- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
Evil Snowman #6656 üzenetére
Sikerült a nokia software tools-al!!
Köszönöm a segítséget -
kiskakas
senior tag
válasz
Evil Snowman #6595 üzenetére
ez mar erosen OFF,de pl nekem sem volt es most sincs mobilnetem.. nem csorosag, egyszeruen egy kalap szar felénk mind a 3 mobiltelco 3g-je.. ugyanez a tapasztalat a balaton korul (deli part)
-
japy
őstag
válasz
Evil Snowman #6591 üzenetére
Tudom akinek nincs net előfizetése a telefonon az ne vegyen okos telefont. Gondolom ti így gondolkodtok! Ja és nem veszem tudomásul,mert csak egy kis szoftver fejlesztői figyelem kellene.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Evil Snowman #5536 üzenetére
Mea culpa! A menüben csak "rádió"-t kerestem, és nem találtam.
Köszi! -
l925
tag
válasz
Evil Snowman #4975 üzenetére
van egy nilkinem is de annyira nem jön be. túl kemény és viszonylag csúszós is, illetve a kivágás is a gomboknak jobban közelít a telefon hátuljához mint az elejéhez
-
ezanickem
tag
válasz
Jó ez a Nilkin, már csak valami olyan tok kéne amibe bele tudnám tenni a telefont. Be tudom zárni vagy tépő zárazni míg dolgozom, hogy a forgács ne menjen bele. Már most a sim kártyánál megjelentek a kis forgácsok
8.1 feltéve, hát igen jó nagy ugrás így a 610 után. Még ismerkedem vele.
-
DearMan
tag
válasz
Én is azt rendeltem és adnak hozzá fóliát. Előző telefonomon is Nillkin volt, nagyon profi cucc.
-
viewdetails
addikt
válasz
Evil Snowman #4510 üzenetére
Másik T. De teljesen mindegy, ennek mindenkinél így kellene működnie, nem trükközgetős csereberével.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Evil Snowman #4506 üzenetére
semmi baj.
jövőhéten elején jön a "kék propelleresektől", majd írok ide (remélhetőleg a 925ről) független-e vagy sem.
(nem hittem volna, hogy ekkora vitát vált ki a kérdésem)
-
viewdetails
addikt
válasz
Evil Snowman #4502 üzenetére
Akkor nézzük, hogy műkdöik ez más szolgáltatóknál:
A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon.
A Vásárló az előző pont szerinti elállási jogát
- termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ez esetben a Vásárló köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszaküldéssel kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet itt tölthet le. Kinyomtatása, kitöltése és beküldése a termékkel együtt nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat, és megköszönjük ha elmondja véleményét a termékkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató videofelvételt készít.
- szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított nyolc munkanap elteltéig gyakorolhatja. -
k-adi
nagyúr
válasz
Evil Snowman #4497 üzenetére
A topic kezdetétől olvasom a kommenteket, hidd el.
Attól még, hogy páran beírták ide, hogy nekik független (bár valóban biztató) még nem jelenti azt, hogy 100%. Én meg nem akarok szarul járni. Gondolom ez is érthető.Az viszont fel nem fogható, hogy a telenor mit szórakozik ezzel az elállás dologgal, (most totál független attól, hogy rendeltem tőlük), szerintem is hatalmas pofátlanság ez.
Arra válaszolva, hogy milyen indokkal vinném vissza az első héten..... ahhoz meg semmi közük (elvileg), hiszen indoklás nélkül el kéne fogadniuk az elállást (megadott határidőig), tehát ennek a kérdésnek nincs is itt helye most. -
ozeviktor92
tag
válasz
Evil Snowman #4497 üzenetére
Enyém is független ami múlthéten vettem am. Azt viszont miből gondolja bárki is, hogy azzal az indokkal visszaveszi a telenor, hogy "nem független készüléket kaptam"?
-
viewdetails
addikt
válasz
Evil Snowman #4414 üzenetére
Nekem mindegy, neki mondd.
-
válasz
Evil Snowman #4332 üzenetére
Köszi! Mennyi jó kis állítási lehetőség van még itt!
Most már csak a hangerő állítási lehetőségek zavarnak (hogy nincsenek), de ezt ha jól tudom a 8.1 majd javítja. Az alap, hogy kikapcsoláskor mindig visszaáll 14/30-ra? Vagy ezt be lehet állítani valahol?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Evil Snowman #4332 üzenetére
Vagy ha vesuel valamit a storeból, akkor authentikáció céljából mindenképp mobilnetezik kicsit.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Evil Snowman #4002 üzenetére
ez igaz is lenne ha nem farmer zsebben hordaná (ott meg nem hiszem hogy körömreszelő lenne mellette, de kitudja
), de amúgy a többség tényleg ilyen igénytelen
a FIFA-s kommentért meg
-
Gusztáv
addikt
válasz
Evil Snowman #3952 üzenetére
Már 8.0-ban is benne van a BT file transfer, sőt Tap to share is működik (akkor is BT-n küldi).
@bluemirage: azt a 2-3 hónap pöcsölést úszod meg, amíg a szolgáltató teszteli az új szoftvert. Plusz lehet, hogy a szolgáltatóin van egy-két plusz alkalmazás telepítve.
-
Fernet
senior tag
válasz
Evil Snowman #3878 üzenetére
Térerő maximumon, itt "csak" 3G van, arról nem igazán váltogat, meg hát eddig is itt használtam a telót. Az elmúlt egy órában több mint 3%-ot merült, kikapcsolt wifi, gps, bt, glance, stb. mellett úgy, hogy rá sem néztem az egy óra alatt. Most repülőre kapcsoltam, kíváncsi vagyok a következő egy órára... Valami nagyon nem stimmel...
HR segíthet? Érdemes megpróbálni? Vagy már csak a szerviz?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Evil Snowman #3791 üzenetére
Értem én, hogy ha nincs hálózat, nincs pontos idő, na de 1 héttel korábbit mutatni?
Telekomnál vagyok, idestova 14 éve. -
dzoli87
aktív tag
válasz
Evil Snowman #3421 üzenetére
És mindegy, hogy a telefon menüjéből vagy a recovery-ből követem el a hard resetet, melyiket javaslod?!
(Alkalmazás lista, sms minden volt képeket is külön leszedtem meg a zenéket). -
Heffi
őstag
válasz
Evil Snowman #3350 üzenetére
A telefon restart nem oldott meg semmit. Ekkor kezdtem turkálni a beállításokat.
-
petya1495
tag
válasz
Evil Snowman #3342 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, valószínűleg beruházok egy ilyenre én is, mivel az android közel 2 év alatt kikészített, akármilyen custom romot tettem rá, az iphonet meg egy szóval tudom jellemezni(szar..próbáltam elég sokat a telót) mióta Jobs Úr életét vesztette, szóval, akkor lehet marad ez a 925-ös
-
petya1495
tag
válasz
Evil Snowman #3332 üzenetére
Nem, mint írtam nem az a legfontosabb, de, ha én csinálok egy csúcsmobilt abba nem 2011-es fejlesztésű processzort fogok tenni 2013-ban, csupán ennyi.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
Evil Snowman #3332 üzenetére
Igen, én ezt így nem akartam leírni inkább csöndben maradtam
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Evil Snowman #3324 üzenetére
8.1 es újítások nagyon frankók viszont az akksi merülés brutális
Hard reset után is 7 óra készenlét alatt 40%.Hátha egy két nap alatt kalibrálja magát...
-
Lall
veterán
válasz
Evil Snowman #3299 üzenetére
Persze, hogy megkapod. Ahogyan a GDR3 után a Black-et is megkapta minden "fejlesztő" aki felrakta. Majd pont a fejlesztőkkel cseszne ki aNokia?
-
sirály69
őstag
válasz
Evil Snowman #3241 üzenetére
Ezt nem tudtam... -
burasu4
senior tag
válasz
Evil Snowman #3203 üzenetére
Ez nagyon jó!
Köszi! -
törölt tag
válasz
Evil Snowman #3203 üzenetére
köszi
-
Heffi
őstag
válasz
Evil Snowman #3186 üzenetére
Elszomorítasz. Végre tudtam volna használni valamira az NFC képességét.
-
primera1
aktív tag
válasz
Evil Snowman #2955 üzenetére
Köszi a segítséget,akkor körbenézek,mennyiért lehet kapni ilyen hátlapot
-
ensign75
csendes tag
válasz
Evil Snowman #2956 üzenetére
Köszi a gyors választ! Igen ez volt a probléma csak a wifi volt bekapcsolva. Ahogy benyomtam a mobil adatforgalmat már meg is jött. Azt hittem a net az net...
-
kareszka1984
csendes tag
válasz
Evil Snowman #2932 üzenetére
de, elírtam, kimaradt egy Z betű a @ előtti részből
-
NGC
tag
válasz
Evil Snowman #2669 üzenetére
Lumia925, nincs SD kártyám a telefonban, akkor a "default folder"-be másolás nálam felejtős? Akkor meg hogy látom benne a tutorialt?
-
NGC
tag
válasz
Evil Snowman #2635 üzenetére
Sziasztok
Fentebbi hozzászólásokat olvasgatva, gondoltam kipróbálom a Moliplayer Pro lejátszót.
Feltelepítettem, de érdekes módon nem látja a Videók és Zene mappát, csak a Camera Roll és egy Default mappát, amibe egy Moliplayer FAQ nevű videó található a Video részen, a Music részen meg semmi.
Pedig vannak zenék és videóim a telón, az alapértelmezett lejátszóval működnek is. De az "All videos" és az "All music" fülön sem látom ezeket a fájlokat.
Viszont ha ezeket meg bemásolom a Camera Roll mappába, akkor látom, és lejátszani is tudom őket.
Létezik ilyen? -
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #2552 üzenetére
"Emellett tuti nem lesz Jack csatlakozó gondom sem."
Igazán fantasztikus, hogy ez kell hozzá, hogy ne legyen.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Evil Snowman #2545 üzenetére
Gratula!
Engem érdekel a fülesről a véleményed..(én is gondolkodok egy vezeték nélküli füles beszerzésén
)
-
BeseSasa88
csendes tag
válasz
Evil Snowman #2497 üzenetére
Légyszíves ird meg a progi nevet amirol csináltad a screenshot.okat mert regebben ez volt nekem is az 520ason es most meg Sehol sem találom..es a pontos nevet sem tudom!
Szerk.: Bocsi megvan!
-
válasz
Evil Snowman #2509 üzenetére
amennyire én tudom, nem fogja kapcsolni a wifi-t, csak bedob a beállításokba, mintha csempéről csinálnád, de cáfoljatok meg
-
Partyface007
őstag
válasz
Evil Snowman #2497 üzenetére
hmm
2-3 óra netezés, 4-5 óra telefonálás, 2 óra zenehallgatás 18 óra
az durván jó üzemidő....
-
baradi
senior tag
válasz
Evil Snowman #2370 üzenetére
Ezzel vitatkoznek, nekem tobb telefonomon is automatikus idofrissites van beallitva, es mindig full pontos.
-
ray blu
tag
válasz
Evil Snowman #2370 üzenetére
Most ezt tettem, aztán meglátjuk, mi lesz.
Az a dühítő, hogy van mellette egy 1020-as, ugyanúgy automatán van, szolgáltató is ua. ( T ), az meg mp-re pontos.
No mindegy, nem nagy dolog, csak érthetetlen.
A teló ettől függetlenül kiváló, vissza nem állnék androidra, az fix. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
Evil Snowman #2260 üzenetére
Kell nekem a világvégén laknom. Nesze neked 4G-s telefon!
-
NGC
tag
válasz
Evil Snowman #2253 üzenetére
Mint írtam első hozzászolásomban, már levettem a telítettséget és a színhőmérsékletet a minimumra. Az érdekes az, hogy amikor félig lenyomom a gombot, és fókuszál a kijelzőn, akkor egészen jók a színek, de amikor elkattintom, utána a mentett kép már sárgásabb.
Köszönöm a válaszokat.
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #2237 üzenetére
Nem, mert abban néz ki a legjobban.
Marhára nem számít trendinek már a fehér.
-
baradi
senior tag
válasz
Evil Snowman #2142 üzenetére
Valoban annyira meriti az aksit, ha allandoan be van kapcsolva a glance screen?
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #2135 üzenetére
A videó rögzítésnél lévő hangnak semmi köze a DAChoz, a tiszta hang a HAAC mikrofonnak köszönhető.
-
viewdetails
addikt
válasz
Evil Snowman #2133 üzenetére
Erről el lehet vitatkozni, de a glance-n megjelenő értesítés nem több, mint a sima zároló képernyőn való értesítés, tehát egy passzív jelzés, míg a villogás aktív értesítés. Szóval lenne létjogosultsága.
-
mobilefan
aktív tag
válasz
Evil Snowman #2138 üzenetére
meglesem
-
Evil Snowman
őstag
válasz
-
mobilefan
aktív tag
válasz
Szép
És hol lehet állítani 200hz-re ?
-
mobilefan
aktív tag
válasz
Evil Snowman #2133 üzenetére
Köszi,értem
Nem tudod ebben is ugyanolyan hangchip van mint a 808-ban ? Vagy az összes Lumia-ba ilyen van ?
Anno a 808-al meg most ezzel is csak ámulok,hogy belövöm itthon a zenét ami nem piti rendszer és olyan gyönyörűen adja vissza a hangot a Nokia ha felveszem videóra,hogy öröm nézni/hallgatni... -
mobilefan
aktív tag
válasz
Evil Snowman #2131 üzenetére
Igen erre voltam kíváncsi,hogy tudtok ilyenről/létezik már ilyen ?
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #2123 üzenetére
Cseszhetem, kilóg a simfoglalat lába, szóval kitörte az a balfasz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Evil Snowman #2122 üzenetére
Szerintem év végére minden nokiás extra alap wp feature lesz, legalabbis, ha nem lesz szerencsétlen retard a Microsoft. Akkor pedig eljön a Samsung dominancia ideje itt is előbb-utóbb.
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #2116 üzenetére
Fogta a telefonomat elvonult vele, mert nem a pultnál volt az "eszköz" majd visszajött. Nem nézegettem én utána a régi telefonomat, csak most vettem észre amikor bele akartam rakni a SIM-et... Ilyenkor már nincs az Alleeban szerviz, sőt hétvégén sem, ezért elmentem a Corvinba ott a honlap szerint van hétvégén meg ma is 9-ig voltak, de ők csak Partnerek, kb semmit nem csinálnak csak elküldi a T-hez a telefont. Adtak egy új SIM-et. Bumm. Hétfőn megyek az Alleeba, üzetvezető hívásával fogom kezdeni, és szépen elmesélek neki mindent...
Ja a slussz poént, ma délután 4 óta szar a T-nél az új SIM-ek aktiválása, nem tudták beaktiválni az enyémet sem...
Amúgy a T-nél nem szerelnek telefont, ők küldik egyből a Nokiának, vagyis a csodás Jabilnak.. Szóval Care-ből is ugyan úgy oda menne.
-
l925
tag
válasz
Evil Snowman #2004 üzenetére
szó szerint semmit sem csinál a képpel :/
-
baradi
senior tag
válasz
Evil Snowman #2000 üzenetére
asz, koszi
-
hroberto
veterán
válasz
Evil Snowman #1966 üzenetére
Annyi az ebben a tesztben is ennyit írnak.
-
mobilefan
aktív tag
válasz
Evil Snowman #1966 üzenetére
az durva
se az I5s se a z1 compact nem éri el ezt. -
germinator66
aktív tag
válasz
Evil Snowman #1767 üzenetére
Igen, de pl. ha "Gyors pillantásra" rakod, akkor mindig ugyanott mutatja. Bár az is igaz, h csak rövid időre villan fel.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Evil Snowman #1801 üzenetére
Nekem egy hónapos a kicsike, és (még) nem recseg-ropog.
-
ray blu
tag
válasz
Evil Snowman #1795 üzenetére
0 perces frissen kibontottnál is azonnal recseg-ropog.
-
Jaded
őstag
válasz
Nekem az a kibontás óta recseg, de nem akarok a szopórollerre felülni, ezért nem adom le. Egyébként is ritkán hallom
-
Gabis
őstag
válasz
Igen én is ezt gyanítom 😒
-
konyi79
addikt
válasz
Evil Snowman #1740 üzenetére
Nem, ott még azt írják hamarosan...
-
mediumgecso
őstag
válasz
Evil Snowman #1690 üzenetére
Hali!
feltettem, működött is amíg fel nem töltöttem a telót, lehúztam töltőről és most már nem mutatja. Mi lehet a gond?? -
ray blu
tag
válasz
Evil Snowman #1687 üzenetére
Ez kiváló.
Köszönöm. -
Injun
senior tag
válasz
Evil Snowman #1687 üzenetére
És igen!Megszületett
Mindenkinek nagy köszi a segítségért,de végül a te módszered nyert
-
Zoli133
addikt
válasz
Evil Snowman #1694 üzenetére
Köszi, fel is tettem, cseles, hogy értesítéshelyen mutatja.
Remélem az akkura nem lesz nagyon negatív hatással. -
pontyos
senior tag
válasz
Thx, már üzemel is!
-
Zoli133
addikt
válasz
Ez a glance screenes együttműködés hogyan néz ki? Meg tudja jeleníteni ott is az akku töltöttségét?
-
Injun
senior tag
válasz
Evil Snowman #1684 üzenetére
Ajjaj
Köszi.Na akkor most gondolkodhatok,hogy mit csináljak
-
Injun
senior tag
válasz
Evil Snowman #1677 üzenetére
Frissítési hibaA megadott célkiszolgáló nem támogatja a Microsoft Axchange ActiveSync tecnológia használatát.Hibakód:85030022 Ezt dobja minden próbálkozásra.Ebből szervíz lesz.De attól még köszi a segítséget.
-
viewdetails
addikt
válasz
Evil Snowman #1666 üzenetére
De, Outlook fióknak kell felvenni és m.gmail.com-ot kell megadni kiszolgálónak, minden más változatlan. Viszont ez csak azoknak működik, akik év elejéig aktiválták így, az újabb fiókbeállítás esetén állítólag már nem elérhető ez a kiskapu.
-
viewdetails
addikt
válasz
Evil Snowman #1372 üzenetére
Tisztázzuk, hogy az általad hivatkozott adatok mind "becsült értékek", vagyis prototípusokkal, laboratóriumi környezetben mért átlagadatok.
Elméletben a 2G-n, 900 MHz-en indított hívások pl. stabilabbak épületen belül, de a 3G lefedettség miatt egy városi irodában - ahol a cellalégzés miatt sűrűbben vannak telepítve az állomások -, simán kisebb energiafelvétellel és biztosabban dolgozik a voice modem 1800-as 3G-n, tehát ez erősen szolgáltató és lefedettség függő. Bekapcsolt adatátvitelnél pedig ez hatványozottan jelentkezik, ez a két tényező a kulcs a merüléshez. -
k-adi
nagyúr
válasz
Evil Snowman #1377 üzenetére
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #1375 üzenetére
Még nem is vittem vissza. Most valahogy nem is érdekel a dolog van jobb dolgom is mint szervizbe mászkálni.
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #1373 üzenetére
Inkább el kellene vinni szervizbe, hogy rakják össze rendesen. Nem?
-
viewdetails
addikt
válasz
Evil Snowman #1369 üzenetére
A 3G adatforgalom hasít többet az akksiból, nem a 3G beszédforgalom, két teljesen különálló modemen mennek. Az viszont szanaszét sz*pathatja a telót és így az akksit, ha folyton ide-oda váltogat a tornyok között, az erősebb jelet keresve.
Nem tölti 10 órát, mert a töltésvezérlés lecsapja a befolyó áramot, kicsit hagyja merülni a telefont, majd 1-2% esés után újra tölti a különbözetet. 12-14 óránál kevesebb üzemidő esetén mindenképp user error-t lehet számításba venni, HR, és nem belakva használni pár napig, ha úgysem javul, akkor szervíz.
Recsegő beszédhangszóró mindenképp hw hiba, leesett, akármi, szervíz. -
HIFIsta
csendes tag
válasz
Evil Snowman #1369 üzenetére
Egész egyszerűen azért mert azért itthon is viszonylag nagy forgalmat bonyolítok hívások terén..Ha nem a töltőn lógna ez alatt az idő alatt, simán vezetékes telefonom is lehetne, hiszen velem már nem tudna eljönni sehova a munkám során..
-
germinator66
aktív tag
válasz
Evil Snowman #1344 üzenetére
Ahha, köszi! Am az első link nem jó!
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #1338 üzenetére
Nálam nincsenek foltok. Még.
-
germinator66
aktív tag
válasz
Evil Snowman #1338 üzenetére
Milyen foltokra kell am itt gondolni?
-
nikilauda
senior tag
válasz
Evil Snowman #1114 üzenetére
Így már érthető.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Evil Snowman #1111 üzenetére
Nem hinném,hogy egy ilyen értékű telefonnál meg kellene barátkozni bármilyen hibával is. Miért nem csináltatod meg?
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #1111 üzenetére
Nekem nem áll el szerencsére. Akkor tuti visszavinném már ma. Nehéz, nem nehéz. Oldják meg. Idáig sikerült. Most cseszték csak el.
Amúgy most megnyomkodtam megint, ropog ez a kamerától balra-jobbra-jobbrafel...
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #1107 üzenetére
Nekem az általad berajzolt terület alatt, a kamera mellett recseg.
-
savoo
addikt
válasz
Evil Snowman #876 üzenetére
Szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest