- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Azért az nem semmi, hogy a T-től elsőként jött ki frissítés, korábban ők voltak a sereghajtók. Mindig azon merengtem, hogy ők végülis mit tökölnek egy Microsoft-os, Nokia-s vagy akármilyenes szofton?
-
Lalikirály73
csendes tag
Nos..erre a válaszom csak az lehet...hogy....minden nap kiporszívóztam és szilikagélt tettem bele
...azaz nem egy marék sóder vagy homok társaságában hordtam....azért ezért egy kicsit morci vagyok, pedig megbízható helyről vettem stb. Annyira nem zavar (dehogynem), mert csak bizonyos betekintési szögekből látszik és a vizuális élményt nem befolyásolja, de......
-
HaZse
őstag
Gondolom, hogy annak jó, aki nem akar rátenni egy QI-s hátlapot, vagy egy másik tokot tenne rá, de a QI-s hátlap ezt megakadályozza.
Az a 3 kis pöcök, amit kitör, az meg az eredeti hátlapon lévő fém érintkezőhöz vezetne, de mivel a QI töltést biztosító cuccot beteszik a gyári hátlapba, így nincs rá szükség.
A garancia persze ugrik, csakha valaki nem vesz emiatt egy másik hátlapot a telefonjához és az eredetit meg elteszi. No és nem beszélve, hogy van olyan ügyes és leveszi a hátlapot úgy, hogy az ne látszódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest