- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
válasz
pontyos #17397 üzenetére
PlayIT-en megnézegettem és szerintem szégyen a 930 után a design.
950-en nincs dedikált kamera gomb és az a semmilyen forma és olcsó műanyag rajta nagyon fúj.Amikor ott megemlítettem nekik akkor előadták hogy a 930 meg a 950 az nem ugyanaz a kategória, mert a 950 az 550 utódja.
Szóval szerintem ne vedd meg úgy, hogy meg se fogdostad, mert rossz meglepetés érhet.
-
-
confuser
senior tag
válasz
pontyos #16547 üzenetére
Nekem továbbra is kijelző elállásnak tűnik, főleg hogy mindkét szenzor meghülyült. Annyira nem feltűnő egyébként a kijelző elállás mint ahogy ebből a topikból tűnik, simán lehet hogy csak nem vetted észre.
Ha meg vagy győződve róla hogy nem hardveres hiba, akkor a HR a következő lépés. Ha az sem oldja meg a gondot, akkor pedig szerviz (bár kijelző elállás esetén is ez lenne a vége).
Szerk.: Seangaijin megelőzött. Valóban, lehet szennyeződés is, csak ez is valószínűtlen, mivel két szenzort is érint. De megpróbálni mindenképp megéri.
(matás? életemben nem hallottam ezt a szót, de nagyon tetszik
)
-
Burt1793
veterán
válasz
pontyos #10832 üzenetére
925öt nem ismerem (sőt mintha valakitől azt hallottam volna, hogy egyre könnyebben a 9xx tagok), szerintem egyáltalán nem nehéz. Bumpszlinak (vagy hogy írják?!
) se érzem, de persze nem kicsi kezem.
Én is 3G-n vagyok, bár nincs korlátlan netem (asszem nincs is olyan Magyarországon), 500 mega/hó, de ha elfogy, akkor csak lassítják, így végül is korlátlan.Amúgy a wifi is be van kapcsolva és sok helyen felmegy rá, pihentetve a mobilnetet, szóval nem nagyon szoktam kimenni az 500 megából, videókat nem nézegetek, olvasgatok, fórumozok, skypetelefonálok, facebookozom.
Pontyos: értem, az király lehet, teljes szabadság!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest