- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Gusztáv #9131 üzenetére
Alapvetően nem rosszak, de ezt a készülék töltötte fel? Mert - mint megtanultam - 100%-os minőségben csak adatkábellel megy a fotó gépre... Amit feltölt felhőbe, az egy "butított" változat...
Egyébként látom, van elmosódás... Tökéletes telefonos kamera nincs.
8 éve vettem egy digitális fényképezőgépet a kislányom születésénél... Azt odaveri a 925... -
szekfizsolt
senior tag
válasz
Gusztáv #9126 üzenetére
A többit elfogadom, nem szólok bele, de ez: "nekem a 925 sokszor fátyolos képeket csinált" nagyon furcsa...
3 Iphone (4, 4S, 5), egy rakat Samsung (S4, stb) és HTC, stb... után a L925 gyönyörű fotót csinál... Hogy volt fátyolos neked?Eddig minden fotóm makulátlan volt vele. -
vfo7
senior tag
válasz
Gusztáv #9117 üzenetére
830-am nem volt, de használtam 630-at, annak is lényegesen hosszabb volt az üzemideje. A 925-nél szerintem az a trükk, hogy le kell kapcsolni a nem használt, de háttérben futó alkalmazásokat és csak akkor bekapcsolni, ha szükséges. Persze ha valaki folyamatosan onlány akar lenni, akkor erre nincs esély.
-
vfo7
senior tag
válasz
Gusztáv #8983 üzenetére
Az Update 2 külön frissítés, pl. a Lumia 640 már ezzel került forgalomba.
Az Update 2-t az általam följebb leírt módon lehet telepíteni a Lumia 925-re és teljesen problémamentesen fut rajta. Minden valószínűség szerint a végleges Win10-re való frissítéshez is ez fog kelleni.
-
vfo7
senior tag
válasz
Gusztáv #8879 üzenetére
A PFD ugyanazt tudja, mint a Windows Phone Recovery Tool, jelenleg mindkettő csak a Cyan frissítést kínálja föl, utóbbi sw. viszont kábelen használható, ami biztonságosabb. A 8.1 Update 2-re való frissítés a 925-ön tapasztalatom szerint csak a kicsit följebb, általam leírt módon lehetséges.
Az Update 2 teljesen stabil és problémamentesen fut a 925-ön immár kb. 2 hete.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Gusztáv #8614 üzenetére
Sziasztok!
Ma büszke tulajdonosa lettem a fent említett készüléknek. A Microsoft oldala szerint még garanciás (de hogy mennyi idő van, az kérdéses számomra). Nem tudjátok véletlenül, a Microsoft-nál is IMEI alapján van a garancia, tehát számla nélkülözhető hozzá?
Köszönöm
-
Uher
aktív tag
válasz
Gusztáv #8450 üzenetére
ebbe kotottek bele: (es nem ott valt el a kijelzo, hanem a tetejen)
iQor javítási jegyzõkönyv:
Fizikai sérülés található a készüléken, amelyet csak térítésesen lehet javítani. A sérülés kijavítása után van lehetőség a
garanciális hiba megvizsgálására és kijavítására.illetve ezt a valaszt kaptam meg:
Arról szeretnénk tájékoztatni, hogy a kérdéses fizikai sérülésről a készülékén a szakszerviz jegyzőkönyvet. A jegyzőkönyvet a képekkel együtt átküldtük Önnek.
A jótállás érvényesítésének szükséges feltétele a vásárolt termékhez mellékelt használati útmutatóban leírtak betartása. A forgalmazó jótállási kötelezettsége megszűnik, ha a termék hibája rendeltetésellenes használat, szakszerűtlen kezelés, jogosulatlan beavatkozás, helytelen tárolás, folyadék bekerülése, elemi csapás vagy egyéb, az értékesítés után bekövetkezett külső behatás miatt keletkezett.
A szakvéleményt a központi szerviz állította ki és mi nem tudjuk megvitatni a tartalmát.
Amennyiben nem ért egyet a szerviz szakvéleményével, az illetékes hatóságokhoz fordulhat független szakvélemény kiadására. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
Gusztáv #8159 üzenetére
Azt megköszönném!
Hűbelebalázs módjára rendeltem egyet én is. Igaz, anélkül, hogy utánajártam volna, hogyan is viszonyul ehhez a legömbölyített képernyőhöz, meg úgy egyáltalán. (Tabhoz ajánlották, de úgy voltam vele, arra nem kell, viszont a telóra jól jöhet alapon lőttem egyet...)
Még nem érkezett meg, de lassan esedékes lesz, és akkor majd mondok én is véleményt róla.Te egyébként milyet vettél rá?
-
k-adi
nagyúr
válasz
Gusztáv #7928 üzenetére
De van ez a szar upc-free de már ez a "szuper fícsőr" a upc-től legalább egy hónapja megy és már akkor jeletkeznie kellett volna ennek a problémának, nem? legalábbis így lenne logikus.
A UPC Wi-Free szolgáltatás alapértelmezett beállításaként, ügyfeleink érdekében otthonukban az otthoni WiFi hálózat élvez magasabb prioritást, így készüléke automatikusan erre a hálózatra fog csatlakozni. Azon készülékek számára, amelyekkel legalább egyszer már csatlakozott az otthoni WiFi hálózatra, ugyanazon kábelmodem nem engedi a UPC Wi-Free hálózatra való csatlakozást annak érdekében, hogy hazatérve a nagyobb sávszélességű privát WiFi hálózatra csatlakozzon.
Ma pl. egész jó volt, "csak" 3x dobta le magát
-
-
viewdetails
addikt
válasz
Gusztáv #7917 üzenetére
Nekem ez a fajta bevált mind a 925 mind a 830 esetén.
-
gabor907
tag
válasz
Gusztáv #7505 üzenetére
igen köszönöm már megvan....
azthittem az nfc is töltőrészen van nem is értem minek került ez ide alulra mindegy...
az értesítés jobb lenne, de arra ott a dt-903...a csatlakozási problémám is megoldódott, hogy 20 mp mulva kezdte tölteni... ha rápattan a tok akkor még alul picit megkell nyomkodnom h rendesen összeérjen aztán rögtön van töltés 1 mp alatt...
nem tudom miért pedig minden gyári... na ezért jobb a beépített qi töltés... ajd a kövi lumiám beépített qi töltős lesz...
mindenkinek köszönöm aki segített vagy segíteni próbált!
-
BeseSasa88
csendes tag
-
tibike8
őstag
válasz
Gusztáv #7206 üzenetére
Nekem is volt tapasztalatom a 925-el. 1A-es kis USB-s töltő van a kocsiban és kb 50%-os akkuval indítva, másfél óra alatt majdnem teljesen lemerült navigáció és töltés mellett.
Amúgy már ha felhozódott a téma. a QI töltő akkor felejtős kocsiban? Nagyon szemezek egy ideje a CR 201-el.
Amúgy olyankor mi van, ha wireless töltés mellett USB-n is töltve van a teló? -
SsPL711
őstag
válasz
Gusztáv #7067 üzenetére
Ne mond már, hogy 5.33 GB zenét hallgatsz naponta, és megnézel 3-4 filmet napi szinten, telefonon.
Nekem szelektálva vannak azok az albumok amiket hallgatok, 500-600MB-nál nem több.
Játék 2 volt, már csak egy van. Levelezés? Levelezés nem szerveren tárolódik? Csökkents a szinkronizált napok számát, nekem 3 mail fiókom van, a cégessel együtt, de nálam nem sokat foglal.
Vagy a korábban ajánlott megoldás, kínai kicci occó SD kártyás teló. -
viewdetails
addikt
válasz
Gusztáv #7070 üzenetére
Érdekes módon nem rontja az üzemidőt annyira, mint várná az ember. Inkább a netcsomagba harap bele, érdemes zenei opciót keresni a szolgáltatódnál.
(Persze így is lesz olyan track, amit nem találsz meg, pl. Chris Rea Auberge a Spotifyon, vagy komplett Die Arzte, de azért általánosságban 95% a találati arány)
BTW, ettől még nekem is van 6 GB zene a telón, mp3-ban, viszont játékból a legösszetettebb amit játszok telefonon, ez.. -
aurora65
tag
válasz
Gusztáv #6815 üzenetére
Köszönöm szépen! Igazad van,5 év alatt megszoktam,teljesen kiismertem egy android rendszert és ez ahhoz képest teljesen más. Azzal az a bajom(androiddal),hogy belakja az ember ,használja,használja és hónapról hónapra egyre lassabb,a lapok közti átmenet röcög,döcög. Fél év eltelik és újra kell rakni mindent,ami ugye azért alaphangon mire mindent visszaállítasz egy nap.Májusban raktam össze utoljára és már megint egy tisztító program 1Gb /!!!!/ szemetet talált és hiába takarítod ki nem lesz jobb csak a teljes rendszer újratelepítésével.A legbosszantóbb az egészben,hogy fel akarok hívni valakit és az istenért nem megy el a hívás.3 gombos soft reset,telnek a percek és lőn csoda,fel tudom hívni akit akarok. Ekkor arra gondolok,mi van ha autóval berepültem egy árokba és utolsó erőmmel még ki akarom hívni a mentőket de nem tudom,mert a rohadt telefon épp akkor fagy le.Az iphone-t kifejezetten nem szeretem ,volt is de nem jött be,ezért lett most Nokia 925. Bízom benne,hogy stabil rendszer ,nem kell 5-6 havonta újratelepíteni és a wp 8.1-el is jól összebarátkozunk.A telefon gyönyörű,a a hívás hangminősége pazar,ahogyan a kamerája is.Lenne sok javaslatom a szofter-fejlesztőknek persze,gondolom sokan vagyunk így de ahogy látom egy 2 évvel ezelőtti állapothoz képest óriásit fejlődött.
-
válasz
Gusztáv #6798 üzenetére
Hát nem tudom... nekem nem rezeg a telefon, csak ha rezgőn van (bacon szalonna profil ON), vagy csengetés előtt 2x.
A hangok menüpontban a billentyűérintés és exponálásnál nincs pipa
Érintés pontban a navigációs sáv: kikapcsÉrtő olvasásra osztok magamnak egy egyest.
Most látom, hogy ő azt akarja, hogy rezegjen a telefon az érintésre... én meg arról mesélek, hogy milyen frankón lehet kikapcsolni mindenhol a rezgést...
-
tonyi
tag
válasz
Gusztáv #6443 üzenetére
Az a probléma, hogy nem vált át, mert nem is nagyon látja a 2G, 3G hálózatokat. Ahol megszűnik az LTE ott többnyire csak nincs térerő jelzést látok.
Egyik kollégámnak is ilyen készüléke van (fekete, telenoros-). Tettünk egy próbát ugyanazon a helyen (gyártócsarnokban), ugyanazokkal a beállításokkal kézi hálózatkereséssel neki megjelent mindhárom szolgáltató hálózata, nekem csak a cég területén repeaterrel rendelkező vodafone. -
tonyi
tag
válasz
Gusztáv #6428 üzenetére
Mert nem mindenhol van LTE térerő (pl. munkahelyemen, szüleimnél)
4G lefedettség
3G lefedettség
2G lefedettség -
viewdetails
addikt
válasz
Gusztáv #6318 üzenetére
A telekomos szerelők alatt azt a szerződőtt, külsős "szakértői" csapatot érted, akik megdumálnak bármiről, csak hogy készre jelenthessék a kijelölt munkát?
Vajon normális lenne mindenki számára, hogyha eldobálná két helység között a készülék a térerőt, újraindításra kárhoztatva naponta többször?
Neked is ajánlatos lenne egy szervízlátogatás a készülékkel, szvsz. -
btudos
nagyúr
válasz
Gusztáv #6289 üzenetére
Balaton ket vege kozott azert van nehany cellavaltas, es 2G-3G kozott ugral ez a szerencsetlen, elozo telefonomnal figyeltem erre, mert kepes volt ugyanezen a turan 30-40 %-ot merulni.
De ez az egesz halozatos tortenet annyira sok tenyezotol fugg, hogy nem tudsz ket egyforma tesztesetet osszerakni.
-
dragoners
tag
válasz
Gusztáv #6182 üzenetére
Szerintem jobban jársz, ha kukázod ezt a fóliát, és ebayről rendelsz pár száz forintért egy matt vagy normális fóliát. A csomagban 2-3 fólia biztos lesz, ha véletlen elrontanád.
Íme az enyim, én is ebayről rendeltem, ismerősöm pakolta fel. Itt is van kis bubi az oldalán, de mindennapi használat során jelentéktelen
-
SsPL711
őstag
válasz
Gusztáv #5774 üzenetére
Jójó, a zenéket természetesen aláírom.
Az én naivságom áldozatai lettek a zenék. Más platformból indultam ki, ott egy HR nem bántotta az SD-n lévő dolgokat. Persze itt beépített SD van, ezzel is tisztában vagyok, csak meglepődtem, mert térképek, navi hang, zenék, képek... huss eltűntek. -
k-adi
nagyúr
válasz
Gusztáv #5690 üzenetére
Attending = Going = Ott leszek
Minden be van pipálva nekem, az "invited = meghívva" is; ami nem is lenne baj,
Azzal van a baj, hogy a "declined = elutasított" események is megjelennek az élő csempén. (most már a rendes naptárban nem; azaz az app-ból már eltűntek de a livetile-on még ott van az adott nap)Viszont melegedés nálam is előjött, eddig nem volt zavaró, de 8.1 után már tényleg tojást lehetne sütni rajta és nem is kell hozzá bármilyen játék/videó, elég egy 5-10 perces fb is... És nyáron, most ugye... amikor a lábamra tenném néha és ott pötyögnék a telón, akkor azért volt már rá példa, hogy rendesen megégette a lábom (combom) ami nem poén.
Térerő nekem is elkezdett ingadozni, de szerencsére nem vészes.
Viszont egy ismert wifi hálózathoz automatikusan nem kapcsolódik, mint régen ha a hatáskörben vagyok, csak akkor ha feloldom a telefont. (nem nyomok rá a wifiben hogy csatlakozás, tehát a "WiFi segéd" vagy mi a manónak nincs köze)Úgy tudtam a 8.1nek aksi kímélőbb hatása lesz, de kb. miután felraktam a 8.1et, frissítette az appokat és most már némelyik rendesen eszi az aksit, míg korábban ugyanaz a app nem tette ezt....
-
válasz
Gusztáv #4178 üzenetére
Bocsi nem fogok többet offolni, de most azért érdekel... mert biztosan én vagyok hülye...
Volt/Van a kezemben nekem is 1-2 telefon... és sosem hagyom ki az üzletekben kiállítottakat sem egy kis nyomkodásra...
Költői a kérdés... látott valaki különbséget FHD és HD mobil kijelző között... kézbe fogva?
Távolra nem látok már olyan jól.... talán lassan kellene már egy feles szemüveg...De velem van a baj, hogy én nem látok különbséget egy 720p-s vagy 1080p-s kijelző között tenyérnyi nagyságban?
Amoled és IPS közt van különbség és ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be... Az Amoled színei pl. nekem már nem életszerűek... Ha lenne nagy Amoled monitor, grafikai munkára akkor is IPS monitor lenne szerintem az ajánlottabb. De valójában ez sem bosszant annyira, mint az FHD mánia, tenyérnyi... egérmozi nézetben.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Gusztáv #4097 üzenetére
Engem pl. zavar a súly, az ár, a nagyság is már (a 925 sem kicsi), továbbá a glance funkció hiánya és bár kétség kívül elegáns darab lett a 930, de a desing sem tűnik olyan elitnek (mint a 925as a fémkerettel) szerintem.
(mondjuk ez már totál személyes vélemény)A kamera valószínűleg jobb, de én nem értem minek kell bele erősebb HW (leszámítva a kamerát, mert az mindig jó ha fejlettebb
), hamár így is elég erős van benne a WP8.1-hez... inkább kicsinyítenék, vékonyítanák tovább magát a terméket.
Én is vásárlás előtt állok, mindenféleképpen megvárom a 930 megjelenését ami már elég közel van (azt a 1 hónapot már kibírom), de már most megmondom előre, hogy kb. 925 ellen kevés esélye van meggyőzni, de meglesem, hogy nyugodt legyek.... na meg remélem lejjebb is nyomja majd a 925 árát.
-
válasz
Gusztáv #4082 üzenetére
930 vs 925
A 930 nehezebb és nagyobb... egy öltönyzsebet már frankon húz. A kamera egyértelműen jobb. A WP8.1 és a jelenlegi apok nem tudják kihajtani a Snapi 800-as chipsetet...
Ez nem olyan, mint a droid világában, ahol a lagdroid eszi a memóriát és az erőforrást. Persze PS4 helyett konzolnak használva 5 colon játszva már talán kihajt egy részt belőle...
Az igazság az, hogy 2014-ben a tömegesen eladott WP-s készülékek és úgy maga a WP nem fogja igényelni ezt a hardvert még. Az esetlegesen terjedő Snapi 400 is gyengébb, mint a 925-nek dual Krait-es megoldása.
A Snapi 800 pedig óriási ugrás, feleslegesen a semmibe...Tehát kizárólag az esztétikum (ízlés kérdése) és a kamera ill. kapcsolódó tárhely miatt lehet célszerűbb a 930-at venni.
A 2 kamera közt egyébként már nincs akkora különbség, hogy nagy ugrás lenne. 13 évet dolgoztam másodállásban egy stúdióban és talán itt is többen megerősítik, hogy a jó képekhez elsősorban fotós kell és másodsorban gép.... ilyen kis eltérésnél pedig ez hatványozottabban igaz. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest