Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiss.adam.9
csendes tag
Ki használja a 10 frissítés tapasztalatok ma gondolkozom a felrakasat
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Azért az Emag garanciát ne említsük egy lapon egy sufniGSM garanciával!

-
Lall
veterán
válasz
GeneralCube
üzenetére
Lehet
-
GeneralCube
tag
lehet tudni valamit már a wp10-es frissítésről ?
-
Lizardman
tag
Azért az hozzátartozik a történethez, hogy van egy-két olyan dolog, amit nehezebben szokik meg az ember android után. De, ha ez megvan, akkor utána áldás a telefon, és a zökkenőmentes működése.

Ui.: Képzeljétek, ugye nemrég említettem, hogy két telefont rendeltünk egyszerre (fehér, zöld). És a zöldet a tegnapi napon vissza kellett küldeni szervizeltetni (emag, 2 év gyári garancia), mert a következő jelenségeket produkálta:
- telefonhívás közben forrósodik, megszakítja a hívást és elveszti a hálózati kapcsolatot
- halk a mikrofonja (akivel beszélt az illető, nagyon halkan hallotta)
- applikációk használata közben lefagy, és visszadob a Főmenüig
- rezgés üzemmódban zörög (egymás mellé tettük a két telefont, és tényleg, eléggé zajosabban szólt)
- applikációk vagy böngészés közben villog a képernyő
- Wifi hálózathoz könnyen kapcsolódik, de ha ledob a hálózatról nem találja meg újra, még a Mobilnetet se.Ezeket a hibákat én is olvastam a fórumokon, még mielőtt megvettük volna a telefont, szóval nem ért újdonságként, küldtük is rögtön vissza. Azt mondták, hogy 2-3 héten belül visszaküldik, bármi is legyen a gond (de persze gondolom ez a valóságban a duplája).
Az enyémnek (fehér) eddig semmi baja, egyetlen egy hibát nem mutat, amit eddig olvastam fórumokon.
-
Lalaboy
őstag
1-2 napon belul nekem is megjon! Nagyon varom, mert a htc-M7-em haldoklik. Remelem fogtok majd segiteni, mert "kemenyvonalas" androig telorol nemkonnyu atallni.......
-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
TDU2-ben kb ennyibe kerul a DLC Ferrari

-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
2 percre vagy valami számítógépes játékban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Unlimited
aktív tag
ZavaBalazs
Szia!
Ma teljesült a kívánságod! Nézted a LocoMusic Playert? Megjött a frissítésed, azt írja, ráböksz a mappában a file-ra, és játsza.
-
Burt1793
veterán
válasz
Seangaijin
üzenetére
jajj, mit kéne warezolni, kértem, hogy írjatok olyan appokat, amiket érdemes megvenni, senki se tudott újat mondani, kb 3000 ezer forintot költöttem az áruházban...
-
Integrale
veterán
válasz
Seangaijin
üzenetére
Engem speciel nem vonz, olvastam, hogy elvileg megoldhato, de nem artana tisztan tartani a platformot, plane a topikot.
-
Integrale
veterán
válasz
olahroberto
üzenetére
Sehogy. Max letoltod az aruhazbol felmasolod a telefonra es telepited, de ellenorzi az aruhazon keresztul a vasarlast, ugyhogy warez kizarva.
-
olahroberto
tag
Sziasztok.Hogyan tudok bármit pl.játékot feltelepiteni a telóra az áruházon kivül?Mondjuk Pc-ről?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
kellemetlenkedik a custom csengőhanggal a kütyü. berakom a Ringtones mappába, amit szeretnék, de a telefon nem jeleníti meg. mi lehet ennek az oka, valaki más is találkozott már vele? 820 alatt gond nélkül működött ugyanez az mp3 track. újraindítottam, de semmi változás.
-
khron78
őstag
Van arra lehetőség, hogy a fényképező ne mentsen 2 képet, hanem csak a high res.-t?
-
törölt tag
Nézzétek itt, így nem romlik el semmi és megvakulni sem fog senki

-
ilgatto
tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Okostelefonnal nem történhet baj, mert te csak a kijelzőt nézheted. A szenzor persze tönkremehet, ha nincs megfelelő védelmed. Fényképezőgép esetén legfeljebb akkor vakulhatsz meg, ha a keresőn át nézel a napba, egyébként ugyanaz a többi, mint a telefonnál.
-
Wollie
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Szia!
Igen az!Üdv. Wollie.
-
törölt tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Hát akkor holnap megpróbálom. Köszi a segítséget. Majd leírom mi lett a vége.
-
Seangaijin
senior tag
-
törölt tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Aham. Most akkor ha beviszem szervízbe elég ha ezt az oldalt kinyomtatom vagy ott a helyszinen megmutatom és nem kell semi papír?
-
Seangaijin
senior tag
válasz
üzenetére
Gondolom az annyi, hogy az a netes cucc 10 napon belülre mondja a garit. Előre nem írja ki h 06.12 ig garos, hanem még a következő 10 napban biztosan az amit azzal a,papírral ha kinyomtatsz tudod igazolni. De ez nem azt jelenti, hogy 10 nap múlva lejár a gari. Legalábbis én így értelmezem.
-
törölt tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
És erre microsoftos imei gari kereső oldal adott válaszra miszerint. A jótállási igazolás a következő 10 napon belül érvényes. Ez most mi 10 napig bevihetam mert ők igazolnak? 5 hónapos a teló nem lehet hogy 10 nap múlva jár le.
-
ryori
senior tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
mehetne már imei szám alapján hogy ne kelljen papírozni, érdekes apple megtudja csinálni, más nem, máshol papirozz, számlázz

-
törölt tag
Illetve ezt most az ms oldalán imei-t beírva találtam.
Garancia állapota
..
.
.
. .Sorozatszám (IMEI): Xxxxxxxxxx
Garancia: Garanciaidőszakon belül (ebben az országban)
...
.
. .A jótállási igazolás a következő 10 napon belül érvényes. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jótállás nem terjed ki mindenre. Például a Korlátozott gyártói jótállás nem terjed ki a folyadékok vagy egyéb fizikai behatások által okozott sérülésekre, amelyek esetleg a javítás során derülnek ki. Ellenőrizd a Korlátozott gyártói jótállásban az érvényességet és a kivételeket.
Mi az hogy a jótállási igazolás a következő 10 napon belül érvényes??
-
törölt tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Hát én olyat nem kaptam csak egy a4-es lapot meg egy nyugtát (német mediamrkt) csak a kis blokkot nem találom basszus.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
üzenetére
Ki kell h töltsék a kis nokiás garifüzetet (garanciajegy) mert elviekben azzal érvényes a gari. Nekem n8-nál még így csinálták 3 éve nem tudom, hogy most máshogy kéne e lennie. Nekem a srác aki a telós részlegen volt kibontotta a dobozt és kitöltötte amit kikellett.
-
törölt tag
Azt tudja valaki, hogy a medimarktban vásárolt teló gariztatáshoz elég e az a nagy papír amit adnak vagy kellene a kis nyugta is?
-
ryori
senior tag
Valakinek nem kell fehér hátlap? jó lenne cserébe egy zöld vagy nari

-
Integrale
veterán
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Basszus, nagyon este van, nem kódoltam jól a mondatot 😁
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
az, ezért is írta, hogy (rögtön) a nokia carebe kell vinni.
ha már nokia care, ma bevittem én is kijelzőt cseréltetni... majd helyben jöttem rá, hogy a garijegy az asztalomon maradt.

#11241: "nokia carehez ne vidd, nem csinálnak már vele semmit" lett belőle?

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Burt1793
üzenetére
én most betegszabin vagyok, egész nap feküdtem, nem piszkáltam, csak egy-két órácskát szerintem, pár telefon, meg viber, fb chat és email volt. így 20 óra után is 60% fölött volt, most több, mint egy nap használat után felraktam töltőre 43%-al. ha nem buzerálom, akkor nem merül. ez óriási felüdülés a 820-amhoz képest. az is be van kapcsolva itthon, feltöltöm, és lerakom a polcra, kevesebb, mint 50 óra alatt lemerül magától csendben.
-
Burt1793
veterán
válasz
gidion90
üzenetére
Folyamatos netezéssel 3g-n közepes fényerőn 4 órányi kijelzőidőt tud. Wifin kicsit többet, fb-ot jobban bírja. Nekem csak be van kapcsolva folyamatosan a 3g és chatelgetek, így két napot is kibír. Most van 48%on, pedig múlt este nem töltöttem. Szóval erősen fhasználó függő, de kicsivel az átlag alatt van az üzemidő. 😞
-
tfery
tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nem néztem a kijelzőre, feltartottam a nap felé és úgy fényképeztem, hogy közben a földet néztem. Így lehet ám igazi "művészi fotót" készíteni.
Már ha eltalálod a témát. Egyébként valószínűleg úgy fogom a dolgot megoldani, hogy vannak régi mikrofilmjeim, és annak a sötét részéből egy darabot ragasztok az objektív elé. -
ZavaBalazs
őstag
azért óvatosan ezzel a napfogyatkozás fotózással!
"A brit optikusok kollégiuma arra hívta fel a figyelmet, hogy ha valaki az okostelefonján vagy a fényképezőgépe lencséjén keresztül néz a megfogyatkozott napba egy felvétel kedvéért, az éppoly veszélyes, mintha a fotózó egyenesen a napba nézne: a fény kiégetheti a retináját és vakságot okozhat."

-
tfery
tag
Ma csináltam próba képen két képet a tűző napról, automatán. Nem történt semmi. A kamera ugyan úgy működik tovább. Persze ahogy Seanganijin írja, ha huzamosan, hosszú záridővel ( ami szerintem egy nap fogyatkozásnál marhaság ) használod akkor tényleg károsodhat a szenzor. Szerintem alacsony érzékenységgel és rövid záridővel érdemes próbálkozni.
-
seefried
tag
Sziasztok!
Nézegettem a telefont és észrevettem,hogyma bal felső sarkál az üveg eláll és mozog. T-s.
Az lenne a kérdésem,hogy hova lehetne vinni kijelző cserére?
Köszi -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Seangaijin
üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam
-
kpal
nagyúr
válasz
Seangaijin
üzenetére
Köszi fiúk.
Akkor egy napszemüveget beiktatok..
Hangyaégetés de jó volt 
-
Seangaijin
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem is a lencse hanem a szenzor. Írtak már róla más oldalakon, hogy nem ajánlatos direktbe sokáig kitenni a napnak mert károsodhat. Ám mivel napfogyatkozás így a fény is gyengébb lesz, de azért egy szűrűt sokan ajánlanak a kamera elé rakni. Elég egy olcsóbb napszemüveg vagy valami ilyesmi fólia ha van. Ha csinálsz 3 képet meg beállítgatod a kamerát hozzá addig nem lesz semmi baja, csak hosszú záridős képeket ne csinálj mert a szenzort roncsolhatja az erős napfény a lencséken keresztül. Olyan mint a nagyító meg a hangyaégetés

Szóval ne legyen hosszú záridős kép meg a videónál szerintem valamit tegyél a teló elé.
-
kpal
nagyúr
Szerintetek károsodhat a mobil(ok) kamerája ,ha a holnapi napfogyatkozást fotóznám vagy hosszabb videót készítek ?
-
törölt tag
Sziasztok! A hangszóró torzítás ill. recsegés magas hangerőn (27-30) filmezés közben normális?
-
gidion90
tag
Sziasztok! Nagy net fogyaszto vagyok wifin! Mennyire bírja az akksija ha egy reggel 7kor leveszem a toltorol es instagram meg fb meg tarsait hasznalom? Köszönöm
-
kiss.adam.9
csendes tag
Azvebreszton hiába állítom be hogy rezegjen megsem teszi valami ötlet ?
-
Hali.
Film lejátszására és zene ( flac, mp3 ) lejátszására milyen appot használtok? Nem kell hogy egy lejátszó csináljon mindent..

-
törölt tag
válasz
olahroberto
üzenetére
Másold fel az SD kártya gyökerébe (nem 930 esetén) vagy a telefonra és az áruházba belépve megjelenik és telepítheted. Valószínűleg újra is kell indítani másolás után és várni picit. (Bocsi, ha 930-nál nem így van, 620-nál működött)
-
olahroberto
tag
Sziasztok! Hogy tudok xap fájlokat feltelepiteni a telóra amit a gépről raktam rá?Progi kell hozzá vagy hogy kell?
-
Unlimited
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ja,értem.Nekem ez nem nagyon hiányzik.
-
Unlimited
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nálam tegnap is jött egy,amibe az időzítő van,ma megjött a másik,amiben a mappázás van
Bár,még nem próbáltam,csak olvastam a frissítés leírásban. -
törölt tag
Biztosan nem rossz
1,5 évig volt egy 620-as Lumiám (amikor megjelent megvettem), nyilván előjött a hangerő gomb típus betegsége (letört mind a kettő) és állandóan megült a por az illesztéseknél. Egyébként azzal sem volt más gond, ezt pedig megjavították garanciában. Aztán jött egy 2 éves iPhone 4S használat (mai napig ez a másodlagos telóm egy domino kártyával, iMessagezni pont jó
) és ekkor szerettem meg a fém házat.
Amíg ilyet gyártanak, addig maradok a fémnél. Heavy Metal

És csak a "poén kedvéért": Lumia 830-at kellett visszaküldenem (a "frissen" idekerült fórumtársak miatt még egyszer leírom) mert hibásan érkezett.
Lassan 2 hete folyamatosan használom a 930-at és semmilyen hibája nincs (kop-kop). Főként telefonálok ipari jelleggel
és sms-t küldök. Szép a megjelenése, nem műanyag, nem szappan, a tárgyalásokon büszkén kiteszem magam elé az asztalra 
Egyébként nézegetem ezt a Xiaomi MiBand-et, a rezgő funkciója tetszik

-
confuser
senior tag
-
-
Unlimited
aktív tag
ZavaBalazs: Meg jött a két frissítés a LocoMusic player-hez.
-
Integrale
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként amíg nem hívták rá fel a figyelmem, nem vettem észre én sem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hangyaégetés de jó volt