- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
AndrewBlase #10016 üzenetére
Milyen meglepő!
-
NGC
tag
válasz
AndrewBlase #9953 üzenetére
-
Rambovits
senior tag
válasz
AndrewBlase #9985 üzenetére
4k videjó miatt azt mondanám, hogy nem elég a 16G. Más oldalról közeledve, miért vegyek fel 4k-ba, ha a tv-m fHD, a monitorom meg csak WSXGA+. Szóval be lehet osztani azt is. Hosszútávra tuti h a 64G jobb.
Android oldalon egyelőre egyetlen telefon volt, ami kívül és belül is tetszett, az a Nexus 6p... az viszont akkora tepsi, hogy nem lehet egy kézzel fogni. Emiatt nálam nem opció. -
Teagol
aktív tag
válasz
AndrewBlase #9970 üzenetére
Te tudod.
Szvsz botrányosnak tartom, hogy beletesznek egy csúcs procit, 2 GB RAMot amitôl az ios 30 évig nem avul el, egy igazán remek kamerát, akkor miért nem fér bele használható háttér (tudom, van 64 gigás is), miért spóroltak a régi ujjlenyomat olvasóval (ha van jobb nekik), miért nincsen benne a nyomásérzékeny kijelző (ha már kitalálták). A kijelző is a régi benne, ami elhiszem, hogy szuper, de lehetne jobb is, mert ugye haladjunk a korral.
Ez olyan, mintha az opel kiadná újra a g astrát elektromos változatban.Mi lehetett a háttérben? Maradt még egy valag kijelzőnk, olvasónk, házunk, b@sszuk bele az új procit és nézzük meg, mennyire fogy? Profitot termel, nem úgy mint egy piackutatás meg egy új 4" mobil tervezése?
Vannak dolgai a 925-nek, amit jobban szeretek benne a mai napig.
- vezeték nélkül töltöm
- elhúzom a kezem felette és tádám!
- optikai képstabilizátorHa normális "felszereltséggel" jött volna ki az SE, én is erősen gondolkodnék a váltásban, bár nem tetszik az ios, a csempéket jobban kedvelem.
Akkor inkább egy xiaomi mi4 (75.000 FT) és még választhatok is, hogy droiddal vagy w10-zel használom.
Ettől még lehet jó döntés az SE, nekem nem kell így.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
AndrewBlase #9960 üzenetére
8.1-re megmarad, az egy jó kérdés, hogy program és térkép frissítéseket kapunk-e, ha nem akkor az nagyon rossz hír, lesz egy elavult navigációnk előbb-utóbb!
W10M hiányában pedig a saját Maps programjukat is elbuktuk, szerintem! -
válasz
AndrewBlase #9945 üzenetére
Szerintem is ennyi volt a telefonos üzletáguknak. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán fognak-e jövőre, a megmaradt kisebbségnek még telefont gyártani. Nem tudták,nem is tudják és már nem is akarják felhozni a WP-t, sőt... regnálásuk ideje alatt csak tovább csökkent a részesedés és tovább fog csökkenni az elkövetkező 1 évben is.
Az OS fontos nekik, azt akarják, mint a Google... de mivel a telefonos rész már foglalt, így másik oldalon mentik a menthetőt... ahol még tényleg jelen vannak és van remény is. A PC mellett ez az egyéb mobileszközök, mint: tabletek, laptopok. Előbb utóbb itt is zavarni fogja a felhasználókat a droidon megszokott app-ok hiánya. Ezért olyanokkal próbálkoznak már most, hogy droidos értesítéseket integrálnak W10-re, és Windows-os szolgáltatásokat adnak át droidra. Tehát a W10 előtti van jövő, de az nem a telefonban lesz. 1-2 év múlva teljesen eltűnnek a windows-os telefonok, mert mások sem fognak erre a plattformnak építeni, sem szolgáltatást, sem hardvert... mert ez naggggyon kockázatos üzleti vállalkozás lenne. Keveseket tudnának így elérni.
De itt mindezek nem fogjak okozni a vállalat bukását, mint a Blackberry esetén... hiszen Redmondnak ez csak egy szakkör jellegű mellék üzemág már most is. Majd leírja, vagy eladja... ahogy a Siemens is anno. Pedig de jó kis telók voltak.(Volt M35 és ME45 is)... Aztán ezzel meg is szűnt a Siemens, mint mobiltelefon...
.... és ezeket továbbra sem csak az én vízióim, hanem szinte az egyetlen reális forgatókönyv.
Én is SE-re vagy a most megjelenő P9-re váltok az év vége előtt. -
Heffi
őstag
válasz
AndrewBlase #9930 üzenetére
Nekem is így néz ki jelenleg.
-
NGC
tag
válasz
AndrewBlase #9930 üzenetére
Lehet hogy annak ellenére is elkaszálják a 15/30GB-ot, hogy jelezted hogy megtartod. HVG cikk.
-
Heffi
őstag
válasz
AndrewBlase #9928 üzenetére
Pedig már csak 5GB az ingyenes.
-
perge666
veterán
válasz
AndrewBlase #9760 üzenetére
Egyértelmű hogy jobb a pc netre,de én már több mint fél éve mobilra vagyok kényszerülve házvásárlás/felújítás miatt.
Meg nappal ugyanúgy nyomkodnám.....Ha ezt az évet még kibírja a telefon/nem döglik be/ akkor nem kell azon törnöm a fejem hogy mi legyen az utódja.
Lehet Winmobil már nem lesz,ha a Win10 a gyerekbetegségeiben fog szenvedni. -
perge666
veterán
válasz
AndrewBlase #9757 üzenetére
Na de akkor te csak telefonálsz rajta,nem is sokat,jól gondolom?
akos3 : 2 űnnep között szinte csak telefonáltam,és 2 napot simán kibírt,de valljuk be az ilyen telefont nem csak telefonálás miatt veszünk.
Szűrke hétköznapokon 5:30-kor leveszem töltőröl,egész nap 3-4 órát netezek vele,5-10 perc telefonálás,és 17-18 óra környékén már 20%-os az akku.
De van hogy 2.1-es hangfalra kötve megy a netrádió,na olyankor már délbe merül,ilyenkor teszem napközbe töltőre. -
MM
őstag
válasz
AndrewBlase #9659 üzenetére
Köszönöm, megpróbáltam még párszor, de az átütő siker elmaradt...
Ezt a tapadókorongos megoldást lehet hogy kipróbálom majd, de azért ha valakinek van egy megbízható szervíz kontakja, kérem, hogy ne tartsa magában"
Ha megoldható hátulról, gondolom 3-5 perces műveletről van szó, azt inkább bíznám szakemberre, ha egyáltalán hozzáférhető onnan... -
MATEO6600
őstag
válasz
AndrewBlase #9628 üzenetére
Ez aztán intelligens volt, gratulálok
Ha meg fényképezni akarok, arra meg ott van digitális fényképező benne egy 64 gigás memcard, oszt jóccakát, ugye? észlény.
És ilyen alapon ezt minden use case-re végig lehetne vezetni.Azért vannak az okostelefonok, hogy ezt a sok funciót egybeépítse, és ne kelljen minden esetre a megfelelő eszközt elővenned. Nem lenne egyszerűbb bele rakni a telefonba egy 64 gigás memóriakártyát?
Sajnos ez kimaradt belőle, és kevésnek tartom a 16 gigát, a OneDrive, mint fentebb írtam pedig nem kárpótol. -
Polllen
félisten
válasz
AndrewBlase #9628 üzenetére
20k alatt nem nagyon kapsz olyat. Már ha a hangminôség fontos.
-
Klazlo
csendes tag
válasz
AndrewBlase #9618 üzenetére
hello
a hang menüpont alatt találod a kapcsolót a hangszínszabályzó mellett.
üdv.
-
Heffi
őstag
válasz
AndrewBlase #9616 üzenetére
Azt nem tudom hol van a funkció ki-be kapcsolásának lehetősége (nem is kerestem), de jelenleg nálam működik a némíás, ha lefordítom a telót. (win10)
-
Heffi
őstag
válasz
AndrewBlase #9593 üzenetére
Van külön topikja a windows 10 preview-nak, olvass bele. Amúgy ajánlott a visszaállítás frissítés után.
-
SsPL711
őstag
válasz
AndrewBlase #9591 üzenetére
Jött valami frissítés ma.
Tudja valaki mi az? -
karburátor
tag
válasz
AndrewBlase #9563 üzenetére
Hi.
A részletekben is így mutatja?
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #9542 üzenetére
Valószínűleg nem fogja károsítani, de én nem próbálkoznék vele, mert a mágneses tér zavarhatja az adatfolyamo(ka)t.
-
btudos
nagyúr
válasz
AndrewBlase #9542 üzenetére
Annyira nem eros, hogy problemat okozna.
-
MATEO6600
őstag
válasz
AndrewBlase #9523 üzenetére
Azért az bebaszna, hogy a jelenlegi második legjobb csúcsmodel nem kapná meg. Olyan hírek voltak, hogy a Lumia 520 nem kapná meg, de az se hivatalos még tudtommal
-
hroberto
veterán
válasz
AndrewBlase #9523 üzenetére
Megkapja.
-
Meridius11
aktív tag
válasz
AndrewBlase #9358 üzenetére
Tabbal lépkedtem, listánál pedig okafogyott a shift+entert használni, különben nem lista lesz...
Világos hogy hogy működik ez a gyári csoda (a lelógó szöveget fogja és benyomorítja, ezzel széttördeli), és ezt érthető módon nem szeretném elfogadni.
-
Meridius11
aktív tag
válasz
AndrewBlase #9353 üzenetére
Nem tudom mi az a "nagy könyvben megvan írva", a példában egyszerű listás felsorolásról van szó behúzásokkal. Olvasás mód pedig azért hiányzik mert ott ki-be zoomolásnál automatikusan a képernyőre igazítja a szöveget.
Kitaglaltuk, szerintetek király, szerintem meg egy rakás szar, de az érdekelne hogy egyáltalán van-e alternatíva.
-
viewdetails
addikt
válasz
AndrewBlase #9331 üzenetére
Ha a Wifi be van kapcsolva és úgy indul újra, akkor nem szokta tudni leszinkronizálni. Mondjuk a random reboot frissítésnek ezt is javítani kellett volna.
-
MM
őstag
válasz
AndrewBlase #9331 üzenetére
Nem, interneten keresztul, ez biztos. Szoval kulfoldi reset/restart utan kell neki egy kis net, vagy kezzel beallitani a datum/ idot.
-
MM
őstag
válasz
AndrewBlase #9328 üzenetére
Mielőtt Hard reset, vagy újratelepítesz:
A telefonnál "néha" előforduló random újraindítások soft resettel érnek fel.
Ha be van állítva, hogy automatikusan állítsa be az órát, ilyen esetben alapból a legutolsó alap szoftver frissítés (8.1) dátumára áll be, ahogy nálad is.
Valószínűleg, mivel külföldön voltáál, alapból az adat roaming le volt tiltva, ezért nem lőtte vissza a jelenlegi dátumot.
Egy pillanatra ilyenkor be kell kapcsolni, visszaállítja a dátumot/időt, majd újra lekapcsolhatod a roamingot, és minden rendben lesz. Emiatt felesleges mindent újra telepíteni!!!Én is szívtam meg hasonló módon, de nem naviztam, csak nem értettem hová tűnt 4-5 órányi fénykép... mert esténként bekapcsoltam a roamingot az emailek ellenőrzésére. Majd leesett a tantusz, és megtaláltam a hiányzó képeket 2014.11.25-ös dátumnál...
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #9328 üzenetére
Javaslok egy újratelepítést a Lumia Recovery toolal, kábelen és nem wifin, majd a térképek újratelepítését, immáron wifivel.
Szerintem a gari erre is vonatkozik, mert a Lumiákhoz ingyenesen jár a térképszoftver, térképestül.
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #9326 üzenetére
Eddig külföldön jól működött? Mióta használod a telkót? Gari van rá?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
AndrewBlase #9219 üzenetére
Pedig az nekem nincs ott...
Nem értem...
-
Gusztáv
addikt
válasz
AndrewBlase #8980 üzenetére
A Denim = WP 8.1 Update 1 + Nokia firmware. Az Update 2 (aminek még nincs külön neve, ha jól tudom) meg hivatalosan csak pár modellre van, viszont a Win 10 Mobile telepítéséhez kell, ezért kapják meg a Windows Insider-ek.
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #8980 üzenetére
A Denim update 2 is föltelepíthető a 925-re, följebb leírtam, hogyan. Más mód nincs rá tudtommal és a normál frissítési csatornán nem is jelenik meg.
-
kiskakas
senior tag
válasz
AndrewBlase #8977 üzenetére
Andrew,
nekem sem ment fel a denim..pedig nem mokoltam soha, csak a pfd volt fent.. most egy veletlen w10 telepites utan recovery toolal felment a cyan, majd utanna par letoltes/restart utan pedig Denim lett belole.
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #8977 üzenetére
A Denim, ha rendesen települt fel, akkor a telefon infói között is Denimként jelenik meg. Ha továbbra is Cyan a verziód neve, akkor rosszul sikerült a frissítés. Ez hiba. Csak úgy lehet helyretenni, ha kábelen újrahúzod a rendszert, akkor kapsz egy Cyan verziót, majd wifin frissíteni kell Denimre, utána elfelejteni a frissítéseket, amít nem jön meg a végleges Win10 update.
Ha a fenti lépéseket nem járod végig, esélyes, hogy a telkód szoftvere hibásan települt és bizonyos funkciók rosszul működnek. Személyes tapasztalat.
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #8969 üzenetére
A többieknek is válaszolom:
Le kell tölteni és telepíteni a PC-re a Windows Phone Recovery Toolt. http://www.microsoft.com/en-us/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 (link az oldalon)
Összekötni USB kábellel a PC-t és a telkót, elindítani a progit és megvárni, amíg újratelepíti a 8.1-et. Ilyenkor a Cyan kerül vissza a telefonra. A telkót, ha ez megvan (kb.45 perc), ezután össze kell kapcsolni a házi wifivel és várni egy kicsit, föl fogja ajánlani a Denimre való frissítést. Mobil adatforgalommal nem ajánlott, mert túlléped a keretet és sokba fog kerülni.
Ha frissítette a Denimre és visszaállítottad a beállításokat, címjegyzéket, appokat - ha előzetesen lementetted ezeket a One Drive-ra - többet nem hozzányúlni, hanem várni türelmesen, amíg ősszel megjelenik a működőképes Win10 a telkókra.
Ha nem bírod kivárni és fölteszed a Win 10-et, magadra vess.
-
waces
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8969 üzenetére
pfd nélkül is felmegy a denim (szolgáltató és régió/ország függő, hogy kinek mikor) ota.
az insider csak a w10 tp telepítéséhez kell (pontosabban előbb egy grd2, majd a 10tp). de ne keverjük össze az os frissítést, amilyen pl a w10, a firmware frissítéssel, ami a denim. -
Gusztáv
addikt
válasz
AndrewBlase #8811 üzenetére
Amit írsz, az nem épp tömegigény, szerintem alapból ilyet nem sok rendszer tud. A többi platformon gondolom van rá külső app, itt sajnos ez felejtős, mert nem férne hozzá a híváslistához. Viszont a szolgáltatóknál létezik ilyen opció, hogy egy hívószámon belül el lehet különíteni a céges és a privát hívásokat.
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #8835 üzenetére
"...és mit tudnak ezek az update-k?"
Általában a motorháztető alatti javításokat, melyek elvben jobbá, stabilabbá teszik a rendszert, ill. az adott telefonhardverrel való együttműködést. Az Update 2 a felhasználói felületen is hoz újítást, mert a beállításokat témakörönként csoportosítva is fel tudja kínálni, ami egyszerűbbé teszi a megtalálásukat.
-
válasz
AndrewBlase #8811 üzenetére
Kellemes kis majus elsejei elfoglaltsag, nehogy unatkozz
-
hroberto
veterán
válasz
AndrewBlase #8798 üzenetére
Nem lehet.
-
Uher
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8796 üzenetére
hosszan ranyomsz, majd reszletek
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #8726 üzenetére
Sajnos igen.
-
aurora65
tag
válasz
AndrewBlase #8674 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat! Ha nincs háttérkép,akkor miért is kellene átlátszónak lennie és így a témaszínt kapják.Logikus de rá nem jöttem volna.Igen tudom,vannak live csempék amik"mocorognak" folyamatosan de pld az insiderben be lehet állítani,hogy teli vagy átlátszó legyen.Kösziii!!! :-)
-
vfo7
senior tag
válasz
AndrewBlase #8574 üzenetére
Több nyelvet is le lehet tölteni hozzá, nekem angol és magyar van fönt, de egyikkel se megy.
Erről jut eszembe: valahogy meg lehet hallgatni a navigációs hangfájlt?
-
davidj92
tag
válasz
AndrewBlase #8231 üzenetére
Köszi az észrevételeid!
Sajnos az enyémmel is pont ez az ujjlenyomatos undorító dolog áll fenn, mondjuk nem reklamálok mert került vagy 500 forintba 6db, de akkor ilyenre se ruházok be. Keresgélni kell még a megfelelőt -
Gusztáv
addikt
válasz
AndrewBlase #8233 üzenetére
Biztos meg lehetne oldani, de akkor nem ennyibe kerülne. Szerintem jobban néz ki, mint az általam használt üveg. Bár engem az pont nem zavart, hogy van egy ugrás így a kijelzőben, annyira a szélétől nem szoktam az ujjam húzni, hogy már ne az üvegen kezdjem a mozdulatot.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8231 üzenetére
Én a párom 735-ösére rendeltem hasonló fóliát és ugyan rövidebb mint a kijelző, de ugyan ez az effektus áll fen. Azt nem értem, hogy ezeket miért nem lehet méretpontosra levágni gyárilag, mint egyik másik sima fóliát?!
-
waces
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8206 üzenetére
-
Heffi
őstag
válasz
AndrewBlase #8203 üzenetére
Köszönöm, ma is tanulatam
-
Heffi
őstag
válasz
AndrewBlase #8201 üzenetére
A tapizást nem értem. A rövídre tárcsáz, hosszúra meg másolás/mentés gyorstárcsázó számként opciót ajánl.
-
Meridius11
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8151 üzenetére
Én kétszer is vettem temperált üveget (először noname kínai, másodszor amerikai, ha jól rémlik valami spartan), egyik se ragadt meg rendesen a széleknél.
Mindkettőt leszedtem és összetörtem mérgemben, azóta sincs rajta fólia.
-
Gusztáv
addikt
válasz
AndrewBlase #8160 üzenetére
Ilyesmit, de 925-re már nem találok:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-100-Genuine-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-For-Nokia-Lumia-630-UK-/351292145513?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item51caa4bf69
-
Gusztáv
addikt
válasz
Szia, nekem volt rajta. A fóliánál rosszabbul fekszik fel, mivel teljesen sík. Középen nagyon szépen, buborék nélkül illeszkedik, a szélső kb 2 milliméter viszont kicsit elválik az előlaptól, ott olyan foltos. Az ujjlenyomatokat viszont tényleg nem annyira gyűjti. Ha kell, holnap lövök róla képet.
-
davidj92
tag
válasz
Ha esetleg beruházol egyre, akkor írnál róla véleményt? Ami nekem van, valami hihetetlen undorítóan tud kinézni néha
-
davidj92
tag
válasz
AndrewBlase #7965 üzenetére
fókusz és zoomolás nem ugyanaz
-
galmat
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7960 üzenetére
Videofelvétel közben te tudod állítgatni a fókuszt? Nem hinném.
-
válasz
AndrewBlase #7901 üzenetére
Köszi. Akkor jól éreztem, hogy ezt elszúrták rendesen.
-
sBc
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7773 üzenetére
Köszi, biztató.
-
spider80
őstag
válasz
AndrewBlase #7742 üzenetére
Szerintem felesleges. nekem is eltört,de semmivel nem tart rosszabbul. Oda vissza cserélgettem a fehér és fekete hátlapom.
-
válasz
AndrewBlase #7400 üzenetére
Én is rendeltem, 700 forintot megér, főleg, hogy Te már használod és elégedett vagy vele. Van nekem más fajta, de nagyon gáz, 925-t bele se mertem tenni, mert többször leesett E7-tel (bár baja nem lett a telónak).
-
DearMan
tag
válasz
AndrewBlase #7400 üzenetére
Én is épp kerestem egyet, vettem is az általad linkeltből gyorsan... Köszi!
-
spider80
őstag
válasz
AndrewBlase #7368 üzenetére
Nekem fehér volt eredetileg a teló. Vettem hozzá egy fekete hátlapot(a led rá volt építve erre is.) Simán leszedtem a fehéret,és fel a feketét. Teljesen jó. Azóta kb 3x cseréltem a feketéről fehérre,meg vissza. Eddig bírja a strapát
-
aurora65
tag
válasz
AndrewBlase #7366 üzenetére
-
viewdetails
addikt
válasz
AndrewBlase #7079 üzenetére
A telefon nem szűr, csak a postafiókod a szerveren.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
AndrewBlase #6870 üzenetére
Nekem elkezdett fényképezni a zsebemben, amikor a képeket néztem, nem tudtam mi ez a sok sötét kép.
-
MM
őstag
válasz
AndrewBlase #6807 üzenetére
Koszi ezt tudom, de:
- ha nincs media lejatszas, a csengetesnek kellene alabol felul lenni
- csengetes is fel van hangositva, de akkor sem ebreszt ilyenkor... -
kutitomi73
aktív tag
válasz
AndrewBlase #6675 üzenetére
Nem mert a lumia 625-ön működött.Ez a cyan egyik sajátossága.Nem kellett app hozzá!!!
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
AndrewBlase #6668 üzenetére
És abban tudsz segíteni hogy a csempét ha egymásba húzom nem jön létre mappa?Miért?A lumia 625-ön meg lehetett csinálni!!
Köszi -
sirály69
őstag
válasz
AndrewBlase #6234 üzenetére
valami új kellene de nem akarok úgy járni mint a jelenlegivel...
Más nem használ headsetet? -
válasz
AndrewBlase #5998 üzenetére
Szerintem ez inkább szolgáltatói oldalról hiba. A gyártónak adnia kell a legmodernebb technológiát a telefonjában, hogy megvegyék. Ha a szolgáltató is adja mindenhol a legmodernebb hálózatot, a telefonnak sem kell majd állandóan kapcsolgatnia, tehát nem merül annyira. Amíg ez nem következik be (sohanapján) addig sajnos ez van, de nem a telefon hibája.
-
konyi79
addikt
válasz
AndrewBlase #6000 üzenetére
És így elmegy 2 napot?
Mert szinte ugyanez nekem is, de a navira én csak úgy merek rágondolni, hogy van a közelemben usb kábel. És így estére marad 20%, ha nem volt nagyon aktív a nap. Pedig a mailoknak is csak a fejlécére szoktam ránézni. -
k-adi
nagyúr
válasz
AndrewBlase #6000 üzenetére
na igen, a sok kis értesítés eszi az aksit...
jön egy fbről, megnézed.... 5perc múlva messenger... 1óra múlva viber.... 2 óra múlva whatsapp, aztán 30 perc múlva messenger 3 emberrel párhuzamosan........ stb stb.......
a sok képernyő bootolás is eszi az aksit gondolom, de a lényeg, hogy a sok kicsi sokra megy..... tehát neked azért "jó" az üzemidőd, mert ezeket te nem használod, de a többség igen.
-
konyi79
addikt
válasz
AndrewBlase #5998 üzenetére
Az örök téma.
Csodák nincsenek és a te telefonodban sincs dupla méretű akku. Sajnos ez ilyen, valószínűleg neked azért bírja, mert a te alig-alig használod -úgy az átlag okostelefon használókhoz képest. -
bobie
tag
válasz
AndrewBlase #5857 üzenetére
Én mondjuk régebben használtam 7.8 at, de arra már nem is emlékszem milyen volt, mert hamar el is adtam mert nem tetszett.
8.1 el vettem a 925-öt és ezt meg hamar megszerettem.
Nálam a gyorsabb merülés 1-2 napig tartott most teljesen korrekt az üzemidő (mondjuk úgy hogy nem remegek délután a töltőért). -
Gabis
őstag
válasz
Ezzel nem vagy egyedül...de hozzá lehet szokni, személy szerint az üzemidő az ami elszomorított meg egy-két apróság.
-
btudos
nagyúr
válasz
Volt egy koncepció, amit a WP7 indulása óta vittek, majd most mivel lusták voltak csomó mindent megcsinálni a rendszerben, ami igazán nagy előrelépés lett volna, mindent kiszerveztek alkalmazásokba, megszüntetve a Hub-okat, az integrált szolgáltatásokat, és a UI-t is átalakították annyira, hogy rossz szájíze legyen a usereknek, akik imádták a régi koncepciót.
-
SsPL711
őstag
válasz
A 8.0-át szoktad meg hamarabb, nem csoda, azzal kaptad a telefont.
Majd a 8.1-hez is hozzászoksz.
Változni kell, alkalmazkodni, meglátni az előnyöket a pluszt.Ha előbb a 8.1-el jött volna ki a telefon és később a 8.0 lett volna az utód, ugyan ezt "mondanád"
-
k-adi
nagyúr
válasz
AndrewBlase #5713 üzenetére
igen, én is az akku appra mondtam
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Kerestem hozzá "bizonyítékot":
-
hroberto
veterán
válasz
Előfordulhat, hogy épp az Insider szipkázza az akkut.
-
k-adi
nagyúr
válasz
AndrewBlase #5704 üzenetére
1% merülés kamu.
estétől (mondjuk 24.00) reggelig, felkelésig ( legyen 06.00) általában 8-10% a hihető merülési arány ha nem piszkálod csak hagyod magában, de mindennel ON (gps, wifi, stb.)
legalábbis én így tapasztalom már 1 hónapja és most 8.1el is.az akku idő jó ha nem nyomogatod 0-24
-
válasz
AndrewBlase #5704 üzenetére
Érdekes, remélem akkor helyre jön magától és csak ideiglenes a gond.
-
k-adi
nagyúr
válasz
AndrewBlase #5629 üzenetére
Ha van valami értesítésed az action centerben amit nem okéztál le, akkor a wifi jel mellett fog ficegni az a csíkos-téglalap nemtudom mi ikon.
-
savoo
addikt
válasz
AndrewBlase #5629 üzenetére
Mire tippelsz?
(használd kicsit a telefont, rájössz.
)
-
Evil Snowman
őstag
válasz
AndrewBlase #5538 üzenetére
No problem. Elsőnek én is ott kerestem, ahol te.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
AndrewBlase #5535 üzenetére
Nem faszság, hanem online rádió. Az FM Rádiót a menüben találod meg közvetlen.
-
válasz
AndrewBlase #5528 üzenetére
Köszi a választ, remélem lesz majd. Szerencse a szavakat felkínálja.
-
savoo
addikt
válasz
AndrewBlase #5512 üzenetére
De amiket soroltál újdonságokat azokat nem a cyan hozta...
-
válasz
AndrewBlase #5496 üzenetére
Állítsd át a 6 sornyi ikonra a képernyőt. Eléggé nagy változásnak fog tűnni.
Én éppen azt nézegetem, hogy jó-e e nekem, de szerintem megszokom, mert brutál mennyiségű info fér ki a képernyőre így.
Savoo: Ne légy gonosz. Fél óra alatt megvan az egész.
-
savoo
addikt
válasz
AndrewBlase #5496 üzenetére
Senki nem várta a cyant.
-
m1lan
őstag
válasz
AndrewBlase #5441 üzenetére
Nekem 520-on a Wi-Fi ébrenléti beállítás hiányzik, ami lezárt képernyőnél egy idő után megszakította a kapcsolatot, aztán feloldáskor szépen visszacsatlakoztatta.
-
thami
tag
válasz
Nekem nincs fent de ahogy olvastam a Glace Screen sincs állítólag...
-
savoo
addikt
válasz
Normális zenelejátszó, játékok kibszva az applistába. Most így hirtelen.
-
junior11
veterán
válasz
AndrewBlase #5364 üzenetére
Nem fogtam be, azért is érdekes. 20-as hangerőn hagytam, ez lehet az oka?
-
burasu4
senior tag
válasz
AndrewBlase #5304 üzenetére
Igen, tudsz rádiót hallgatni!!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
AndrewBlase #5218 üzenetére
Én is ebayről rendeltem, 12000 mAh-sat, mire ideért, már 20000 mAh volt ráírva és kétszer nem tölti fel a 925öt
-
viewdetails
addikt
válasz
AndrewBlase #4978 üzenetére
Irányítsd át Outlookra és le van róla a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest