- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paperboy
senior tag
válasz
tomboy0013 #7953 üzenetére
Ja néztem én is, egyedül automata módban lehet vele normális képet lőni, legalábbis amíg próbálgattam, erre jutottam...
-
paperboy
senior tag
válasz
hroberto #6543 üzenetére
Ha csak logikusan gondolkodunk is érdekes lenne, ha a cserekészülékre csak a cserélt eszköz garanciaidejéből fennmaradt idő állna fenn. Mivel egy új termékről van szó ezért újra kell, hogy kezdődjön a cserélt termékre alapvetően vonatkozó garanciaidő. Az egy érdekes félrebeszélés amit neked írtak. Esetemben például anno vettem egy Asus monitort 3 év garival, a 3. évben még gariidőn belül teljesen bekrapált, elvitték, hoztak egy újat és onnantól újraindult a 3 év, ami papíron is szerepelt természetesen. Így majd 6 évnyi gariztatási időm jött össze.
-
paperboy
senior tag
válasz
falijja #6457 üzenetére
Én nem tudom, de nálam teljesen rendben látom a képeket a gyári galériában, még számítógépen a monitoron adott képpel is összehasonlítva... Teljesen korrekt az élesség, igaz az említett telefonok nincsenek mellettem, hogy lássam azon milyen, de lehet akkor az már valamiféle túlélesítés, vagy egyszerűen csak más módszerrel dekódolja a képet, és helyezi ki az adott felbontásra a nagyobb felbontású képet.
Egyébként ilyesmit pc-n is megfigyeltem, de ott tudni , hogy más eljárással jeleníti meg, például a Nero Photosnap Viewer sokkal élesebben mutatja meg a képeket mint a gyári Windowsos vagy egyéb képmegjelenítő.
-
paperboy
senior tag
válasz
tomboy0013 #6314 üzenetére
Sajna ez ilyen ,egy idő után meggyengül a réteg ami az üvegen van gondolom. Ugyan ez volt anno a Nokia X6-tal, amikor bejött ott bámultuk nagy szemekkel, meg mutogattuk, hogy kulccsal meg egyéb cuccokkal nekiestünk a kijelzőnek jó alaposan és semmi nem látszódott. Aztán mikor már használtuk egy fél éve szépen elkezdtek a karcok meglátszódni rajta, pedig vigyázva volt rá nagyon...
-
paperboy
senior tag
válasz
hülyegyerek #2423 üzenetére
Ez igaz, de ha már fő a biztonság...
-
paperboy
senior tag
válasz
hülyegyerek #2418 üzenetére
Bekapcsol, és akkor kéri a pin kódot..
-
paperboy
senior tag
válasz
Lazarus911 #2406 üzenetére
Vannak olyan csempék, amik alapból nem átlátszóak, de áruházban vannak olyan progik amikkel letudod cserélni őket átlátszó változatra, avagy Te is tudsz készíteni...
-
paperboy
senior tag
válasz
Hegyirabló #2341 üzenetére
Szerintem a wav sem akadály, hacsak annyiban nem, hogy 30MB korlát van megszabva...
-
paperboy
senior tag
válasz
Hegyirabló #2339 üzenetére
Simán a Ringtones mappába kell rakni az mp3-at és utána már ki is választható...
-
paperboy
senior tag
válasz
Kavinton75 #2222 üzenetére
Igen, gondolom amikor adatforgalom van 2G-n, akkor látszik kicsit, inkább homogénebb képnél. De azért nem várnám el, hogy ilyet produkáljon...
Amúgy én se használnék 2G-t, csak ahol élek, sajnos elég ramaty a lefedettség, és sokszor visszaugrik 2G-re.
-
paperboy
senior tag
Találkoztatok olyan dologgal, ha 2G hálózaton van a teló, akkor interferencia miatt a kijelzőn vízszintes vibrálás látható? Megnézné akinek van 930-asa? Külföldi fórumokon azt írják a legtöbb (vagy lehet mind) produkál ilyet. Ha 3G-n van akkor semmi ilyen nem vehető észre nálam... Legjobban egy üres explorert megnyitva látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest