- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz
#35104512 #5795 üzenetére
Maj' tesztelem de csak cyan FW-el, addig nem alszom míg fel nem csúszik.
Egyébként nem vettem észre, hogy sokkal jobb lett volna 8.1 alatt az üzemidő, csak nyugalmi állapotban fogyasztott kevesebbet. Ahogy ezt mások is tapasztalták.Úgy látom megint lehalt a letöltés
Szerencsére nem az elejéről kezdi az ismétlésnél. -
SsPL711
őstag
válasz
#35104512 #5786 üzenetére
1. Biztonsági mentés, amit nem ment a biztonsági mentés azt, nyomhatom gépre.
2. Akkumulátor feltöltés (1 óra)
3. 8.0-ra downgrade(20-30 perc)ez is belassult 120MBit-es neten, már hibára is futott a 8.0 letöltése....
4. 8.1-re upgrade, nem tudom mennyi idő. (gondolom ez se kevesebb mint a 8.0-ra downgrade)
5. Minden beállítás csekkolása, hogy jól jött e vissza a mentés, vagy ha inkább biztosra akarok menni, akkor minden újratelepítése beállítása egyenként. Fiókok appok...stb.Ez tényleg "pár" kattintás.
-
l925
tag
válasz
#35104512 #5411 üzenetére
930 mellé én már az iPhone 6 ot tenném majd. Egyébként a 925 nek is egyetlen "hibája" az op. rendszer. Akinek nagyon fontos, hogy a legnaprakészebb telefonja legyen, bizony lemondásokkal jár egy wp-s telefon. Az iPhone marketing szempontból agyon van futtatva, plusz ott az iOS ami szerintem is a legátgondoltabb, legjobban megtervezett op. rendszer. Ettől függetlenül a 925öt hasonlóan gyorsnak érzem mint az 5S-t sőt a kamerája is jobb. Persze az ára/értékállósága miatt egy iPhonera éri meg jobban beruházni
-
SsPL711
őstag
válasz
#35104512 #4894 üzenetére
Főleg azért tettem fel az akkumulátor app-ot, mert a kitűzhető "kapcsoló" csempéket használom.
Az, hogy mutatja a várható hátralévő akku időt, az csak plusz extra számomra, mivel nem 8.1 van még a készüléken, ezért nem árt ha látom %-osan és nem a menüben kell bóklászni, hogy ezt az infót megkapjam. -
viewdetails
addikt
válasz
#35104512 #4396 üzenetére
insomniac
Viheted, de nem szeretik. Egyébként meg szolgáltatóknak elég erős mostanság a ráhatásuk a Jabilra, egy hét alatt megfordul egy szolgáltatós készülék.tony_snow
Nem része az alapcsomagnak, 8-10e HUF a QI hátlap. Telenornál többen is vásároltak és független a készülék, Telenoros szoftverrel, a beszámolók szerint megy más kártyákkal is, olvass vissza. -
l925
tag
válasz
#35104512 #4212 üzenetére
szerintem a 24.ei dátumtól kezdve egész gyorsan elérhető lesz mindenkinél a 8.1. Ez még is csak sokkal jelentősebb rendszerfrissítés így a szolgáltatóknak is érdekük lesz h ezzel a jóval gazdagabb és megújult dizájnnal reklámozzák tovább a WP-s telefonokat. A gdr3mat is január elejére írták még tavaly és pont akkor már jött is, igaz először csak a független 925 és 1020akra
-
viewdetails
addikt
válasz
#35104512 #4013 üzenetére
A 925 a 920 ráncfelvarrott változata. Azt még a Nokia is elismerte, hogy a 920 egy féltégla, ezért a 925-nél törekedtek a súlycsökkentésre, így kihagyták a készülékházba épített vezeték nélküli töltést. Ráadásul marketing és egyéb szempontokból is jobban jött nekik a külön megvásárolható töltős hátlap, így nem véletlenül került így kialakításra.
-
válasz
#35104512 #3911 üzenetére
Köszönöm a gyors választ nektek. Rá is néztem és utána olvastam. Kicsit vegyesek a Net-en a kommentek, még Kind is csak részben volt elragadtatva itt a mobilarena-n. Remélem csiszolgatják majd.
A fontos, hogy van alternatíva... ennek örülök!Az, hogy mennyire 100%-osan pótolja az Opera Mini-t az úgyis csak a gyakorlatban fog kiderülni.
-
galmat
aktív tag
válasz
#35104512 #3491 üzenetére
1) Szerintem nincs alapja a feltételezésnek, különben nem tervezne sok gyártó fém keretes telefont. Hibát én nem tapasztaltam e téren.
2) Melegedik rendesen a jobb felső sarokban és a kereten. Mobilnetezésnél érezhető a dolog. Játékoknál gondolom még inkább.
3) fejlesztői WP 8.1 változatban kb 3 óra alatt netezéssel le lehet meríteni. Hogy a végleges kiadásban mi lesz, nem tudni. Reméljük, jobb, mint most, a firmware frissítésnek köszönhetően.
4) Telefonálás minősége nekem kifogástalan
5) Én nem tapasztaltam ilyet
6) A telefon sebesség nagyon rendben van, és igen, a 8.1 után is fog még rá érkezni frissítés. Az 1GB RAM idén még teljesen oké minden játékhoz. Jövőre a maximális grafikához lehet, hogy elkél majd a 2GB. De aki nem játékra veszi, annak az 1GB RAM 1-2 évig még bőven elég lesz, szerintem.
-
Polllen
félisten
válasz
#35104512 #3491 üzenetére
Kiegészíteném:
1. nagyon alacsony térerőnél előjön. Ahol mondjuk még a céges c-s nokiámon van 1 ici-pici pont a térerőnél, ott a lumia már eldobja.
2. 4+ óra aktív kijelzőt és két nap használatot valóban picit necces elvárni a készüléktől.
5. ha a kijelző beégésre gondol, akkor azt gariban cserélik. (más gyártó legalábbis megteszi)
6. beállításokban kavirnyázva azért lehet látni néha a betöltés képernyőt, de a menü és az alapok mindig gyors.
-
k-adi
nagyúr
válasz
#35104512 #3270 üzenetére
hát igen, ez a dilemma valóban tipikus
csakhát ha már ennyit vártam....
mondjuk arról nem is tudtam, hogy 930 "hivatalosan" nem jön Mo.ra..? ez nekem új.
néztem videókat 925vs930 és méretileg nincs nagy különbség (annyira), bár valóban a 925 sem kicsi már és én sem szeretnék egy komplett téglát a kezembe
valószínűleg a 925 is totál jó lenne nekem, bár azért kíváncsi leszek milyen a 930 kamerája mert én szeretek sokat fotózni......viszont a 1020/25 már túl nagy
-
törölt tag
válasz
#35104512 #3175 üzenetére
egyelőre nincs még kérdés, csak kikívánkozott belőlem, hogy nagyon jó ez a telefon
az akksitól tartottam a leginkább, de úgy tűnik ott sincs gond, 1,5-2 nap simán összejön, a telefon villámgyors, nem recseg-ropog sehol és extrém melegedést sem észleltem bármit is futtattam rajta, szóval eddig tökéletesen elégedett vagyok, nem bántam meg, hogy erre esett a választás
-
Peathee
senior tag
-
gergotb
tag
válasz
#35104512 #2967 üzenetére
Tré egy telefon!!! Senkinek se ajánlom!!
tegnap előtt vettem újonnan. Mire beállítottam rajta mindent lemerült. Feltettem töltőre, kb. már 40%-on volt, mikor kikapcsolt magától, onnantól kezdve se bekapcsolni se újraindítani nem lehetett! Töltést se vette. Kicserélték, de amit helyette kaptam, annak meg nem volt helyén hátlapja, recseg is, meg lezárógomb ferdén van belebarmolva, nincs nyomáspontja, alig lehet megnyomni, benne van ház síkjában!
Ócska egy gagyi kínai telefon! Megérdemli Nokia a bukását, remélem örökre eltűnnek. -
Scholes9
nagyúr
válasz
#35104512 #2783 üzenetére
Ha akkora lenne, mint a Lumia 710-em a világ legjobb telefonja lenne számomra
De lehet, h a végén bepróbálom hátha megszokom a méretét, de telefonban ettől nagyobb biztos nem kellene. Szombaton fogtam HTC 8X-et, ami épp, hogy kisebb, mint ez szélességre és bejött, meglátjuk. Csak gondolhatnának azokra is, akiknek NEM phablet kell, hanem "csak" egy telefon
-
viewdetails
addikt
válasz
#35104512 #2534 üzenetére
Kicsit túlzónak érzem itt a %-ok alapján történő aggodalmaskodást. Ha valaki veszi a fáradtságot és elolvassa a korábban linkelt cikket, megért(het)i, hogy az akku kapacitás csökkenése nem lineáris folyamat, van hogy 3%, van hogy 13% a becsült érték, ugyanannyi képernyő használat mellett.
Ha minden szirszar bekapcsolva, és egész nap használom, akkor is elmegy reggel 8-tól este 8-ig, ami teljesen átlagos kategóriájában.
Ha fészbuk meg egyéb push folyamatok letiltva a háttérből, akkor másfél nap is simán megvan, repülőmód nélkül. -
l925
tag
válasz
#35104512 #2452 üzenetére
Én innen vettem a Jekodot és a Krusellt is Bár az utóbbi úgy látom most pont nincs de gondolom nagyon sok helyen lehet még kapni. Igaz kicsit drágább mint a többi de nagyon megéri.
-
k-adi
nagyúr
válasz
#35104512 #2381 üzenetére
Amúgy lehet tudni miért tud "csak ennyit"?
Tényleg nem kötekedésből kérdem, mert én is oda vagyok a 925ért, de ezt tényleg nem értem, mert a számszúng butaphoneom is tudja rezgés+dallamot pedig 8éves lesz lassacskán.
Ez valami hardware vagy software megkötés miatt van a lumiánál (is)?
-
cranley
csendes tag
válasz
#35104512 #1980 üzenetére
Egy korábbi hozzászólásomban vannak teszt képek. Nem csinál olyan rossz képeket. Gyenge fényviszonyok között sem, legalábbis én ezt tapasztaltam.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
#35104512 #1884 üzenetére
Lehet, hogy én kifogtam egy "normálisabb" darabot, vagy nem hajtom meg annyira intenzíven ( <- ez mondjuk biztos
), de nekem se nem recseg/ropog a hátlap, nem is áll el, nem is melegszik olyan zavaró mértékben.
Ha "normálisan" telefonként használom, akkor simán kibír nálam 2 teljes napot, ám ha nekiállok játszani, vagy esetleg használom a GPS-t akkor simán megeszi reggeltől-estig az akksit.
A jack foglalat úgy vélem nálam is gubancos, mert van, hogy nem érzékeli a telefon a bedugott fülest.Ettől eltekintve (meg a WP pár hiányosságát/gyerekbetegségét leszámítva) én teljesen meg vagyok elégedve evvel a telefonnal.
Szvsz, nem jársz vele rosszul!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest