- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Khan13
senior tag
válasz
zozor76 #11308 üzenetére
A Microsoft accountról mindent szinkronizál, és elég ha egy helyen van egy adat, de ha több helyről jön, mondjuk Pisti gmail accountjáról a neve és emailje, Skype accountjáról a születésnapja, akkor a névjegyeknél és Outlookon látsz mindent, de a naptár nem biztos, hogy megjeleníti, ez beállítás kérdése. Alapból mondjuk ki kéne írnia. Az új tartalmak lehetőség alatt az emaileknél az elemek érkezésekor lehetőségre gondolsz? Mert nálam mindkettő így van beállítva. A naptár gmailnél 2 óránként, mert ott nem lehet megadni egyből szinkront, de nem is kell. Telefonon az outlookos fiókba mented a névjegyeket? Mert akkor összerakja, egyből, ha gmailre, akkor megkérdezi, hogy össze akarod-e kapcsolni ezt a két személyt, és nem lesz duplázódás.
(#11309) sz.balazs.95:
Térképek és Bing mapsről nem tudok nyilatkozni, de a HERE tudja szinkronizálni, csak be kell állítani Nokia accountot hozzá.(#11310) jeni:
Csak a vastag betűs részeket olvastam el, de bőven elég volt. Túl sok nettó baromságot írnak mostanság a Windows Phoneról, nem kellett még ez is alvás előtt.
Amúgy mire kell neked négy magos Windows Phone? Egy átlag alkalmazásnak nem kell, a játékokat tessék optimalizálni, és kihasználni az IGP-t, nem CPU-n szenvedtetni. Főleg az 512MB RAM-os készülékeken... -
Khan13
senior tag
válasz
zozor76 #10865 üzenetére
Mert nem minden codecet támogat, illetve adott codec nem minden beállítását. Az avi és a wmv csak konténerek, kiindulási alapon kívül semmit nem mondanak meg a lejátszhatóságról. Nálam Windows 8-on amikor felmásoltam filmet, kérdezte, hogy szeretném-e konvertálni, ami alapból nem tetszett neki, a többivel nem volt baja. WP valamelyik weboldalán írja miket eszik meg.
-
-
n-tamas001
csendes tag
válasz
zozor76 #10732 üzenetére
Ezt el is tudnám fogadni ha a kezdetektől lett volna ilyen problémám. Közel másfél éve van meg a telefon és az utóbbi 1-2 hónapban jött elő a hiba. a QI-s hátlapról én hallottam. Amúgy a hátlapot is levettem és úgy kipróbáltam. SIM kártyát is cseréltem hátha, de nem változott.
-
Khan13
senior tag
válasz
zozor76 #10664 üzenetére
Azt is el tudom képzelni, hogy nem kimondottan foglalt, az a 73MB, hanem fenntartott, hogy legyen hely, amikor szükség van rá. Elég gáz, ha azért nem tudsz megnézni pár fontos emailt, mert épp tele van a telefon. Mondhatnánk, hogy azt RAM-ban is lehet, de a legtöbb ember az utolsó pár levelét, a telefonján tartja, ahhoz pedig kell egy kis hely. Sőt, ez lehet mind zöldség, csak találgatok
-
Khan13
senior tag
válasz
zozor76 #10660 üzenetére
Az avi és az mkv is csak konténerek, kb bármivel lehet kódolva a benne lévő videó. Nekem eddig felajánlotta másolásnál, hogy konvertálja, amit amúgy nem játszott volna le (simán Windows Intézővel másoltam). Elvileg ezeket támogatja. Pl. divx és xvid alapú avikat nem szereti.
Miért szeretnéd annyira törlni az emaileket? Beállítod, hogy hány nap legyen szinkronizálva, a régieket törli. Ha szervizbe akarod leadni, akkor úgyis a teljes accountot érdemes leválasztani (törölni) és az törli a leveleket is a készülékről. Ezen kívül meg nem mondom miért jelöl továbbra is annyi foglalt területet.
-
Khan13
senior tag
válasz
zozor76 #10086 üzenetére
A szokott módon egyszerre jön a Lumiákra a firmware (Cyan) és az OS frissítés (8.1).
A WiFinél ez most ilyen, vagy egyik csoport embernek kedveznek, vagy a másiknak. Ha egyből kikapcsolna, akkor azon menne a hőbörgés, hogy minek megint bekapcsolni, megint keresni a csatlakozó pontokat majd kapcsolódni, miért nem lehet egyből a gyorsgombról. Tőlem lehetett volna oda is hosszú érintésre tenni az egyik variációt. Amikor elindulok otthonról, kikapcsolom, illetve éjszakára is. Mások nem kapcsolgatják. Kinek mi
A beállításokból is kitettek elég sok dolgot, ami szerintem felesleges, de elfér, elég gyorsan navigálok. A gyakran használt programok úgyis ki vannak tűzve. -
Воланд
titán
válasz
zozor76 #10082 üzenetére
"mobilnetet ki lehet rakni valahogy?"
nem.
"mi az a VPN? Milyen beállítások mennek/kellenek oda?"
ha nem tudod, akkor nincs ra szukseged.
"Beállítások-alkalmazások-térképeknél: "Hangos navi alapé. alk.: Windows Phone-térképek (hang nélkül)"? Mi ez?"
az alapertelmezett navigacios programot tudod beallitani. a gyari nem tud hangos navit, a drive igen.
-
Clemi
veterán
válasz
zozor76 #8888 üzenetére
A Wi-Fi bekapcsolás visszaállítás előtt, csak a GDR3 telepítése után lesz választható lehetőség. Viszont én korábban azt csináltam, hogy elindítottam a teljes visszaállítást, ellenben mikor megindult a programok visszatöltése, akkor "Home" gomb "beállítások" és letiltottam az adatforgalmat mobil hálózaton, a wifit meg bekapcsoltam, így csak néhány kb jött le mobilneten, a többi szépen megindult a wifin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest