Hirdetés
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
Eltomi #19165 üzenetére
Azért elég durva, hogy a NAV-nál vagy a cégbíróságon senkinek nem tűnik föl, hogy egy címre hány vállalkozás van bejegyezve? Érdekes adatbázissal rendelkezhetnek. Csoda, hogy ennyi csaló lézeng büntetlenül ebben az országban? Köszönjük az infót, így talán nem lesz annyi károsult, legalábbis a fórumozók közül...
-
Summer Boy
csendes tag
Én feladom, totál nem értem ezt az óra dolgot. Ma hajnalban egyáltalán nem szinkronizát. Hétfőn pontosított magától, ebből arra következtettem, hogy minden nap hajnali 4 körül szinkronizál. Sajna úgy néz ki, hogy mégsem. Este lefekvés előtt néztem, akkor 8s-ot késett, ma reggel már 13-at, szal nem szinkronizál naponta. Mostmár fogalmam sincs mitől függ, hogy szinkronizál vagy sem... És megint egyre többet késik, pedig folyamatosan be van kapcsolva!
-
Summer Boy
csendes tag
Bocsánat, ekkora vitát nem akartam kirobbantani az óra pontosságát illetően. Csak meg akartam tudni, hogy csupán az én telefonom nem képes normálisan szinkronizálni, vagy ez típus probléma... Ahogy látom másnál is hasonló a helyzet. A lényeg a tisztánlátáshoz: nem, nem dől össze a világ ha a telefonom nem másodpercre pontos, DE az évek alatt hozzászoktam hogy MINDEN eddigi telefonom képes volt +- 2s eltéréssel mutatni az időt, anélkül hogy hozzá kéne nyúlnom. És mivel ébresztőnek és émlékeztetőnek is a telefont használom,(mert van benne ilyen funkció) ezért elvárnám, hogy pontos legyen. Az időszinkront nem a netről szedi, hanem a mobilszolgáltatótól! Más telefonok minden órában leveszik az időkódot is amikor cellainfót szinkronizálnak. Úgy néz ki, hogy a Lumiák nem. Tegnap páran javasolták, hogy ne kapcsoljam éjszakára repülőbe. Tapasztalat: ha a telót újraindítom, akkor a hálózatra csatlakozás után azonnal szinkronizál, egyébként pedig úgy vettem észre, hogy éjjel 3 vagy 4 órakor kéri le az időszinkront. kb. úgy mint a PC ami szintén naponta csak egyszer szinkronizálja az órát, annyi a különbség hogy a számítógép a netről veszi az infót és a feladatütemezéseknél be lehet állítani hogy hány órakor szinkronizáljon. Nyilván érdemes olyankor amikor tuti be van kapcsolva. Szóval ezt nézve könnyen lehet, hogy mivel én ált. éjszakára repülőbe szoktam rakni, így éjjel 3kor nem tudott szinkronizálni, a nap további részében meg már nem is próbál! A durva inkább az, hogy minden szinkron nélkül egy hét alatt kb. 2 percet eltér az órája. És ez nem szolgáltató probléma mert minden eddigi telefonom ugyan annál a szolgáltatónál (voda) volt és működött pontosan. És erre az sem megoldás, hogy kikapcsolom rajta az automatikus beállítást, mert akkor ugyan így késne napról-napra egyre többet, szal állítgathatnám minden nap kézzel. Amúgy meg nyilván azért került bele ez a funkció, hogy elvégezze magától. Csak számomra szokatlan, hogy nem teszi meg minden órában ha azt érzékeli hogy eltérés van a szolgáltató órájához képest, hanem csupán napi egyszer. Illetve remélem, hogy anponta egyszer azért megteszi
mert ugye ezt még csak tegnap éjjel tudtam tesztelni. Éjjel mikor néztem hajszál pontos volt. Nem kapcsoltam ki, reggel 9re már így is késett 4 s-ot, most néztem, már 7 s-nál tart. Nem fogok hozzányúlni és nem kapcsolom ki éjszakára, ha reggelre pontosabb lesz, akkor szinkronizál minden éjjel, ha tovább nő a késés, akkor sajna csak hetente...
Holnap referálok! És bocs a hosszúságért -
Summer Boy
csendes tag
válasz
StreetBizTO #17282 üzenetére
Mondjuk 1-2 perc késés már bármihez képest késés! Mikor az sem túlzó elvárás, hogy 1-2 másodperc pontossággal járjon, mivel folyamatosan tud szinkronizálni a szolgáltatóval. Más telómnál ez nem is volt gond.
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
roobert #17277 üzenetére
Ez elég gáz. Én még nem vettem észre, hogy szinkronizált volna egyszer is. Napról-napra többet késik. Más telók szinte másodpercre pontosan mutatják az időt, ha be van kapcsolva az automatikus beállítás. A 920-on ez a max tudás? Mikor beleraktam a SIM kártyát beállította a dátumot meg az órát, azóta meg folyamatosan egyre többet késik
-
Summer Boy
csendes tag
Nektek pontosan jár az óra? Az enyémen pár nap alatt már több mint egy percet késik, pedig be van rajta kapcsolva az automatikus beállítás. Miért nem szinkronizál? Vagy mit kell még hozzá beállítani?
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
sereeff #16589 üzenetére
Köszi srácok, a ringtone maker megoldotta
de ahogy látom magát a fájlt nem szabad kitörölni a music mappából az után sem, hogy a maker-rel csengőhangot csináltam belőle és elmentettem a ringtones mappába, mert akkor törlődik mind a két helyről. mindegy, erre majd figyelni kell ha zenéket cserélnek a telón, hogy amiből cs.hangot csináltunk azt nem szabad törölni -
Summer Boy
csendes tag
válasz
kory24 #16553 üzenetére
Hát nem értem én ezt... a hossza és a mérete messze kisebb mint amennyi lehetne. A bitráta 256-os, valahol azt olvastam, hogy kezeli a 320-asat is. És ezt bizonyítja az is, hogy a zenelejátszója viszi is hibátlanul... csak onnan viszont nem lehet beállítani cs.hangnak.
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
donceleger8 #16547 üzenetére
Ezeknek a feltételeknek megfelel mind. Nagyon rövidke, pár másodperces fájlok, még 1MB sincs és nem jogvédettek. Az eszközkezelőben megnyitottam a teló ringtones mappáját és oda raktam be a fájlokat. A gépen látszottak is, hogy ott vannak. A telón viszont már semmi nem látszik a csengőhangok között abból amit felraktam
Ezért nem értem én sem. -
Summer Boy
csendes tag
Sziasztok! Kis segítségre volna szükségem. Van egy 920-as a családban, frissítettem GDR3 - Black-re.
Szépen fel is ment rá, minden remekül müxik, csak arra nem tudok rájönni, hogy egyedi csengőhangot hogy tudok beállítani? Elvileg ugye a Black-nél már akár sms-hez is lehet saját csengőhangot rendelni. Gépről feltöltöttem néhány csengőhangot a telóra a ringtones mappába, viszont ha a telóban keresem, nincsenek ott a gyári csengőhangok közt. ha viszont a music mappába rakom, ott megvannak, csak onnan meg nem lehet beállítani csengő-jelzőhangnak. Több ötletem nincs. Hova rakjam, hogy be is lehessen állítani csengőhangnak, vagy mit csináltam rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.