Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KrAt

    veterán

    válasz bluemirage #8185 üzenetére

    Az oké, hogy nem gyakori, de sajnos mégis 3-4 óra után csinál valami hülyeséget (repülő módban ragad / hálózat eldobás / kijelzés szerint van térerő, de mégsincs, ezek kombinálva..), amit gyakorlatilag azóta csinál (ezt pontosan nem tudom, mert sógoromé volt a telefon), amióta Cyan lett rajta. És így (statisztika ide vagy oda), nem nevezném használhatónak a telefont. :)

    Persze ez érdekes kérdés, mert miután eldobta a hálózatot, vígan és hibátlanul üzemelt, bármit csinálhattam vele. Ha éppen telepítettem újra az alkalmazásokat, forró volt már a hátlap, akkor se hibázott. Érdekes dolog ez :)

    Black-kel semmi baja nem volt. Hogy ezt az oprendszer vagy a firmware frissítés hozta magával, nem tudom, esetleg véletlen egybeesés, és pont akkor lett egy hardveres hibája, nem tudhatom, ezért tettem vissza a Black-et.

    Próbáltam NSU / LSR-vel újratenni a Cyan-t, nem lett jobb. Most ez volt a következő lépcső.

    És az a vicces, 520-am volt előtte, de még ebben a fagyós állapotában is úgy megszerettem a 925-öt, hogy hihetetlen. Párom is mondta, szar, minek adtad oda érte, bíztam benne, hogy SW a hiba, jó lesz ez majd a Denimmel. De a Denim csak nem akar jönni.. :)

    Ha ezek után is szar marad (hiszem, hogy nem), akkor megy vissza gariba, ahol semmit nem csinálnak majd vele (mint már 2x visszavitték tesómék, majd visszajött a gariból úgy, hogy "töltsék fel a telefont legközelebb" mert hibátlan a telefon.. haha), és elindítok valami készülékcserét Telenor-éknál..

Új hozzászólás Aktív témák