- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peathee
senior tag
válasz
bluemirage #10259 üzenetére
az outlookot én is feltettem és az szépen vittem magával a névjegyeket és a naptárat is.
Az sms-eket megoldottam, ki lehet menteni fájlba egyben és utána Androidon van rá progi ami importálja. 2227db SMS volt rajta -
Feedoo
tag
válasz
bluemirage #10253 üzenetére
Köszi! Megnézem hátha megy másik gépen
-
samspade
csendes tag
válasz
bluemirage #10212 üzenetére
Köszi, akkor ez úgy tűnik rejtély marad. Majd lassacskán visszaállítgatom, akinél volt kép. Azért szerencsére ritkán csinál ilyen hülyeségeket, két és fél év alatt pár lefagyáson és egy jack aljzat cserén kívül (két héttel a gari lejárta előtt) semmi gond nem volt vele. Remélem még bírja egy ideig, aztán jöhet az android
-
cs1rk3
tag
válasz
bluemirage #10209 üzenetére
Insiderel se működik már
-
amargo
addikt
válasz
bluemirage #10193 üzenetére
Hmm, te vagy az emberem, mert a P9-et és az SE között vacillálok én is (igaz a 64GB-at venném), de a P9-el az a bajom, hogy még is csak android, bár egész jókat írnak róla. Miért lett végül droid?
-
k-adi
nagyúr
válasz
bluemirage #10193 üzenetére
Gondoltam az SE-re de 4 hüvelyk az nagyon pici már... a mostani 4,5 jó, egy 5 még határeset lenne nekem... de kisebbet tuti nem szeretnék, ezért lőttem ki a lehetőségek közül. Megvárom a szeptemberi bejelentést, hátha lesz valami új, remélem karácsonyra esnek majd az árak (bár ugyse fognak gondolom..
) és akkor elgondolkozom... Igazából szeretem a kis 925-t, de....
-
k-adi
nagyúr
válasz
bluemirage #10178 üzenetére
Köszi a választ.
Persze már volt soft reset min. 10x az elmúlt félév alatt, stb.. de ezek a ritkán de előforduló idegesítő dolgai továbbra is megvannak sajna.
Az tuti hogy win-t nem veszek újra, de a másik platform alatt iOS és androidot érted? gondolom... a droidot mindigis utáltam, az ios-t drágának találtam ezért lett win-es (+csempék miatt persze ^^) telóm...de ha win kiesik akkor... menjek ios-re? arról meg pont azt hallottam hogy mostanában kezd az is leágazni az iphone7-el
tanácstalan vagyok mi legyen.. várjak még, mi?
-
netpeti98
addikt
válasz
bluemirage #10183 üzenetére
A gyengébb telefonokon sokat dob majd az RS1 sebesség szempontjából. A 650 szempontjából jó hír, mi 925 tulajok már nem sokat érünk vele.
-
vfo7
senior tag
válasz
bluemirage #10180 üzenetére
Az is lassítja szerintem, hogy túl sok az animált váltás alkalmazásokon belül is. Ez nagyobb grafikai teljesítményt igényelne, amit ez a 2 magos snapi nem tud.
Nekem úgy tűnik, hogy az eredeti, majdnem butafonon is működő WM-et, ami óriási előnye volt, elvitték a csicsamicsa droidok és ájfónok irányába, melynek ára, hogy erősebb vas kell alá. Ebben bizonyára van marketing is, de végeredményképpen a júzer szív.
-
vfo7
senior tag
válasz
bluemirage #10178 üzenetére
Nekem normálisan működik a legutolsó, még az Insiderrel telepített Release Preview-val. Valóban lassabb, de nem tudom eldönteni, hogy nem azért-e, mert alkalmazásváltásnál mindig bejön a pöttyös karika, amit esetleg direkt raktak bele, ha már az asztali Win10-ben is van, mert attól tényleg lassabban vált.
Kérdés, ha nem lenne benne, fölgyorsulna-e, vagy azért jelenik meg, mert a hardver tényleg lassabb.Fogyasztásban nem érzek különbséget. Van egy ugyanilyen 925-öm 8.1-el, az is ugyanannyi idő alatt merül le: ha nem nyomkodom sokat (nem szoktam), mindkettő kibír kicsivel több, mint 2 napot 3G-vel, NFC és LTE kikapcsolva, háttéralkalmazások kilőve, wifi pedig csak akkor bekapcsolva, ha kell.
-
tenege
csendes tag
válasz
bluemirage #10171 üzenetére
Nem csináltam semmi visszaállítást, csak telefonálni merek vele, ne ez legyen a gond, sem képet nem készítek, sem alkalmazást nem indítok el vele.
Kezdtem az elején, 2 napig keresgéltem alig találtam valami hozzászólást a témában.
Hívtam a szolgáltatómat, pillanat türelmet kért megkérdezi a műszaki munkatársat, 1 perc múlva közölte sajnos nincs rá lehetőség
Következő hívásom a Microsoft ügyfélszolgálat, ők Windows Phone ügyben nem tudnak segíteni, a Windows Phone csak weboldal nincs ügyfélszolgálat.
Hívtam egy független adatmentő, szervizelő céget, szintén kedvesen elküldetek, hogy az lehetetlen.
Utolsó előtti lehetőségként a méltán híres Kürt Zrt.-t hívtam, bennük bíztam a legjobban, egy kedves hölgy azonnal a fejemhez vágta hogy a mobil készülékek teljesen más platformok, teljesen más technológiát igényel, ők nem foglalkoznak telefon belső memória mentéssel, és nem is tud tanácsolni olyan céget aki tudna nekem segíteni.
... és most itt vagyok, ha bárki tudna segíteni, azt előre is nagyon köszönöm.
-
ElFeo
tag
válasz
bluemirage #10166 üzenetére
Kicsit csalódott vagyok, hogy ez a véleményetek.
De gondolom ez atért megalapozott, keresek valami mást. -
válasz
bluemirage #10138 üzenetére
Én se biztos, hogy maradok, de amíg megvagyok a telefonnal biztos nem cserélem le. Sajnos az árakat figyelembe véve, egy jó androidos sem olcsó, ha meg egyáltalán kijön az MS valami újjal, az tuti drága lesz.
Azt tudom erre írni, hogy ördögi kör
-
MATEO6600
őstag
válasz
bluemirage #10109 üzenetére
Nekem csak arra kell, hogy évente 1x fesztivál idején fel tudjam tölteni
szóval évente 1x lenne használva.
A méret tök mindegy igazából, elfér, mivel ilyen ritkán lenne használva az ár mérvadó.
Én itt a feszültségértékekkel arra gondoltam, hogy nem mindegy mekkora mivel az is előfordulhat, hogy a telefon lesz a "generátor" és az tölti a töltőtNa ilyenbe nem szeretnék belefutni...
-
dzoli87
aktív tag
válasz
bluemirage #10049 üzenetére
Erőteljesen sejthető/tudható volt!
-
Matyi222
senior tag
válasz
bluemirage #10003 üzenetére
Köszi!
-
Matyi222
senior tag
válasz
bluemirage #10000 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy azért kérdeztem, mert kipróbáltam ezt WIN 10-et, feltettem ezzel az Insiderrel. Riceg-röcög nem az igazi, 8.1 meg azért szépen fut. Ezért szerettem volna megerősítést.
-
Polllen
félisten
válasz
bluemirage #9984 üzenetére
Ha elegendő az 5s tudása, ami a 925-höz amúgy is űrtechnek tűnik majd, nem biztos, h megéri a felárat az 5se.
Én is simán 5s-t vettem volna, ha nem találok jó áron 6-t.
-
NGC
tag
válasz
bluemirage #9980 üzenetére
Intenzívebb használattal természetesen ez nincs meg, pláne az akkum is lassan két és fél éves (már fontolgatom a cseréjét, a Polarcell 2100mAh-s akkuját néztem ki.)
-
Rambovits
senior tag
válasz
bluemirage #9976 üzenetére
Akkor le se írom ide, hogy tegnap csak azért nem vettem meg az i6s-t, mert nem volt készleten a telenyomornál
Megtapogattam a 6s-t és a gs7-et is, de csak a 6s-nél kapott el az akarom érzés, mint annak idején a 925-nél. Az a kijelző még pont átérhető egy kézzel, és maga a készülék is pofás szerintem.
A gs7-nél semmi nem mozdult meg bennem, pedig az eszem azt súgja, hogy az jobb vétel 50k-val olcsóbban.Most még egy ideig megpróbálom kihúzni ezzel a win10-el, aztán váltok.
-
Teagol
aktív tag
válasz
bluemirage #9976 üzenetére
Ott a pont.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
bluemirage #9964 üzenetére
Hogy őszinte legyek, a L950 akkor se kellene, ha ingyen adnák. Pedig nagyon vártam, hátha méltó utódja lesz a L925-ösömnek.
Inkább szemezgetek az iPhone SE-vel... -
Heffi
őstag
válasz
bluemirage #9926 üzenetére
Nekem is elkerülte a figyelmem, bár még nem kaptam levelet, de biztosan fogok.
Úgy látszik valamilyen "beépített ügynök" azon munkálkodik a Microsoftnál, hogy minél többen elhagyják a platformot. Ahogy elnézem egyre sikeresebb.
-
MATEO6600
őstag
válasz
bluemirage #9896 üzenetére
Erre gondoltam én is, de sajnos nem oldotta meg a problémát, változó időközönként feldobálja hogy nem sikerült letölteni mert nincs elég helyem
-
vfo7
senior tag
válasz
bluemirage #9878 üzenetére
"...tehát kérdéses az egész platform... sok helyen vérzik és csak azért nem szűnik meg az idén, mert az óriás ezt még (egy ideig) elnézi"
Úgy gondolom, tisztán üzleti szempontból ez nettó ostobaság ha így gondolkodnak, mert egy csomó bevételtől esnek el. A kuncsaftok átpártolnak droidra, vagy szifonra, onnét visszahódítani őket igen nehéz, pláne egy csalódás után. Nem beszélve arról, mennyit fektettek be a Nokia és csatolt részei megvásárlásába. Ha úgy van ahogy mondod, az erre kiadott sokmilliárd $-t az életbe' nem nyerik vissza. Ez öngyilkos taktika. Kétlem, hogy a picipuhánál ekkora hülyék ülnének a döntési pozíciókban.
-
vfo7
senior tag
válasz
bluemirage #9874 üzenetére
Köszi a részletes választ
Én rendszerszinten nem értem a dolgot, ugyanis korábban szó sem volt arról, hogy a régebbi Nokia Lumiák, mint pl. a 925-ös, nem fogják megkapni a Win10-et. Volt egy lista is, melyben a frissítendők között szerepelt a 925-ös, sőt egészen mostanáig én is evidenciaként kezeltem, hogy erre a típusra is lesz végleges Win10.
A rendszerszintű problémám az, ha egy kőkorszaki Pentium 4-es, 1 GB RAM-al bíró asztali gépre föl lehet rakni a Win10-et és működik is, akkor ugyanezt miért nem lehetett megoldani az amúgy is minimális hardverigényű WP-n? Ez üzleti szempontból is nagy baromságnak tűnik, mert a picipuha vevők tízezreitől esik el, s ha megrendült a bizalom a platformban, akkor hiába a Nokia megvásárlása, az újabb, immár Microsoft nevű vasakkal nagyon nehéz lesz visszahódítani a vásárlókat.
Ez súlyos bevételkiesés, kiváltképpen annak tükrében, hogy az asztali/tablet Windowsból nem akarnak újabb fizetős főverziót kiadni, hanem a Win10-et frissítik, ha azt korábban legálisan updatelték Win7-ről, vagy 8-ról. -
törölt tag
válasz
bluemirage #9782 üzenetére
Gondoltam a továbbiakat is elmesélem
Ahogy ajánlottad, elvittük szervizbe. Nem tudták javítani.
Első körben szóltak páromnak, hogy mehet, megjött a csere készülék. Bement, a srác átnyújtott egy 950-est. Viszonylag hamar leesett a szervizes srácnak, hogy ezt elnézte, és hogy neki nem 950, hanem 930 jár, de azt valahova máshova küldték, és jöjjön már vissza pár nap múlva.
Visszament pár nap múlva, és kiderült, hogy nem tudnak 930-at küldeni már, ezért, ha páromnak is jó, visszafizetik a teljes vételi árát a 925-nek, mert a 640-es ugye nincs egy szinten a 925-el, a 950 meg túlzás lenne, így hogy kiesett a 930. Rábólintott a dologra a kedvesem, mert hát, ha nincs mit tenni, 640-est mégse akarna, mert ugye, aki fogott már olyat, sehol sincs a 925-höz képest. A szervizes srác elküldte az emailt, elindította a folyamatot.
Pár óra múlva felhívja a mátkám, mondja, hogy hát, a "központ" nem járul hozzá a pénz kifizetéséhez, tehát még is csere telefon lesz belőle, de mivel 640 alacsonyabb szint, 930 nincs, ezért 950-et kap.
Tehát a történet vége az lett, hogy a 925-öt, 950-re cserélték, és most élvezi a béta rendszer minden örömét
-
akos3
addikt
válasz
bluemirage #9802 üzenetére
Mirol is kene beszelniuk? Az idojarasrol?
-
Askformore
senior tag
válasz
bluemirage #9800 üzenetére
Gyári böngészőben néztek egy youtube videót.. Szoftver legyalulás és újratelepítés megoldhatja a gondot? Nem tudom, hogy azt megcsinálta-e, én mondtam neki, amikor először jelezte a problémát... meg azt is, hogy az automata app frissítést kapcsolja ki, illetve hogy cseréljen SIM kártyát (ezeket olvastam megoldásként külföldi fórumokon).
A visszavételt én is bejátszanám, ha nem ilyen jellegű probléma lenne, mert ezután nem tudom eladni. Mindig őszintén leírom a problémákat az általam árult termékről (ha van), most is árulok egy XBOX-ot, minden hibájával együtt.. Ráadásul ez a probléma nálam egyáltalán nem állt fent.. simán lehet user error, ahogy te is írtad. Max arra gondoltam, hogy kap egy utólagos kedvezményt az árából, visszautalok neki valamit.
-
Ádám16
addikt
válasz
bluemirage #9795 üzenetére
Ez a Mozo hátlapos dolog is érthetetlen számomra. Egy totálisan független gyártó terméke, szerintem kár is figyelembe venni. A 950 egy gagyi szar, maradjunk ennyiben.
Egyébként igen, szerintem is jobb, ha mindenki használja a 925ösét egy jó ideig, ha maradni akar a platformnál. -
perge666
veterán
válasz
bluemirage #9795 üzenetére
Egy hajón evezünk.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
bluemirage #9791 üzenetére
"Refurbished"
-
törölt tag
válasz
bluemirage #9774 üzenetére
Értek, a 830 azért nem volt jó mert mint írtam 925öt számoltam be a 930ba,plusz kaptam egy szent istvánt még mellé
természetesen tájékoztattam a vásárlót hogy tipushiba beteg... egyenlőre majd csak jövőre tudok kihozni telót..addig meg remélem jó lesz
-
törölt tag
válasz
bluemirage #9772 üzenetére
egy kb.2éves 925-nél nem valószínű hogy a műszaki gondok előjönnek(térerő gond meg hasonlók)?
a melegedés az elhangyaloható, a 930-am a 925-höz képest olvasztókazán szerintem a 4x2,2gigájávalmost tervezem leváltani a 930am egy 925-re, sajnos a 930nak tipusbetegsége van, 20ezer körül lenne a javítása...3 mikrofont kéne javítani benne...viszont elvinnék ráfizetéssel a 930am, kapnék helyette egy 925öt+kp-t
-
btudos
nagyúr
válasz
bluemirage #9737 üzenetére
Az nem a Denim (ami csak egy felirat), hanem a 8.1 Update 1 frissitese.
Nem art, ha megkulonbozteted az OS, a FW, meg egy sokszor hibasan kijelzett felirat fogalmat egymastol.
Igen, pont tolem. Itt leirtam, miert nem erdemes osszemosni ezeket. A lenyegi resze meg mindig igaz, bar a PfD mar nem el.
Hogy teljes legyen a kep, az Update 1 melle a 20-as szeria keszulekei nem kaptak fw update-et, tehat tenyleg igaz, amit elsore leirtam, csak nem sikerult ertelmezni, hogy a Cyan es a Denim igazabol csak egy feliratnyi kulonbseg.
-
Géjza
őstag
válasz
Nálam is full Denim volt a legutolsó nem hivatalos frissítésekkel, a teló mégis Cyan-t írt ki.
Szerintem ilyesmire gondolt.
-
SAIKON
tag
válasz
Kedves bluemirage,
Köszönöm a kimerítő választ!
Épp hozzám került a telefon és gyors választ szerettem volna visszaolvasás nélkül...
Erre épp jó volt btudos válasza
Van egy 720-am amin Denim van, bár arra sem ment fel egyszerűen, de az már rég volt...
Gondoltam jó az elején túlesni az ilyen update-eken, nem akkor mikor már tele van pakolva a teló. De most ez akkor kimarad, semmi komoly dologra nem lesz használva a készülék...Köszönöm még egyszer mindhármótoknak...
-
perge666
veterán
válasz
bluemirage #9715 üzenetére
Igen ez a merülés az egyik fő ok,ígyis alig bírja ki a nap végét.
Igazából már így megszoktam a 925-öt meg szeretem is minden apró hibája ellenére,lehet a win10 megutáltatná velem.
Szerintem várok a hivatalos frissítésig,és ha elcs..zték akkor váltok.... -
szekfizsolt
senior tag
válasz
bluemirage #9694 üzenetére
Nekem egyetlen komolyabb bajom volt vele (és ez sajnos a hardver elavultságának tudható be), sokkal jobban merült vele a készülék.
Nálam estére 60-70%-on szokott lenni a készülék. Munkaidőben leginkább csak telefonálok vele. Win 10 alatt ez lement 35-40%-ra, ami elég jelentős. Nem vagyok benne biztos, hogy ha megjelenik majd érdemes lesz frissíteni L925-ön, de jó látni, hogy egyébként simán el van vele a készülék, tehát szaggatások, fagyások nincsenek, csak picit lassabb.
Azért kíváncsi leszek majd a végleges változatra.
Anno mikor az IOS 7-et teszteltem, el voltam hűlve, hogy mennyire lassú és hardver igényes, aztán az IOS 7.1.2-re "kikupálták". Jó, nem egy Iphone 4-en, de a 4S-en hasított szépen.
Most nagyjából hasonló megy végbe a Win 8.1 és a 10 között. -
hroberto
veterán
válasz
bluemirage #9656 üzenetére
Sajnos egyet kell értsek veled, design és anyaghasználat területén tényleg visszalépés mindkét új Lumia... Valamint örültem volna ha legalább a flagshipeken meghagyták volna a kapacitív gombokat.
-
monosgeri21
tag
válasz
bluemirage #9654 üzenetére
Való igaz. A 830, 930 után én is csak néztem amikor először megláttam a 950 és 950XL render képeket. Szörnyű.
Ha nem lenne ennyire még mindig túlárazva a 830, én is azt vettem volna a 925 helyett. -
monosgeri21
tag
válasz
bluemirage #9651 üzenetére
Nem feltétlenül igaz. Ha úgy van a telefon vásárlással, mint pár hónapja én, hogy tudatos vásárlóként csakis 925 kell, a szappantartó 640 vagy a még egész korrekt 735 ellenében, akkor jó döntés lehet. Win 8.1-en tejesen mindegy, egálban vannak. Hiába szépíti sok ember, igenis számít a külső megjelenése egy telefonnak. Végső soron többet van a kezedben, mint a saját répád
Ami viszont tény, hogy a WM10 iszonyat sz*rul fut rajta, nem értem miért szépíti sok helyen pár ember, hogy egész elfogadható és mindennapi használatra alkalmas. Jelen állapotában ez egy hulladék ezen a hardveren, - a Snapdragon 400-asokon azért jobban fut - de persze remélhetőleg ez változni fog a decemberi/jövő évi hivatalos kiadással. Úgyis azt ígérték, hogy minden készülék megkapja, legfeljebb pár funkciót kigyomlálnak -
MATEO6600
őstag
válasz
bluemirage #9626 üzenetére
Valójában 60 album van rajta, és ennyit foglal
Nyilván nem hallgatok naponta 60 albumot. Az, hogy melyiket, kedvfüggő, és olyankor kellemetlen ha amit szeretnék nincs rajta. (a tárhelykorlát miatt így is előfordul)
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
bluemirage #9589 üzenetére
"semmi értelmét nem látom, hogy a fényképalbum tükörképe meglegyen a Onedrive-on"
Én azért látom értelmét. Szűkös a telefon háttértára, így onnan nyugodtan törölhetőek a képek/videók, ha már feltolta (wifi-n) a Onedrive-ra.
-
Shany0811
tag
válasz
bluemirage #9567 üzenetére
Sajnos nem... a tulajdonos elmondása szerint megjelent bal oldalon egy zöld csík, és vibrál a kijelző... érintésre rendesen reagál...
-
hroberto
veterán
válasz
bluemirage #9543 üzenetére
PFD már nincs. Windows Insider van helyette.
-
vfo7
senior tag
válasz
bluemirage #9533 üzenetére
Az enyémen is olyan fólia van, ami kb. 1mm-el beljebb kezdődik a kijelző szélétől. Egyelőre semmi gond vele, a sarkok se jöttek föl. Valami filléres cucc amúgy, amit ezresért együtt vettem egy műanyag tokkal. (nem szilikon)
-
perge666
veterán
válasz
bluemirage #9501 üzenetére
S2-nél is volt 1-2 folt annó,de a 925-nél nekem sokkal több van,ami baromira nem izgat,mert jóformán sose látok kopp fekete képernyőt.
Meg nekem az Internet Explorer alsó állapotsávja is kezd égni befelé,az meg fehér háttérnél látszik,ez kicsit jobban zavar. -
monosgeri21
tag
válasz
bluemirage #9488 üzenetére
Fogyasztásban igazad van, de mivel nem találtam teljesítménybeli eltérést, ezért a minőségi külső mellett döntöttem. A 830 már drága lett volna.
-
vfo7
senior tag
válasz
bluemirage #9469 üzenetére
1-2 hetente kell neki adni egy soft resetet, akkor helyreáll az esetleg megnőtt fogyasztás. Ugyanaz a helyzet, mintha az asztali gépet nem kapcsolnánk ki/indítanánk újra hetekig.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
bluemirage #9425 üzenetére
Nekem a 925 mellett egy 730-am van, de teljesen meg vagyok vele elégedve. A kijelzője szerintem veri a 925 -ét, de a kamera sokkal gyengébb, na meg a glance screen hiányzik belőle nagyon. Viszont tesztelgettem a gyorsaságot, mondhati nincs különbség a két telefon között.
-
k-adi
nagyúr
válasz
bluemirage #9425 üzenetére
Bár én fiatal vagyok és a szemem is jó még, de én kifejezetten örülök ennek a nagyi féle atom nagy csempéknek, mert így véletlenül se bökök mellé
-
Pori12
tag
válasz
bluemirage #9341 üzenetére
Világos! Azt viszont nem értem, hogy a Glance-t miért hagyták ki a 930-ból...
-
Ádám16
addikt
válasz
bluemirage #9297 üzenetére
Mennyi idős volt a készülék, mikor ez történt?
-
válasz
bluemirage #9233 üzenetére
Elfelejtettem megírni, hogy a működés közben hirtelenhalált' halt L925-öm 9 nap alatt elkészült. Korábban valaki 10 napot írt, de így én is megerősítem, hogy kb. annyi a szervíz átfutás.
Alaplapcsere (új IMEI stb...) gariban. Remélem, hogy nem gyakran fogja eljátszani, hogy sötétségbe borul, minden ok nélkül. -
vfo7
senior tag
válasz
bluemirage #9260 üzenetére
Nekem az emeltebb hanghoz HD-ben még csak telefon sem kell. Ha valakinek jó a füle, garantálban HD-ban hall.
-
SsPL711
őstag
válasz
bluemirage #9255 üzenetére
Nincs adat átvitel 4G-n?
Nem csak adatátvitel van 4G-n?
Egyébként 4G-n, ha jó a lefedettség, kisebb a hálózati latencia ezért kevesebbet fogyaszt mint 3G-n.
De, már írtam párszor. -
savoo
addikt
válasz
bluemirage #9255 üzenetére
"Telefonom HD Hang-képes és 3G lefedettségű helyen tartózkodom, mégsem vettem észre változást a telefonbeszélgetés minőségében. Mi lehet a gond?
Ennek több oka is lehet. Kérjük, ellenőrizd, hogy készüléked a 3G-hálózatra kapcsolódik-e. Amennyiben EDGE vagy GPRS hálózatot használ, készüléked "Beállítások" menüpontjában tudod ezt 3G-re módosítani. A sikeres módosítást követően készüléked nyitóképernyőjén is látni fogod a pici 3G jelet. A másik lehetséges ok, hogy hívni kívánt partnerednek nincs megfelelő készüléke, vagy a hívás pillanatában nem a Telekom mobil szélessávú hálózatát (3G ill. 4G/LTE) használja."
Tudtommal híváskor visszamegy 3Gre a telefon.
-
savoo
addikt
válasz
bluemirage #9245 üzenetére
Az emeltebb HD-s hang 3G-n van csak. Na ez nem igaz. 3G-től van.
-
netpeti98
addikt
válasz
bluemirage #9240 üzenetére
Apámé a telefon, most beakarta adni a szervizbe, de lebeszéltem róla. Ezért még nem volt időm átfutni a topikot.
Továbbá városi környezetben ez eleve ritkábban fordul elő.
Mondhatnám, hogy lefedettség meg minden, de majdnem itt van a szomszédban az antenna.
Viszont eszembe jutott még valami. Az én 520-am max 3G-t tud, viszont a 925 LTE-t. Most nem vagyok benne, hogy mit tud a szolgáltató ezen a környéken, de megnézem, hogy mi történik, ha visszarakom neki 3G-re vagy 2G-re, ha hazaér.
Szerk.: bár ilyenkor automatikusan vissza kellene váltania
-
vfo7
senior tag
válasz
bluemirage #9233 üzenetére
Hát nem is tudom. Éppen most bontottam a beszélgetést, 53 percig tartott, 60%-ról leesett 53%-ra a töltöttség és a telkó nem melegedett. Wifis netezésnél legföljebb langyos. Ha látástól mikulásig adatforgalmazok vele, nem bír ki egy napot, de ez igaz más típusokra is.
-
csizi90
aktív tag
válasz
bluemirage #9227 üzenetére
Pontosan így jártam én is 2 hete, lehet valami vírus terjeng a 925-ök között
Alkatrész még van javításhoz, kb 10 napba telik.
-
vfo7
senior tag
válasz
Pattintsd le a hátlapot, húzd ki az akku csatiját, számolj húszig, majd dugd vissza, tedd vissza a hátlapot és indítsd el a telefont. Ha ezután se csinál semmit, akkor alaplapcsere.
-
viewdetails
addikt
válasz
Végre alaplap csere és elmúlnak a térerőgondjaid!
Viccen kívül, sajnálom, a töltőre rakásnál 10+ perc után sem éledt fel?
Esetleg a következő metódus (remélem mentésed van, bár ez elvileg nem nyúl adatokhoz):
- bekapcs gomb zizzenésig nyomvatartva
- hangerő le, amíg felkiáltójel meg nem jelenik a képernyőn
- hangerő fel, hangerő le, bekapcs, hangerő le sorrendben gombokat megnyomni -
tibor72
tag
válasz
bluemirage #8529 üzenetére
köszönöm a válaszokat, mindenképp viszem gariztatni.
-
diabolika
tag
válasz
bluemirage #8521 üzenetére
Egy térd magasságú asztalon volt és a gyerek véletlenül le lökte... Én nem nagyon szeretem a tokot semmilyen telefonon, mert azért veszek egy szép telefont, hogy azt lássam és ne bújtassam el egy tokba. Persze eladásnál jobb, ha végig tokban volt tartva, szebb állapotú...na mindegy ez a telcsi már kuka.
-
bigsee
addikt
válasz
bluemirage #8521 üzenetére
A 925 úgy van tervezve, hogy simán kicsúszik a kezedből...
Semmi él, legömbölyített oldalak, vékony kialakítás. Ez ilyen. Kicsúszós. Nekem röpült már ki telefon övtokból - kivétel közben - is... Tipikusan az a készülék amit három ujjal kell biztosítani, kettő kétoldalt, egy felül.
-
Polllen
félisten
válasz
bluemirage #8505 üzenetére
Nálam pfd-hez képest jobban bírja. Nem sokkal, de feltűnt.
-
Sanyi19
őstag
válasz
bluemirage #8395 üzenetére
a 925 kinél milyen gyakran fagy le?
-
savoo
addikt
válasz
bluemirage #8371 üzenetére
A PFDvel felkerülő OS nem teszt, az a végleges OMek által is felrakott verzió, csak a fw-t nem tartalmazza.
-
Polllen
félisten
válasz
bluemirage #8369 üzenetére
Nálunk megoldották, h az összes céges wp-s mobilon menjen a levelezés, naptárkezelés.
Egyébként ezek lumia specifikus dolgok? Pfd-vel nem oldódik meg? Mert akkor szívás nekik.
Amúgy vpn-nel kapcsolatban: Nem veszek magamnak olyan telót, ami nem tud vmit, ami nekem kell. Akkor se ha ígérik, h majd fogja tudni. Már akkor feleljen meg az igenyeimnek, amikor megveszem.
-
Polllen
félisten
válasz
bluemirage #8367 üzenetére
Ez csak arra vonatkozik, akit érdekel, hogy mindig a legújabb rendszer fusson a telefonján.
-
galmat
aktív tag
válasz
bluemirage #8333 üzenetére
Teljes újrahúztam a Cyant, majd OTA frissítettem rá egyből a Denimet. Nem kellene ilyen gondnak lennie, ugyanis az OTA a hivatalos megoldás.
-
McDoug6lak
tag
válasz
bluemirage #8323 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Nézegettem a 735-t, de a "gombok" hiánya miatt nem igazán tetszikA 830 és 930 meg nagy! Minap a MediaMarktba taperoltam, de ezeket a tepsiket, már sehogy sem tudom kényelmesen kezelgetni
De ha jól értelmezem az általad leírtakat, inkább 925, mint 720? -
Teagol
aktív tag
válasz
bluemirage #8290 üzenetére
Akkor marad a türelem.
Köszönöm!... és meghozta gyümölcsét!
Megérkezett! -
Teagol
aktív tag
válasz
bluemirage #8284 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
-
dzoli87
aktív tag
válasz
bluemirage #8229 üzenetére
Igen, szoktam nézni a MS oldalt, ahol fel van tüntetve, hogy melyik telefonok kapták már meg kis hazánkban, először furcsa is volt, hogy egy 520 hamarabb megkapta, mint mi. Valószínűleg az lesz az ok, amit írtál is, hogy a gyengébb telefonokból nálunk több van, mint 925, de lehet valami más oka van, ezt mi úgy sem tudjuk.
Majd egyszer lesz! -
KrAt
veterán
válasz
bluemirage #8185 üzenetére
Az oké, hogy nem gyakori, de sajnos mégis 3-4 óra után csinál valami hülyeséget (repülő módban ragad / hálózat eldobás / kijelzés szerint van térerő, de mégsincs, ezek kombinálva..), amit gyakorlatilag azóta csinál (ezt pontosan nem tudom, mert sógoromé volt a telefon), amióta Cyan lett rajta. És így (statisztika ide vagy oda), nem nevezném használhatónak a telefont.
Persze ez érdekes kérdés, mert miután eldobta a hálózatot, vígan és hibátlanul üzemelt, bármit csinálhattam vele. Ha éppen telepítettem újra az alkalmazásokat, forró volt már a hátlap, akkor se hibázott. Érdekes dolog ez
Black-kel semmi baja nem volt. Hogy ezt az oprendszer vagy a firmware frissítés hozta magával, nem tudom, esetleg véletlen egybeesés, és pont akkor lett egy hardveres hibája, nem tudhatom, ezért tettem vissza a Black-et.
Próbáltam NSU / LSR-vel újratenni a Cyan-t, nem lett jobb. Most ez volt a következő lépcső.
És az a vicces, 520-am volt előtte, de még ebben a fagyós állapotában is úgy megszerettem a 925-öt, hogy hihetetlen. Párom is mondta, szar, minek adtad oda érte, bíztam benne, hogy SW a hiba, jó lesz ez majd a Denimmel. De a Denim csak nem akar jönni..
Ha ezek után is szar marad (hiszem, hogy nem), akkor megy vissza gariba, ahol semmit nem csinálnak majd vele (mint már 2x visszavitték tesómék, majd visszajött a gariból úgy, hogy "töltsék fel a telefont legközelebb" mert hibátlan a telefon.. haha), és elindítok valami készülékcserét Telenor-éknál..
-
Arni9010
aktív tag
válasz
bluemirage #8173 üzenetére
Legalább valamiben élen járnak ők is
Én is szívesen használnék ilyet, folytathatnák itthon is a munkát -
diabolika
tag
válasz
bluemirage #8170 üzenetére
Az nfc lényegét értem, csak rosszul fogalmaztam. Sima bankkártyám van ami paypassos. A fura csak az volt, hogy ahogy odatettem a telefon hatuljahoz az egyből csipog folyamatosan. Pedig én szívesen fizetnék telefonnal bizonyos összegig.
-
l925
tag
válasz
bluemirage #8142 üzenetére
lol. Na ezt nem is tudtam........Mondjuk érdekes mert nekem eddig sose mvolt ilyen problémám. Pár hónapja kezdte el ezt csinálni... :/
-
bigsee
addikt
válasz
Nincs itt hitvita, egész egyszerűen szar minőségű antenna van beszerelve egy szériába. Nekem a T-Pontban nem volt térerőm, majd elejtette a csaj a telefont, amikor mutattam neki.
Szerviz megcsinálta (készülékcsere).
-
viewdetails
addikt
válasz
"bár a topiklakók egy részénél (nálam is) előfordul" KIS részénél
-
waces
aktív tag
válasz
bluemirage #8073 üzenetére
tudom, nalam is ez a helyzet
-
waces
aktív tag
válasz
bluemirage #8068 üzenetére
vpn mar gdr1 ota van benne. a beharangozott "consumer vpn" nem hozhat tulzottan sok valtozast, mert akkor lenne rola valami reszletesebb info is, nem csak az altalanos bullshit.
-
Gusztáv
addikt
válasz
bluemirage #8042 üzenetére
Tegnap beszéltem egyik munkatársammal,nem működött nála a céges Exchange fiók frissítése. Mondtam indítsa újra a telefont, erre megkérdezte, hogy kell kikapcsolni. Több mint egy éve váltottunk BB-ről
. Szóval a 925 elég jó kis stabil készülék.
-
viewdetails
addikt
válasz
bluemirage #7660 üzenetére
Fáradt vagyok én már ehhez, itt két havonta felbukkan valaki, aki elmondja, hogy ha ráül az adótorony tetejére, telefonnal a kézben, akkor is ugrál a jel. Aztán jön még 1-2, és másnapra kiderül, hogy nem is adótorony amin ül és a telefon sincs nála...
Tessenek visszaolvasni, térerő ugrálásra alaplap csere a gyógyír (ritkább esetben SIM csere).
Most várom a +1-eket akiknek nincs bajuk a térerővel. -
spider80
őstag
válasz
bluemirage #7567 üzenetére
Pont erről van szó
-
viewdetails
addikt
válasz
bluemirage #7567 üzenetére
De a Tiéd gyártási hibás darab, ezt rég megbeszéltük.
BTW, hasonló problémákról írnak a kommentekben is. -
bigsee
addikt
válasz
bluemirage #7266 üzenetére
Lehet, hogy fém, elfelejtettem lefotózni, mielőtt szervizbe adtam. Várom már vissza, hogy mit döntenek (T-s biztosítás, tudjátok, reckír...)
-
válasz
bluemirage #7237 üzenetére
Insider mutatja az óránkénti merülést százalékban, nyújt némi segítséget, legalább azt, hogy mikor merült nagyon.
-
santa clause
aktív tag
válasz
bluemirage #7170 üzenetére
Azért szeretném újradobni mert Nokia logo után T-logo, fél percig áll, páff megint Nokia logo majd T-logo és úgy indul a teló, heti 3x megcsinálja és már nagyon unom. Okozhatja ezt SW probléma??
-
viewdetails
addikt
válasz
bluemirage #7170 üzenetére
+1
-
viewdetails
addikt
válasz
bluemirage #7158 üzenetére
bluemirage
Szürkét kellett volna venni, nem feketét, annak ezüst a kerete.De mindegy, ízlésről nem vitázunk.
savoo
PFD vagy sima Cyan? -
bobie
tag
válasz
bluemirage #7162 üzenetére
A 3 nap az kemény.Ma már kétszer csúsztattam teliről 20% alá
De persze sok duma, GPS, net stb.
Szerintem egyébként ha egy készülék használva van rendesen akkor az merül. -
Amalgam
aktív tag
válasz
bluemirage #7158 üzenetére
Mennyit bír a 925-ös akksija? Bír több mint egy napot?
-
Attila432
tag
válasz
bluemirage #7153 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, kézbe fogom venni őket, az fog dönteni, de sokat segített, hogy legalább okkal gondolkodok a 925-ön is, annak ellenére, hogy az korábbi.
-
viewdetails
addikt
válasz
"A 925 és pláne a 930 már nagyon prémium érzés a kézben."
"Én Xperia P-ről váltottam, már ahhoz képest is gagyi a lumia 925."Most akkor mit is ír a hogyishívják?
-
Rob700
senior tag
válasz
??? Sehol nincs minőségben a Sony a 925-höz képest... Kb mint a Dacia az Audihoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest