a jelenség.
Amúgy én nem a teszt képeket nézegetve vettem észre, hogy lilásodik a kijelző, egy téma sötétebb részein látszott, meg ugye az előbb említett film/videó nézés közben is.
Én nem lejáratásból írtam ezeket, mondhatni hogy az N8-t nekem tervezték, annyira eltalálta ezt a Nokia, mostanában nem is szándékozom lecserélni.Lilás kijelzős N8:
Amikor visszakaptam a telefont a Nokia boltban(állítólag cseréltek kijelzőt benne) és szóvá tettem, hogy ez ugyanolyan mint a másik volt, akkor azt mondta a csaj, próbáljak meg másik témát esetleg, + hallottam a szervizes is mondta, hogy nem lilul az, de nem jött volna ki megnézni, hogy miért akadékoskodok ezen.
Mondjuk máskor is volt ilyen, hogy h*lyének próbált nézni az a szervizes.semetka
Lehet csak lilás kijelzők vannak már a szervizben, a jók meg már a javított N8-kban, tudom rossz poén volt ez, de szerintem csináld azt, amit leírtam.
Én is azt fogom tenni, következő neki futásra. -
gyurmau
tag
válasz
stewe780 #17303 üzenetére
Az én készülékem kijelzője sem lila/lilás, de egy másodperce bazira meg tudom "lilultatni" egy marha gyors fényerőemeléssel, és személyesen is láttam már a különbséget a saját és más kijelzője között. Ezért mindamellett, hogy üdvözlöm, mennyire értesz a színelmélethez (pedig nekem sehogy sem jött ki a 20% egy korábbi hszólásodból) kérlek, engedd meg azoknak, akik egy sötét képen is látják (vagy legalábbis nem szarják le annyira) a mintát, hogy az egyébként tesztelésre tökéletesen alkalmas képeikkel segíthessék azokat, akiknek folyamatosan ennyire eltol a valszeg nem olcsón vásárolt kütyüjük, és maguk nem veszik észre. Ha most nem is, de pl egy eladásnál marha kellemetlen lehet nekik.
Amúgy meg részben igaz, a különféle led technológiák még mindig nem annyira kiforrottak, hogy teljes színhűséggel hozzák az emberi szem számára érdekes módon inkább kellemes, a valós tartományoktól jóval elrugaszkodottabb melegebb színhőmérsékleti tartományokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest