- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarus911
aktív tag
Szokásomhoz híven elbizonytalanodtam :-D
Most az lg g3 és a nokia 930 között vacilálok..
Az a baj hogy egy értelmes teszt nincs akettő telefon között, de szerintem direkt.
A hardware ok hogy az lg g3 felé húz, de tudjuk hogy a wp oprendszerhez sokkal kevesebb kell, tehát azért megnézném, hogy a kettő rendszer hogyan fut egymással szemben.
Az androiddal az a bajom hogy a google tele rakja szeméttel a oprendszert, és az appok is tele vannak reklámmal. Google könyvtár meg a hasonló kulák amire egyáltalán nincs szükségem, mégis a google nem engedi az eltávolítását.
A nokiánál nem tudom hogy ez hogy van.
Nagyon szimpatikus a offline gps, ami az androidnál nem az. Ez számomra a nokia felé húzza a lantot, meg kicsit az is hogy nem a szokásos felület.
Olvastam valahol hogy van ez a sunspider teszt, amin a nokia fele annyi időket ér el az androiddal szemben.. Ilyen tesztet miért nem csinálnak?
Viszont az LG képe nagyobb, és a ppi-je jobb.. IPS panel azért nem rossz.. Igaz nem láttam a nokia képernyőjét élőben..
Nehéz ügy :-D
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest