- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Burt1793 #16179 üzenetére
Kettőnk közt annyi a különbség, hogy te azért jössz ide, hogy ismételgesd ugyanazokat a hibákat és ezzel felcseszed az emberek agyát és uszítod a népet úgyhogy jogos volt a kitiltás, bár a 3 órát esetedben keveslem (A5 topik és Windows Phone szakmai topikos eszmefuttatásaid miatt is). Én meg kérdeztem egy olyan dolgot amire kereséssel sem találtam megoldást fórumon belül és google-ben sem és 1-2 okos nem képes értelmezni amit írok és belém köt ahelyett, hogy olyan emberre hagynák a válasz adást aki tapasztalat alapján vagy legalább intelligensen tud válaszolni.
De örülök neki, hogy azért van olyan ember is a fórumban aki egy egyszerű kérdésre tud normális választ is adni. Nekik köszönöm, a többiek meg tanuljanak meg viselkedni, vagy beismerni ha hibáznak és esetleg bocsánatot kérni. Bár tudom ez a legnehezebb, én kérek elnézést hogy egyáltalán reagáltam a marhaságaikra. Innentől kezdve alkalmazom az "okos enged" szabályt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest