- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emeri
csendes tag
Sziasztok
Nyomtam egy hard resetet a telonak mert nem vokt elegendo hely a Wp10 telepiteshez
Most misnden oke lenne de most meg azt irja nincs uj frissites. Upgrafe advisor lent van, sot meg Windows Insider is es egyik sem segit...Tudnatok vmi tippet adni???
Tegnp egesz nap ajanlgatta a 10es wp-t.. -
emeri
csendes tag
válasz viewdetails #3939 üzenetére
-
emeri
csendes tag
melóhelyen is, és itthon is ebbe futok bele, nem jutok tovább:
van aki ugyenzt tapasztalt/ja?
aprobó a telepítéshez 1,68 gb szbada hely kell de én csak 1,2 gb-t tudok lepucolni, mert EGXSZERŰEN NINCS MÁR MIT LESZEdnEM.... erre vki orvosságot tudna mondani/írni?
thnx!!!
-
emeri
csendes tag
válasz consono #3917 üzenetére
megszoktam már, és az alternatívák is mások mint BKK-nál; de lehet emiatt nem fogom magam vissza és lefrissítem a telefont W10-re.
csak hát gondolom újra kell rakni utána minden egyes csempét, a kezdőképernyőre mert dara lesz (??)
ha meg így van nem kis időbe fog tellni mire úgy néz majd ki mint most .... ettől is félek -
emeri
csendes tag
válasz pengwin #3913 üzenetére
pengwin:
szia! nagyon szépen köszönöm a válaszod.
most akkor nem frissítek win10-re mert Június 30.-a után is szeretném használni a Here Transitot.
számomra nagyon fontos és hasznos alkalmazás, nem találtam hasonlóat és ilyen profit sehol. (Budapestre)...vagy esetleg értsem úgy, hogy Jún.30. után sem fog menni? kilövik majd a WP8.1-esek használói alól is????
-
emeri
csendes tag
kérdés azoktól akik már frissítettek WP10-re:
kérem nézze meg valaki, hogy mobilon az áruházban elérhető-e a Here Transit nevű alkalmazás?
(egy fehér busz (szemből) a jele a találatok között)nagyon köszönöm!!!!!
-
-
emeri
csendes tag
nekem WP 8.1 Update 1 szoftver van fent.
ott: menü > Wi-Fi > kezelés > a két négyzet ne legyen pipa
(droidnál pedig: Wi-Fi > speciális > hálózati értesítés négyzetnél gyárilag alap pipa KI)valamint a tartózkodási helyet is kikapcsolhatod ha nincs rá szükség, ha kell a teló úgyis jelzi
-
emeri
csendes tag
én droidos késszüléknél is és a WP-nél is MINDIG kiszedem h ne keressen magától elérhető hálózatot mert az pl szívja az akksit. majd én állítom h WiFit akarok-e vagy 4G-t. az alkamazások is lehetnek de nekem WP-n fut a viber és a messenger is mindig mármint elérhető vagyok rajtuk de nincsenek külön megnyitva, mint háttérfolyamat mennek. az akkuidőt ez nem hatja meg különösebben
droidos telóm persze nyavajog ha fut a viber és/vagy a messenger a háttérben mint "nagy fogyasztású alkalmazás"de 2 napot alapból mindig kibír a 830-as teló pedig órákig szoktam messengerezni több ismerőssel is, a telefonokat is erről intézem, filmeket nem nézek, de netezni bőven szoktam. éjjelre betszem repülőgép módba és takarékosra állítom majd töltő. (kikapcsolni soha nem szoktam)
fórumokon olvastam hogy még ezeket az akksikat is érdemes évente 1x 2x fullra lemeríteni, majd totál feltölteni a telót a kalibrálás miatt. de a mindennapokban 10-15%nál lejebb ne engedd merülni ha teheted.offtopik
tegnap elalváskor volt egy agymenésem, azon filóztam vajon milyen lenne az a teló amit én eltudnék képzelni magamnak ha én rakathatnám össze és semmi nem szabna határt ($$$)
szóval ez csak ilyen "fantázia":6" kijelző, Full HD felbontással, legalább 500 ppi pontsűrüséggel, Gorilla Glass 2 védelemmel, dual SIM kezelés, 4G, újlenyomat olvasó, 16 megpixeles kamera Zeiss optikával, fémház, 4000mAh akksi , proci 8 magos, brutál grafikus chip, RDS-s FM rádió, 4GB RAM, 32GB szabadon felhasználható + bővithető tárhely
és a legelvetemültebb ötlet: bootoláskor válaszható lenne, hogy WP vagy Android oprendszerként induljon a teló
nagyon elborult? -
emeri
csendes tag
de. szerintem ez elég karcsú. többet kéne bírnia ennél. WiFin netezel? 4G? 3G?
/állítólag a folyamatos 3G fogyasztja a netkapcsolatok közül a legtöbbet/nekem vagy Wifi vagy 4G és manuálisan állítom át nem bízom ezt beállításra. fényerő autómatikus.
mennyire új v régi ez a készülék? -
emeri
csendes tag
igen erről én is olvastam, hogy Win10en lehet majd futtatni droidos appokat sőt iOS-os alkalmazásokat is.
Illetve Win10 hivatalos bevezetés utánról volt olyan jövendölés, miszerint gyakorlatilag egy HDMI kábellel TV-re kötve a WP-s telót Windowsos smart TV-t csinál a TV-ből.
kíváncsi vagyok, hogy mindebből mi valósul meg.nem tudom ismeritek-e az oldalt, itt szoktak lenni jó cikkek újdonságokról, tesztekről, érdemes követni:
[ Szerkesztve ]
-
emeri
csendes tag
dettó, nálam is pont úgy ahogy Remete írta. nagyon jól bírja. hamar fel is tölt.
én több kütyüvel szoktam mászkálni van egy másik telóm (androidos) meg mp4 lejtászó, néha tablet
szóval vettem egy 8000mAh-s külső akksi töltőt. így aztán teljesen hidegen hagynak a százalékok
de alapvetően jól bírja a 830-as. sok okostelefonom volt, de komolyan mondom a WP a kedvenc, ezt használom a mindennapokban.
egyes egyedül azt tudom negatívumként felhozni a WP ellen, hogy hiányzik a Google Playstore, tehát az a rengeteg alkalmazás és sajna vannak olyanok amik nekem elengedhetetlenek WP store-os alternatíva pedig sajnos nincsen[ Szerkesztve ]
-
emeri
csendes tag
mea culpa, Gorilla Glass 2-re gondoltam, mert régebben nyúztam egy Samsung S3-at.
na az olyan volt hogy fogadásból egy villával, tollal, beleszúrtam a kijelzőbe, kulccsal karistoltuk és semmi.
szóval olyan az olyan volt mint az üveg. na annak a kijelzőjét az égvilágon semmitől nem féltettem.
talán kővel, v gyémánttal lehetett volna karcolgatni rá, fémmel esélytelen volt.még1X bocs a félreírásért!
"cserébe" a 830-as Gorilla Grass 3 kijelzőjéről pár megnyugtató videó:
Auxus ONE : Crazy Gorilla Glass 3 Test
Nokia Lumia 830 Knife Test and Key Test
ezért írtam, hogy sztem felesleges fóliázni, de persze ez csak az én személyes véleményem
[ Szerkesztve ]
-
emeri
csendes tag
főleg fultonnak:
én márciusban vettem a 830ast, és szinte azon a héten egy áttetszó gumi védő tokot, hogy végjam oldalt hátul.
azóta természetesen a hátoldal teljesen hibátlan, a kijelzőn viszont sohasem volt fólia.
kétszer volt, hogy repült a telefon (szó szerint) így van rajta két kisebb kb 1 cm -es karc.
az egyik egyenes a másik girbegurba. igazából még így is nagyon nehéz észrevenni, ha pedig be van a képernyő kapcsolva képtelenség látni bármi karcot.ezen kívül van rajta 4 "mikrokarc", nem mély és kb fél mm ha van, teljesen random. de azokat most úgy kerestem direkt, hogy leírhassam, mi történt cirka fél év alatt a kijelzővel.
bevallom volt már kulcs mellett illetve egyéb dolgok pl toll, öngyújtó mellett is zsebben és mint mondtam esett is hatalmasakat.
ha vigyázol rá szerintem a fólia csak csúfit az egyébként gyönyörű kijelzőn, pláne hogy domború a szélein és ha ott felszedi a koszt ahogy olvasom, háááát....
szóval szvsz nem egy könnyen karcosodó valami (igaz nem egy gorilla glass 3) de állítom nagyon bírja alapból is.remélem hasznos volt a kis írásom
[ Szerkesztve ]
-
emeri
csendes tag
válasz hroberto #3439 üzenetére
köszönöm a tippet, angol fórumon olvastam ez a tippet, amit ajánlottál.
töröltem már többször is, de így sem fut végig 98%-nál mindig megáll hibaüzenettel. (és onnan sem lehet folytatni)nem tudom mi lehet a gond, félek hogy majd win10 átálláskor minden cucc elveszik, ami most fent van a telcsin, nem kis munka lenne újrarakni a dolgaim. vagy feleslegesen félek ettől...?
(PC-nél 8.1-ről minden gond nélkül lement a folyamat az összes adat/program megmaradt csak a Win upgradelte magát) -
emeri
csendes tag
sziasztok!
Lumia 830-as készülékem van.
A névjegynél résznél szoftver: "Windows Phone 8.1 Update" látható.
(Próbáltam szoftvert frissíteni, de azt írja, hogy a legfrisebb szoftver található a telefonon)
Problémám az, hogy hibáa apróbálok biztonsági mentést készíteni kb 1-másfél óráig eljut 98%-ig majd kiírja:"Sikertelen volt a beállítások biztonsági mentése. Próbálkozzon újra később."
Illetve tudtomra adta, hogy a legutóbbi sikeres mentés 4 hónappal ezelőtt volt.
Próbáltam már úgy is számtalanszor, hogy töröltem minden mentést és újrakezdtem de 98%-nál kivétel nélkül mindig megáll. Az sem műküdik, ha 98%-tól próbálom folytatni, akkor is a fenti hibüzit írja ki.Tudna valaki tippet/megoldás adni erre a problémára?
-
emeri
csendes tag
Lumia 830nál ekapcsolt képernyőnél a kéz közelítésekör megjelenik haolványan a dátum idő,
kérdésem, hogy ehhez adhatok hozzá olyat, hogy felülre pl időjárás adatokat is megjelenítsen, vagy hasonló, vagy van ezen nem lehet módosítani?
előre is köszönöm!!! -
emeri
csendes tag
sziasztok
nem tudtok olyan beállítást vagy letölthető programot, ami számolja mennyi percet beszéltem
az adott hónapban? olyan díjcsomagom van, aminek egy része lebeszélhető, de perc v díjszámláló alapból is hasznos lenne..
ha valaki talált esetleg ilyet kérem írja meg.illetve furcsálom, hogy zenealkalmazások közül hogy lehet, hogy a soundcloud letölthető, de mixcloudnakyoma nincs, pedig egyik kedvenc alkalmazásom és elég alapnak számít szinte ezt a két appot használtam.
szerintetek van esély, hogy felkerült a WinPhone store-ba??!?más. a készülékhez vettem egy szimpla gumis védőtokot 1500,- volt és így sokkal biztosabban tudom fogni, mert szerintem elég "csúszos" alapból a készülék.
viszont fóliát a kijelzőre nincs szívem rakatni.
leginkább farzsebben hordom, kulcsot és társait soha nem tennék mellé.
remélem azért így nem fog karcolódni, ha már GG -os
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Kutya topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anime filmek és sorozatok
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest