- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
l925
tag
válasz
petya1495 #4168 üzenetére
Ha valóban sokat használod a vibert akkor jól gondold át mielőtt windows phonet veszel.. A viber sajnos WP-n alkalmatlan a telefonálásra. Nagyon ritkán jelez max ha otthon vagy wifi közelben. De ilyen h a városban vagy mobilnettel esélytelen h csörögjön. Hívni lehet vele de fogadni esélytelen
üzenet küldésben normálisan megy, igaz van hogy kép küldésnél szó szerint fél nap kell mire sikeresen elküldi. De szöveges üzeneteket váltani egész tűrhető most már. Nekem egyedül a viber a kifogásolni való a WP-ben. Tudom h fejlesztői hiba de akaratlanul is a fogyasztó a rendszer számlájára írja ezt a hibát -
stewe780
őstag
válasz
petya1495 #3824 üzenetére
Az a 16 az kb 12, mert a rendszer is ott van. Feleségemnek most vettünk egy 520-at, abban 8GB van és csak a telepített alkalmazások 1GB-ra csökkentették a szabad helyet, semmi videó, semmi fényképezés, semmi mp3 nincs rajta. Illetve bocs, abból van egy darab, a csengőhangja
Szóval én úgy számolom, hogy 8GB simán elmegy a rendszerre és alkalmazásokra/játékokra. Akkor a másik 8-ra mehet minden más: mp3, filmek, telóval lőtt fotók, videók, temporary internet files... stb..., na azért ez nekem meglehetősen szűknek tűnik.Arra gondoltam, hogy az ő 520-ába teszünk egy 32GB-os microsd-t, és valahogy a két wp között át lehet másolni filmeket, ha kell.
SsPL711: ez jó lehet, ha működik.
-
SsPL711
őstag
válasz
petya1495 #3499 üzenetére
Este repülőüzemben volt, 1,8%-ot merült óránként. (ha jól emlékszem)
Most töltöttem fel 2:32 percel ezelőtt (26%-on volt előtte), most 3,2%-ot merül óránként.
Wifi-n van, 2 fiókot szinkronizál push-al. (Exchange, Outlook)Más most nincs rajta használatban.
Szerintem jó lesz ez. -
Evil Snowman
őstag
válasz
petya1495 #3334 üzenetére
Ezt megértem, de egy telefon nem attól lesz csúcs, mert a legújabb SOC van benne. Az maximum e-penis mutogatásra/növelésre jó.
Szvsz attól csúcs egy mobil, ha a rajta levő op. rendszer folyamatosan működik, nem akadozik és minden hasznos alkalmazás megfelelő sebességgel fut. Az, hogy ezt egy 2-3 éves SOC szolgálja ki, azt pont lesz@rom.
Hozzáteszem ezért az árért kaptam egy fémházas, nem lapát méretű, jó kijelzős, ingyen navis telefont, amire nem mellesleg 36 hónapig tuti megkapok minden frissítést és mem a gyártó kénye/kedvének vagyok kitéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest