- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
László1975 #10898 üzenetére
Nem akarok annyira szemétkedni, de a második képen azért az egy kicsit lila, amúgy is szürkének kéne lennie. Nem olyan durva lilát kell elképzelni, csak sötétlilát.
-
-
Titi76
aktív tag
Én is SP-ről váltottam. A 930 minden tekintetben magasan veri az SP-t! Itt a kérdés az lesz hogy hajlandó vagy-e lemondani egy két dologról ami droidon természetes, Lumián meg nem, vagyis fizetni kell érte, cserébe hogy szinte soha nem fogsz találkozni -az androidnál megszokott bosszantó dolgokkal-. Amiért fizettem eddig de droidnal nem kellett: Olyan file kezelő amivel elérem az otthoni SMB szervert (Share Folder Exporer), Video lejátszó (Moli player), és egy jó Youtube app amivel elérem a Smart TV-t (TubeCast) bár ez megy sima böngészőből is... Ez igy kb egyszeri 2000.Ft
Én arra leszek kíváncsi hogy kb fél év múlva újra kell-e húzni az egész rendszert a sok szemét miatt amit a kis appok maguk utan hagynak...
Ami egyébként meglepő hogy sokkal jobban csinálja az a képernyő kivetítése TV-re. Droidnál nyögve ment, itt neg siman jatszok az Asphalt 8-ál... 😃 -
olahroberto
tag
Sziasztok.hol tudok állitani a billentyűzet hogy Flow üzem módban legyen?
-
sastam
tag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. 1hete van meg a telefon és most jutottam oda hogy próbálgassam a dng-vel való fotózást. Viszont ott elakadtam hogy felkopizzam a számitógépre. Normál szinkronizalasnal csak a jpg-eket kopizza fel nekem. Persze könyvtarakban maszkalva megtalalom oket, de nincs valami opcio ra hogy magatol felmasolja a jpget es a dngt is?
A masik hogy a telefonon nem lehet valahogy csak a dng-ket torolni? Monjuk a kepnezegetoben megmondom hogy az ehhez a kephez tartozo dng-t torold csak, a jpg maradjon...
Koszi!
-
l925
tag
akárhányszor videozni szeretnék (akármiylen minőségben) kezdéskor szűk 1-2mp re megakad a felvétel és csak utána kezdi a felvtéelt. ez miért van ? azthittem ilyen processzornál akadás mentesnek kell lennie..
-
Godfather
aktív tag
Nekem inkább zöldül a kijelzö, ha feloldom, utána pár másodperc kell, mire beáll rendes színre. De nincs lilásodás. Régen volt, de azt valamelyik update helyrehozta...
Na, másnak nem zöldül? -
RazoR
veterán
válasz
burasu4 #10884 üzenetére
Sziasztok! Erősen gondolkodom egy 930 vásárlásán, de még nem született meg a teljes elhatározás. Eddig 2 WP-s teló volt a kezemben, egy Lumia800 meg egy 535 és eddig tetszik. Gondolom a 930 azért kicsit komolyabb mint a két említett telefon. Egy Xperis SP-ról váltanék, mert meguntam a droidos szenvedést... Tudna valaki pro/kontra érveket mondani a teljesség igénye nélkül? WP-n van belassulás, akadozás, fagyás vagy ez csak a droid sajátossága?
-
Unlimited
aktív tag
válasz
sszemtelen #10887 üzenetére
Én már próbálok kicsit szarkasztikus lenni.......
De lassan kezdek én is félni magamtól......... -
Burt1793
veterán
válasz
László1975 #10878 üzenetére
Ez jó, látod, ilyen színűnek kell lennie a kijelzőn is a lehúzott tálcának, nem csak a monitoron. Jól állítottad be, amúgy nem kell semmit átállítani, elég, ha automata fényerővel bemész egy teljesen sötét szobába, szóval egyáltalán nem nehéz előállítani a lila színt. Furcsa, hogy nálad fekete színű, szerintem a kép rossz, te is feketének láttad?
-
burasu4
senior tag
válasz
Én is hiába nézem, nem tudom produkálni a lilásodást...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
László1975 #10879 üzenetére
Mondjuk szerintem screenshoton nem fog előjönni soha a büdös életbe, mert sztem azzal azt a képet menti le, amit elméletileg akar mutatni, nem azt, ami fizikailag, esetleges torzításokkal kijut a képernyőre.
/engem sem izgat a lilulás, nem azért mondom/ -
Unlimited
aktív tag
válasz
László1975 #10879 üzenetére
Na!Majd most megkapod, hogy ami szürke, az lila,ha jól csinálod a beállításokat. Jó lesz az!
-
László1975
újonc
válasz
Kiegészíteném, hogy az első képernyőmentési kép időben előbb készült, mint a másik telóval készült kép, de a lényegen semmit sem változtat, mert itt sem látszik lilásodás.
-
László1975
újonc
Csináltam 3 db. képernyőmentést, de lilásodást itt sem tapasztaltam, viszont ami nekem fekete volt az előző fényképen, amit a másik telóval készítettem, az most szürke lett. Ezek szerint nem mindegy, hogy képernyőmentést készítünk vagy egy másik telefonnal lefotózzuk a képernyőt. A telefonnak nem lehet baja, mert akkor a képernyőmentésnél is látszódnia kellene a lilásodásnak.
-
Unlimited
aktív tag
válasz
László1975 #10876 üzenetére
Csináld,mert lassan valaki miattad öngyilkosnak készül!Ha véletlen belerokkan idegileg,bárhová is viszik,istenemre mondom,kitapétázom azzal a képpel a kortermet,amit csináltál,ahová viszik.
Az lila,az lila,nem fekete,az lila!Mindenki egyszerre ismételje!!!Az lila,az lila,nem fekete,az lila! -
Unlimited
aktív tag
válasz
László1975 #10874 üzenetére
Áhh,ilyen nincs!Értsd meg, valamit elrontottál,vagy kamuzol a beállításokról.Én tennék egy próbát a helyedben,találkozhass a lilásodás Zen mesterével,személyesen, majd Ő megmutatja neked a helyes beállításokat, hogy lila legyen,aminek lilának kell lennie!Most aztán mit tettél?Magadra haragítottad a lilásodás nagy istenét!Neked aztán lesz ne mulass! Az lila!Hiába fekete,az lila!Értsd meg, az lila!
Vagy valamit nem az utasításoknak megfelelően csinálsz!
-
László1975
újonc
válasz
Burt1793 #10870 üzenetére
Az SIII gyári fényképezőjét használtam és nem állítottam át semmit sem.
Ezek a beállítások voltak a 930-on, nálam amikor a képet készítettem
Fényerő: automatikus beállítás: kikapcsolva, fényerő: kicsi
Megjelenítés:
Olvashatóság napfényben: Ki
Takarékos üzemmód - fényerő: Ki
Fényerősségi profil: Mindhárom beállítás a legalacsonyabbra állítva
Színprofil: Normál -
Unlimited
aktív tag
Na, Burt fórumozó,most aztán fent van a lecke!!!Itt egy kép,ahol nincs lila szín.Esz a méreg, mi?Lehet, hogy már írtam,deTe tényleg orvosi eset vagy!Hónapok, ismétlem, hónapok óta ezzel foglalkozol,minden második kommentedben ez a téma.Hihetelen!Most aztán mit teszel,hogy itt egy kép,amin nem lila,aminek lilának kell lennie!Kékül a fejed???Eddig mindig az volt a válaszod,hogy az új kérdezőnek írod meg,hogy értse meg, hogy lila a képernyő,ilyen, meg olyan beállításoknál.Most mit fogsz neki mondani?De látom,már a kommentedben írod,hogy nem jók a beállítások,vagy valami,azért nem lila.Most mit fogsz tenni?Be kell linkelned az új kérdezőnek ezeket a képeket!De azért,majd biggyeszd oda,hogy ez egyedi eset,ezen az egyen kívül a világ összes Lumia 930 lila kijelzős, értse meg, hogy az övé is az!
-
csokito100
aktív tag
Milyen gaz mar,ha valakinek nem lilasodik,mindent el kell kovetni,hogy m,arpedig az lila,ki nem szarja le,hogy tenyleg fekete,ez rohej mar!
-
Burt1793
veterán
válasz
László1975 #10864 üzenetére
A kapcsolóknak szürkének kéne lenniük, vagy a kép rossz, vagy a színek mások (bár az nem tudom, hogy hogyan kivitelezhető). Én innen full feketének látom a kapcsolókat.
(#10862) Camel: A 930 biztosan tud RAW-ba menteni, gondolom a 830 is. Amúgy van egy olyan megérzésem, hogy droidra van olyan kamera app, amiben van ilyen lehetőség.
-
Rob700
senior tag
válasz
László1975 #10864 üzenetére
Én nem igazán látom a lilásodást...
-
-
akos86
aktív tag
A hibái ellenére is tetszik nekem ez a telefon, amint lejár a hűségem ez lesz jelenlegi (4x hd) utódja. Nekem az a fontos hogy gyors, stabil legyen a készülék, kinézetre hibátlan, elegáns. Androidból finoman szólva elegem van mivel 2-3havonta újrakell húzni hogy használható legyen . Bízom benne hogy jó döntést hozok.
-
László1975
újonc
Sziasztok! Nekem 2 hete van meg a 930-am és most csináltam egy képet erről a lilásodásról. Teljesen levettem az összes fénybeállítást a legalacsonyabb fokozatba, de nekem nem jött elő ez a "lila probléma". A képet Galaxy SIII-al csináltam gyári bellítások mellett, sötét szobában lekapcsolt monitornál. A képet vaku nélkül készítettem.
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy a onedrive-ban lévő/oda feltöltött képeket hogyan tudom lementeni a telefon memóriájába, hogy offline is elérhető legyen?
Köszi
-
Camel
csendes tag
Sziasztok!
Olyan infóra lenne szükségem, hogy melyek azok a telefonok, amik RAW formátumban is tudnak fotózni. a 930-as képes rá, One Plus One is, ahogy olvastam, de többet nem nagyon találtam. Mostanában szeretnék telefont venni. Lehet túlságosan nagyok az igények, de dual sim-es kellene, nem gond, hogy Android v WP ( WP-ben mondjuk alig van dual-os). Köszönöm, ha válaszoltok, tudom igen fogós kérdés ez. Minden jót!
-
tfery
tag
válasz
Burt1793 #10857 üzenetére
O.K. Ezek szerint elképzelhető, hogy az enyémen is jelen van, vagy esetleg mindegyik 930 ilyen? Mivel csak elég speciális feltételek esetén fordul elő és a használhatóságot nem befolyásolja, fogadjuk el, hogy a 930 ilyen.
Mondjuk azt, hogy ez a varázsa, és használjuk tovább boldogan. -
csokito100
aktív tag
Tessek itt egy hasznalhato autos tarto,ezen rugozhatsz
http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Nokia-CR-123-Universal-In-Car-Mobile-Phone-Holder-Mount-Black-/201291412095?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2edde7327f
Udv
-
Burt1793
veterán
Igen, te rugózol azon, hogy valami értelmes dologról is beszélünk itt, mert pl egy autós tartós se tudtatok ajánlani, szoftveres hibákra restart vagy reset a válasz, minden másra szerviz, tehát semmi értelme a topikra. Mi legalább kiderítettük, hogy a lilulás a 2.0.0.3-as 930-aknál is jelen van.
(#10854) AxlZoli: Igen, ennyi a lilulás, nem nagy gond, illetve nem okoz semmi problémát, de más felső kategóriás telefonnál nem tapasztalható ilyen, köszi, hogy megcsináltad a képet, így legalább kiderült, hogy ezen nem tudtak változtatni/változtattak a 3as verzióban.
-
tfery
tag
Ezen a sz...s liluláson rugóztok nem csak amióta idejöttem a fórumra, hanem korábban is? Ez aztán egy rettenetes hiba !!! Nem is tudom, hogy egyáltalán kézbe tudom-e még venni ezt a telefont?
-
Integrale
veterán
válasz
Seangaijin #10850 üzenetére
A beallitasok rendbeszedese szamomra a legnagyobb ujitasa.
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #10851 üzenetére
Igen, az nagyon kéne nekem is, nagyon lassan lehet gépelni jelenleg, ha ékezetekkel ír az ember...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Seangaijin #10850 üzenetére
A w10tp-ben van magyar word flow, simán bekerülhetne a gdr2-be is, az meg nem kis fika voice over lte szint. (én néha angolul írok magyar traccspartnereknek is, mert sokkal kényelmesebb.
)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #10818 üzenetére
Azért tettem a problémás szót idézőjelbe, szarkasztikusan
Kipróbáltam ezt a sötét szobás dolgot, lehet egy picit lila, eddig fel sem tűnt. Egyáltalán nem zavar. Sőt, kellemes feature
Nincs már 830-am sajnos, a helyett lett a 930, de van egy iPhone 4S, megpróbálom azzal lefotózni. Dolgozok most estig, ha már jól állok a melóval lehet bemegyek az egyik IDF szobába és készítek sötét szobás fotót
Más téma: ez a GDR2 valóban nem lesz elérhető a már kijött telókra? Fura ez a Microsoft, ezzel akarják eladni a 640-et? Ilyenkor bosszant picit, hogy azért veszek flagship terméket, hogy egy alacsonyabb kategóriás telóra hamarabb jelenjen meg bármi?
-
Nergalos
aktív tag
válasz
tomboy0013 #10843 üzenetére
Te tudod, én nem tudom ezt megállapítani csak egy ötlet volt.
-
Blasius
tag
Üdv!
Halk órákkal (quite hours) kapcsolatos kérdés. Be lehet állítani valahogy hogy hétköznap máskor legyen halk mint hétvégén?
Van erre valami jó app esetleg?#10728 & #10729: Utána olvastatok esetleg hogy mi okozhatja? Nekem mégegyszer csinálta, ezúttal az otthoni wepes wifire nem akart fölcsatlakozni. Itt nem írta ki a cannot connectet, csak szimplán nem csatlakozott. (A laptop simán fölment.) Kiváncsiságból otthagytam a töltön egész reggelig, de nem ment fel egész éjszaka. Két napon belül kétszer kellet újraindítanom a wifi miatt.
Hw: 2.0.0.3; Minden friss.
-
l925
tag
Nekem az "extrák és infók"-ból eltűnt a 2 gb ram jelzés. Miért nem látom ?
-
hroberto
veterán
válasz
olahroberto #10840 üzenetére
Beállítások>érintés.
-
olahroberto
tag
Sziasztok!Az alsó gombok rezgését érintésre hol tudom kikapcsolni?Másik kérdésem hogy tudom azt beállitani hogy a csempe átlátszó legyen?
-
Nergalos
aktív tag
válasz
tomboy0013 #10838 üzenetére
Sztem örülj neki, hogy minden sz@rral nem lehet nyomkodni a telefont😃
A dupla sms-ről szerintem kérdezd meg a szolgáltatódat, mielőtt meglepődsz a számládon. -
tomboy0013
veterán
Ebben a telefonban nincs olyan hiperérzékeny kijelző mint a 920-ban volt? Unatkoztam az előbb és mondom kipróbálom az órám fém sarkával mennyire lehet működtetni. Semennyire. Na mondom nézzük a 920-at, annál meg simán ment a dolog. Magasra volt mindkét telefonba állítva az érzékenység. Már régebben is néztem egyébként, hogy a 930 nem igazán reagál semmire csak kézre és körömre. Ez furcsa azért.
Jah és nem tudja véletenül valaki miért duplázva küldi sokszor el a telefonom az SMS-eket? Nálam egy üzenetet mutat, de akinek küldöm 10-ből 7 alkalommal duplán kapják meg. Ilyennel találkozott már valaki?
-
Burt1793
veterán
válasz
pontyos #10832 üzenetére
925öt nem ismerem (sőt mintha valakitől azt hallottam volna, hogy egyre könnyebben a 9xx tagok), szerintem egyáltalán nem nehéz. Bumpszlinak (vagy hogy írják?!
) se érzem, de persze nem kicsi kezem.
Én is 3G-n vagyok, bár nincs korlátlan netem (asszem nincs is olyan Magyarországon), 500 mega/hó, de ha elfogy, akkor csak lassítják, így végül is korlátlan.Amúgy a wifi is be van kapcsolva és sok helyen felmegy rá, pihentetve a mobilnetet, szóval nem nagyon szoktam kimenni az 500 megából, videókat nem nézegetek, olvasgatok, fórumozok, skypetelefonálok, facebookozom.
Pontyos: értem, az király lehet, teljes szabadság!
-
-
-
pontyos
senior tag
HellÓ, tud valaki egy jó, egyszerű akksi appot - ami rendesen frissíti a csempét? Az Akkumulátor van fent de az nem frissül.. thx
Windows oldalon:
"Megjegyzés:
- az élő csempe 30 percenként frissül (Windows Phone korlátozás);
- teljesen feltöltött (100%) akkumulátor 99-et jelez (szintén Windows Phone korlátozás)."Nálam soha nem frissül csak ha rámegyek
-
Burt1793
veterán
válasz
bgergo #10817 üzenetére
Én ma frissítettem le, most kipróbáltam, fókuszál rendesen a kamera gomb középső állásában. A kijelzőre tapizva se fókuszál neked?
(#10816) AxlZoli: Azért annyira nem problémás, itt a topikban 5-10 embernél van jelen a kijelzőelállás és azért vagyunk egy páran. Viszont ha még megvan a 830, lőhetnél egy képet a 930ról így sötétben, automata fényerőn. Nem azért, hiszek neked, hogy nem lilul, csak egyesek nem tudják, hogy mi az a lilulás. Én már csináltam róla fotót, egy ilyet szívesen megnéznék tőled is, ha nem gond. Többieknek: nem trollkodom, nem a telefont akarom szidni, csak érdekel, hogy tényleg javítva lett-e ez a dolog. És itt most azt kihagynám, hogy a színbeállításokat eltorzítva kerülöm el a lilulást, vagy a magasabb fényerővel.
-
bgergo
csendes tag
Most vettem észre, hogy amióta frissült a camera app azóta nem reagál a kamera gomb félig lenyomására, nem fókuszál 😞 . Kipróbáltam a Microsoft camera appot és az sem. Más tapasztalt ilyet?
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #10813 üzenetére
Szép
Az én 830-am pedig törött hátlapi csatlakozóval érkezett és nem működött a Qi töltés...., ezután váltottam a "problémás" 930-ra, aminek jelenleg még semmi baja
(2.0.0.3)
-
Seangaijin
senior tag
válasz
tomboy0013 #10813 üzenetére
Nekem ugyan ilyen a 930
#10814 lötyög, meg a hangerő is.
-
l925
tag
másnál is lötyög a ki/bekapcsoló gomb?
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ZavaBalazs #10808 üzenetére
Nekem is fekete van, én a kopás miatt rakatnék másikat. ( kicsit eláll a kijelző, és ha már úgyis cserélni kell egyszer... ) Pedig egyébként feketében nagyon szép ez a teló! :-)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pinyo16689 #10807 üzenetére
Ja, nem volt egyértelmű, még nem szervizeltettem, csak megkérdeztem 2 helyen is (Arany János/árkád)
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ZavaBalazs #10800 üzenetére
Nem akartak, vagy nem is raktak?
-
Roshan
tag
Mulheten beadtam a telom a vaci uti nokiahoz akkumulator problemaval, a mai nap megjott a telefnom es ment is vissza, aksit nem csereltek ki mert meg ez boven jo (mar akinek..), hatuljat meg ugy osszebasztak a keretnel mint ha feszegettek volna..
-
Leha
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #10803 üzenetére
azt én akarom cseréltetni akkor már (alapból színeset akartam, csak telenornál fekete volt kizárólag)
-
Leha
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #10800 üzenetére
fekete, semmi elállás nem volt (eddig). mondták, hogy természetesen most bármilyen keret meg hátlap mehet, mivel én fizetek. yuppie
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest