- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
diabolika #8519 üzenetére
Nekem emlékeim szerint soha nem esett ki telefon a kezemből, vagy egyéb helyről. Pedig 1998 óta van mobilom.
Az előző telefonom egy Xperia P volt és az is (mint mindegyik és így a mostani is) égőnek tűnő módon övtokban volt/van hordva. Akkor az a fajta övtok leakadt és tokostól a földre esett az Xperia P. A toknak a sarka ki volt vágva és az alu házas telefon sarka benyomódott. Volt előtte SE C902, K810, K750, K700... aztán korábban Siemens ME45, M35... és előtte Nokia 5110. Egészen az 5110 és C902 közötti időszakban aktívan túráztam és ott sem érte őket esés...
Ezt csak azért akartam leírni, mert egyrészt az övtoknak (ami a céges használat és a sok telefonálás miatt kell) másrészt talán valami mázlinak volt köszönhető, hogy nem ért ilyen baleset. -
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
válasz
diabolika #8178 üzenetére
Akkor be kell ballagni egy T-Pontba és jelezni, hogy te szeretnéd használni a Mobiltárcát. Tudtommal ingyenesen adnak új SIM-et. Meg azt is meg kell nézni, hogy mik a támogatott telefon típusok. Itt vannak a feltételek.
Nekem nagyon szimpatikus a kezdeményezés, de nálam se a bank, se a készülék nem stimmel (bár tudtommal kis hekkeléssel megy WP-n is).
-
Arni9010
aktív tag
válasz
diabolika #8171 üzenetére
Tavaly volt egy teszt ilyen fizetéssel kapcsolatban, azóta új infót nem hallottam ezzel kapcsolatban.
Mobiltárca -
válasz
diabolika #8168 üzenetére
Úgy tudom, hogy az érintésnélküli fizetésre képes bankkártyák (Paypass) nem keverendők pl. egy NFC csippel ellátott mobileszközzel. Ez utóbbi használatához több mint kell. Tök felesleges a Mekiben ezzel hadonásznod.
messzebbről indítva:
Az NFC egy szélesebb körben is használható vezetéknélküli átviteli megoldás, ami érintésre épül. A 2 érintkező eszköztől és a rajtuk futó szoftvertől továbbá a mögöttük lévő cél-infrastruktúrától függ, hogy éppen mi történik.- Kinyithat ajtót neked, azaz működhet kulcsként
- Afrikában mivel nincs bankrendszer és nem nagyon vannak bankkártyák, ezért a rajta lévő app-ok segítségével lehet érintéssel fizetni
- egy nfc tag-hez érintve beállítható, hogy a telefon néma legyen, profilt váltson. Pl. az éjjeli szekrényeden log egy nfc tag. Hozzáérinted a telefont és erre a telefon egy előre beállított éjszakai módra vált. Majd az előszobában egy másik tag, mely újra nappali üzzemmódra kapcsolja
- lehet 2 nfc eszközt közt adatot küldeni, hasonlóan mint BT alatt
- elviekben el tudom képzelni, hogy néhány év múlva koncertbelépőként, vagy fesztiválok virtuális pénztárcájaként működjön a mobil, a benne lévő nfc csippel
stb... stb...
Ebből látható, hogy az NFC jóval több és semmi köze a buta Paypass-hoz. De nálunk még igazából semmi komolyra nem használt. -
Rambovits
senior tag
válasz
diabolika #7642 üzenetére
Én is egyre gyakrabban veszem észre, de azt gondoltam, hogy a telenor hibája. Valamint sokszor nincs mobilnetem, mert nem tudja eldönteni, hogy melyik toronyhoz csatlakozzon, és ugrál a 3-3.5g között
Viszont nem kéri a pin kódot.Többieket kérdezem: ezzel menjek szervízbe? Megcsinálják? Szeptember végén cserélték ki a készüléket (új imei, ház, kijelző). Nem igaz, hogy mit szopok már ezzel....
-
davidj92
tag
válasz
diabolika #7646 üzenetére
Ha úgy sem lesz jó, akkor én még megpróbálnék egy SIM cserét, bemész trébe megmondod hogy dobálja a térerőt, és kérsz egy újat. Nekem is volt egy SIM csere, mondjuk az csomag váltás miatt, de előtte nekem is össze vissza írta (2-3 csík, volt hogy semmi), most meg 4 alá szökőévente egyszer ha lemegy
-
viewdetails
addikt
válasz
diabolika #7642 üzenetére
diabolika
Első körben húzd újra NRT-vel a szoftvert, ezt Te is meg tudod otthon tenni. Ha nem csak eldobálja de újra is indul azt orvosolhatja. Ha mégsem javult, szervíz.bigsee
A mobilantenna defekt elég ritka, inkább alaplap csere után szokott megjavulni. Keress vissza, volt kb. 3 ember akinek ez lett a megoldás ilyen problémára. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- PS Plus előfizetések
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest