- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spider80 #7569 üzenetére
Elolvastam újra és a hosszú körmondat alapján akár az is lehet amit én is leírtam egy mondatban.
De ha így van, akkor az egy sima user-nak... vagy az én estem az nem freeze. Vagy ha igen, akkor kívánom a linkelt cikk tisztelt szakírójának, hogy ha majd a laptopja korom fekete képernyővel fogadja és semmire sem reagál, csak ha újra bekapcsolja... akkor nem azt fogom neki mondani, hogy kikapcsolt... áááá.... dehogy..... hanem azt, hogy freeze.... hogy én is szakszerű legyek majd akkor...
Nekem kikapcsolt... de mint tudjuk gyári hibás...azaz térerőhibás + kikapcsol
-
tibike8
őstag
válasz
spider80 #6940 üzenetére
Köszi, a folder playerre írtam, hogy csak egy belső mappát lát ami nekem nem jó. Olyan kellene ami beljebb lát. Nekem van egy zene mappám, abban van egy rakat előadó mappám amin belül vannak az albumok amin belül meg a zenék. A folder player volt az első amit kipróbáltam, de az csak azt látja, hogy van egy csomó mappa a zene mappában és ennyi.
A im+ -t majd nézem. -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
spider80 #6544 üzenetére
8.1.
(#6545) ujjobbagya
Tudom, céges beszerzés volt, azért is telt ennyi időbe, mert a Telenornál már nincsen.Egyébként ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a telefon alapjaiban olasz lokalizációs, nincs is benne magyar nyelv, és indításkor Tre.it logóval indít...
Ugyanakkor nem ez a gond a navival, mivel látom, másnál is jelentkezett már ez a probléma.
-
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
spider80 #3694 üzenetére
Elmondom az elméletem, mert látom, komplett hülyének néztek (pedig csak félig vagyok az 😊).
Screenshotot (az elméletem szerint) kétféle módon lehet csinálni.
1: a program a kijelző pixeljeinek a paramétereit (szín, fényerő) beolvassa, ezáltal úgy menti el a képet, amit látunk is. Ebben az esetben látható lenne a pixelhiba is.
2: a program az éppen futó programtól kéri le, hogy az mit akar láttatni velünk. Ebben az esetben természetesen nem látható a pixelhiba.Hozzáteszem, nem tudom miképp készül pontosan, de én el tudom képzelni az első lehetőséget, ezért is csináltam a screenshotot.
-
válasz
spider80 #3669 üzenetére
Köszönöm, de nem fekete háttér van a csengőhang kiválasztásánál, hanem sötét szürke (a képen is ez van). A fekete az nálam is fekete, de minden szín (főleg a szürke) ilyen. Megtudnád még ezt nézni? Szóval szürke szín mellett jön ki igazán, én látom szabad szemmel is, de eismerős csak full fényerő mellett vette észre. Aki azzal jönne, hogy miért nézem annyira, jelezném hogy ez nem egy olcsó készülék, és ha már amoled, akkor legyen egyenletes a kijelző.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
spider80 #2685 üzenetére
Tegnap nekem is furcsaságokat csinált.
Telefonálás után lezártam a képernyőt, zsebre vágtam. Pár perc után hallom, hogy a zsebem beszél hozzám, hogy halló, halló!
Visszahívta a telefonom azt a személyt, akivel utoljára beszéltem, plusz vagy egy tucat alkalmazást megnyitott.
Ezt 2× eljátszotta tegnap.Persze magyarázat lenne, hogy valahogy benyomódott a gomb, de akkor még mindig kérdés, hogy a képernyőt "mi húzta felfelé" a kioldáshoz. Semmi más nem volt a zsebemben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest