Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
nősember #4380 üzenetére
Én is így jártam. Alin találtam komplett házat "szélvédővel" együtt 14e körül. Nokia Care meg 6e ért cserélné.
Azt írják az oldalon eredeti Nokia de nem mertem megvenni. Az országban 1 bontottat találtam de arról meg azt írja az eladó, hogy nem talál hálózatot a készülék, hát ezt se mertemSzóval teló kuka és vettem másikat
-
RMZ250
senior tag
válasz
Mr. Nimbus #4291 üzenetére
Az fasza. Sajna ezt elutasították. Mindegy már semmi nem érdekel. Spórolok kis pénzt és veszek valami jófajta droidost ezt meg baszom ki a picsába. Vagy ha ér még valami pénzt akkor eladom.
-
RMZ250
senior tag
válasz
viewdetails #4286 üzenetére
Volt már de mivel egyszer kiesett a kezemből és a sarkán van egy ütődésnyom így a garis szervizt csípőből elutasították.
-
RMZ250
senior tag
válasz
consono #4281 üzenetére
Hááááát párszor írtam már, a legnagyobb gond, hogy merül mint állat. Hiába telepítek újra hiába kapcsolok ki mindent akkor is. Van, hogy két-három napig jó azután reggel leveszem a töltőről és mire beérek a munkába(kb. 25 perc) 30-40%-ot merül a zsebembe. Írták itt páran, hogy kapcsoljak ki ezt-azt pl. a duplakoppos nyitást de baz+ ez nem megoldás én használni akarom a ficsőrőket ha már benne van. Üzeneteknek nincs hangja, erre megint mondhatnátok, hogy beállítási hiba részemről de nem tudom elfogadni mert van hogy csipog mikor üzi jön. Szóval míg 8-as volt akkor szerettem a készüléket de most már legszívesebben úgy falhoz basznám, hogy szerteszéjjel szakadjon. Tehát droid lesz a vége ennek mivel még nem volt kipróbálom, bár arról is sokan vannak rossz véleménnyel.
-
RMZ250
senior tag
válasz
viewdetails #4234 üzenetére
A glance-t már kivettem, most megnézem dupla kopp nélkül is. Köszi a tippet.
-
RMZ250
senior tag
válasz
viewdetails #3833 üzenetére
Jaja, az enyém fekete
-
RMZ250
senior tag
válasz
Partyface007 #3831 üzenetére
Nálam is 4 az uccsó számjegy. Viszont most éppen tölt valamit
-
RMZ250
senior tag
válasz
viewdetails #3809 üzenetére
Oksa, köszi.
-
RMZ250
senior tag
válasz
viewdetails #3807 üzenetére
Nincs ilyen, csak 3 lehetőséget ad : saját kép - mintaképek - bing.
-
RMZ250
senior tag
830-on W10M alatt nincs glance screen
Egyszerűen nem találom.
-
RMZ250
senior tag
Srácok!
Fejhallgatót szeretnék venni a telóhoz és a kérdés a következő: melyik meríti jobban az aksit?
A vezetékes, a hangszórók meghajtása miatt vagy a bluetooth-os, az adatátvitel miatt?Tudtok ebben segíteni
-
RMZ250
senior tag
válasz
namsdrowseht #3486 üzenetére
Háááát nekem meg három napos "korában" este vettem észre, hogy az egyik sarkáról lekopott a máz. Tökéletesen fel lett polírozva az az egy sarok. Fogalmam sincs mi érhette, soha semmi más nincs abba a zsebembe csak a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest